دکتر وفایی
دکتر حمیدرضا وفایی
جراحی پلاستیک و ترمیمی (لیپوماتیک)
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو پلاسماجت
کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک دندانپزشکی رویال
دکتر فرزاد حسینی
دکتر فرزاد حسینی
لیفت صورت
دکتر محسن پور حقیقی
دکتر محسن پور حقیقی
متخصص دندان پزشکی ترمیمی و زیبایی
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
دکتر علیرضا فقیهی
دکتر علیرضا فقیهی
جراحى زيبايى بينى ( رينوپلاستى)
آزمایشگاه نیلو
آزمایشگاه نیلو
اختلالات اسيد امينه
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
متخصص ارتودنسی
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
کلینیک ساج
پلی‌کلینیک شبانه‌روزی ساج
هر آنچه شما می‌خواهید
کلینیک شارلوت
کلینیک شارلوت
کلیه خدمات پوست،مو و زیبایی
ایران نوین – رجایی
لاغری با دستگاه یا رژیم
کلینیک ایران نوین
فعالیت بدنی کافی رژیم غذایی مناسب درمان کلاسیک بیماری های کلیه تنظیم فشار خون پرهیز از مصرف سیگار
فشار خون یکی از مهمترین عاضه هایی است که سلامت کلیه ها را تهدید میکند و می تواند عملکرد آن ها را به خطر بیندازد نارسایی مزمن کلیه می تواند بااختلالات فشار خون پدید آید افرادی که مبتلا به این عارضه هستند بهتر است در زمینه مصرف نمک پرهیز کنند.

یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی گفت: مصرف میوه و سبزیجات تازه می تواند تأثیر بسزایی در کنترل فشارخون بیماران کلیوی داشته باشد.

 

پیام فرحبخش متخصص تغذیه و رژیم درمانی اظهار کرد: فشارخون بالا پس از دیابت، دومین علت بروز نارسایی مزمن کلیوی بوده، زیرا کلیه ها و سیستم گردش خون کاملا به یکدیگر وابسته هستند.
وی در خصوص رابطه علت و معلولی فشار خون و بیماری کلیوی، ادامه داد: این عارضه در دراز مدت به عروق کلیه و سلول های گلومرول آسیب رسانده و در روند تدریجی بدون هیچ علامتی موجب نارسایی مزمن کلیه شده بنابراین این دو ارتباط مستقیم و تنگاتنگی داشته و از یکدیگر تأثیر می پذیرند.
این متخصص تغذیه و رژیم درمانی در خصوص ارتباط مصرف بیش از حد نمک با فشار خون، تصریح کرد: میزان سدیم دریافتی در غذاهای حاوی نمک زیاد از جمله خیار شور، زیتون شور، چیبس و پفک می تواند فشارخون را به میزان قابل توجهی افزایش دهد که توصیه می شود افراد از مصرف بیش از حد نمک طعام و غذاهایی حاوی سدیم زیاد در رژیم غذایی خودداری کنند.
وی درباره تأثیر میوه و سبزیجات تازه بر کاهش فشار خون در مبتلایان به بیماری های کلیوی، افزود: این گروه از مواد غذایی بدلیل اینکه سرشار از منیزیم  و نیز  پتاسیم بوده، در نتیجه به میزان قابل توجهی به کاهش و در نهایت کنترل فشار خون بالا کمک می کند.
فرحبخش با بیان اینکه مصرف بعضی از میوه ها و سبزیجات تأثیر چشمگیری در کاهش فشارخون در بیماران کلیوی دارد، عنوان کرد: مصرف میوه های چون انجیر، موز، طالبی، خربزه به دلیل اینکه حاوی پتاسیم زیاد هستند و سبزیجات با برگ های تیره و سرشار از منیزیم به بیماران کلیوی توصیه می شود.
وی درباره میزان مصرف میوه و سبزیجات در طول روز گفت: مصرف 3 تا 4 عدد میوه متوسط و همچنین 3 تا 5 واحد از سبزیجات تازه (هرواحد معادل 1 لیوان سبزی خام و نیم لیوان به صورت پخته) می تواند تا حد زیادی فشارخون مبتلایان به بیماری کلیوی را کاهش و در نهایت کنترل کند.
این متخصص تغذیه و رژیم درمانی افزود: خوشبختانه شواهد حاکی از این است که مصرف میوه و سبزیجات تازه در هر دو مرحله پیشگیری و درمان فشارخون در بیماران کلیوی مؤثر بوده و در کاهش میزان مصرف دارو، نقش مؤثری را داشته است.
وی هشدار داد: تمامی بزرگسالان به ویژه افراد با سابقه خانوادگی فشارخون بالا باید با هدف پیشگیری از نارسایی کلیوی، احتمال خطر ابتلا به این عارضه را با پیروی از رژیم غذایی سالم کاهش دهند.
فرحبخش یادآور شد: اصلاح الگوی مصرف، کم کردن سدیم و اضافه کردن مواد غذایی حاوی پتاسیم و منیزیم می تواند راهکار مناسبی برای رفع این معضل بوده و تأثیر بسزایی در کاهش عوارض ناشی از بیماری های کلیوی داشته باشد.
باشگاه خبرنگاران جوان
5 1000
ارسال شده در 5 مهر 1395 توسط با موضوع پزشکی

ارکید
تلگرام دکتر سلام
دندانپزشکی دکترسلام

درباره ی دکتر سلام

مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما
x