440px-rainbow-trout-in-market
بهتر است در مصرف ماهی قزل آلا مراقبت بیشتری به خرج دهید این ماهی می تواند حاوی سرب و مواد سمی خطرناکی برای بدن مصرف کنندگان باشد و باعث بروز اختلالات زیادی در سلامتی آن ها شود عدم رعایت دقیق نکات بهداشتی توسط ماهیگیران، نگهداری در سردخانه با دمای کم و خرید و فروش ماهی های بیمار باعث بیمارشدن مصرف کنندگان خواهد شد .

از این پس اگر در رستوران هوس خوردن ماهی قزل آلا به سرتان زد حتماً قبل از سفارش غذا از سرآشپز یک سئوال بسیار ضروری را بپرسید تا در آینده دچار انواع بیماری های مرگبار نشوید.
ماهی قزل آلا یکی از محبوب ترین ماهی ها در دنیا است و اغلب افراد آن را به عنوان انتخاب یک غذای دریایی در رژیم غذایی هفتگی یا ماهانه خود قرار می دهند.
تحقیقات جدید نشان می دهد این ماهی خوش طعم می تواند حاوی مواد سمی بسیار خطرناکی باشد که در فرد بیماری هایی مانندسرطان, مسمومیت غذایی, اختلال در سیستم ایمنی بدن,بیش فعالی,بهره هوشی پایین, مشکلات غدد درون ریز و  انواع آلرژی را ایجاد کند.
شیوه پرورش ماهی قزل آلا در اکثر کشورهای دنیا و نگهداری آنها در استخرهای پرورشی که با مواد صنعتی تغذیه می شوند و استفاده از انواع کودها و آنتی بیوتیک ها، دانه سویا، روغن کانولا، آرد ذرت و مواد غذایی از این دست، باعث ایجاد سم در بدن ماهی می شود که ورود به زنجیره غذایی انسان ابتلا به انواع بیماری ها را در پی دارد.
استفاده از نوعی ماده رنگی به نام آستاگزانتین در استخرهای پرورش ماهی قزل آلا باعث خاکستری شدن رنگ بدن ماهی مانند انواع وحشی خود می شود که در طبیعت و رودخانه ها زندگی می کنند، این ماده برای مصرف توسط انسان ها بسیار خطرناک است ولی در برخی کشورها از این ماده برای همرنگ شدن ماهی های پرورشی و فریب دادن مشتریان استفاده می شود.
در ماهی های قزل آلای پرورشی به ویژه در کشورهای غربی انواع مواد سمی، امگا سه بسیار ناچیز، آنتی بیوتیک به میزان بالا در لایه های گوشت بدن ماهی و طعمی غیر طبیعی وجود دارد که توصیه می شود افراد تاحدامکان ماهی های طبیعی و غیر پرورشی مصرف کنند و در صورت استفاده از نوع پرورشی از سلامت ماهی و نوع تغذیه آن اطمینان کسب کنند.
ماهی منبع بسیار مغذی برای دریافت اسیدهای چرب امگاسه است که می تواند از ابتلای افراد به بیماری هایی چون سرطان، دیابت و نیز مشکلات قلبی عروقی جلوگیری کند.
مواردی چون نوع بسته بندی، برش قطعات ماهی و نگهداری تا قبل از خرید نیز در بروز بیماری در افراد مصرف کننده موثر است که عدم رعایت دقیق نکات بهداشتی توسط ماهیگیران، به ویژه ابزارهای آلوده ماهی گیری، نگهداری در سردخانه با دمای کم، خرید و فروش ماهی های بیمار و عدم توجه به مکان صید ماهی می تواند فرد خریدار را با مشکلات سلامتی مواجه کند.
همه ساله در دنیا تعداد زیادی از افراد در اثر مسمومیت با ماهی و یا بیماری های مزمن ناشی از جیوه یا آلودگی های موجود در بدن ماهی جان خود را از دست می دهند.
منبع:باشگاه خبرنگاران

ارسال شده در 5 مهر 1395 توسط دکتر سلام با موضوع اخبار پزشکی

پیشنهاد سردبیر

  • بی تاثیری ماسک های میوه روی چین و چروک پوست
  • پزشکان اطفال در لباس های خنده دار
  • شناخت والدین خوب با این ویژگی ها
  • تقویت حس شنوایی با این روش
  • چربی های مفید برای بدن را بشناسیم
  • آیا باردار شدن در سن بالا کار خطرناکی است؟
  • روغنی که شما را زیباتر می کند
  • نبود همبازی برای تک فرزندها
  • خانم های شاغل و مشغله فکری آنان
  • آشنایی با روش تهیه آشی با طعم و مزه ترش
  • افراد میانسال این دارو را همراه خود داشته باشند!
  • همه عنصرهای مهم در بدن و کاربردهای آن ها
  • چه جوشانده هایی در فصل زمستان بنوشيم؟
  • رفع خود ارضایی با این روش های مفید
  • ترک عادت ناخوشایند رفیق بازی با این کارها
  • محبوبترین ها

  • ایجاد احساس آرامش و اطمینان در همسر
  • اهمیت درک زندگی به صورت لحظه ای
  • افسردگی به صورت پنهان چه علائمی دارد؟
  • با این رموز زنان موفقی در جامعه شوید
  • تاثیر والدین در پرورش نوجوانان
  • نحوه صحیح ابراز فکر و احساسات
  • هنگامی که کار اصل دلچسب نیست 3
  • علائم و نشانه های فرد مضطرب
  • با غرغروها چگونه کنار بیاییم
  • تاثیرات باکتری های روده روی خلق و خو
  • روش های طفره رفتن از پاسخ دادن به دیگران
  • زمان مناسب برای رفتن پیش روانپزشک
  • چه اتفاقی می افتد اگر من از بی کفایتی بترسم؟
  • چگونه میتوان بر روی درس و زندگی تمرکز کرد؟
  • وقتی اضطراب مهمان دائمی شما می شود
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است