مشکلات غدد درون ریز و انواع آلرژی مسمومیت غذایی سرطان بیش فعالی بهره هوشی پایین اختلال در سیستم ایمنی بدن
بهتر است در مصرف ماهی قزل آلا مراقبت بیشتری به خرج دهید این ماهی می تواند حاوی سرب و مواد سمی خطرناکی برای بدن مصرف کنندگان باشد و باعث بروز اختلالات زیادی در سلامتی آن ها شود عدم رعایت دقیق نکات بهداشتی توسط ماهیگیران، نگهداری در سردخانه با دمای کم و خرید و فروش ماهی های بیمار باعث بیمارشدن مصرف کنندگان خواهد شد .

از این پس اگر در رستوران هوس خوردن ماهی قزل آلا به سرتان زد حتماً قبل از سفارش غذا از سرآشپز یک سئوال بسیار ضروری را بپرسید تا در آینده دچار انواع بیماری های مرگبار نشوید.
ماهی قزل آلا یکی از محبوب ترین ماهی ها در دنیا است و اغلب افراد آن را به عنوان انتخاب یک غذای دریایی در رژیم غذایی هفتگی یا ماهانه خود قرار می دهند.
تحقیقات جدید نشان می دهد این ماهی خوش طعم می تواند حاوی مواد سمی بسیار خطرناکی باشد که در فرد بیماری هایی مانندسرطان, مسمومیت غذایی, اختلال در سیستم ایمنی بدن,بیش فعالی,بهره هوشی پایین, مشکلات غدد درون ریز و  انواع آلرژی را ایجاد کند.
شیوه پرورش ماهی قزل آلا در اکثر کشورهای دنیا و نگهداری آنها در استخرهای پرورشی که با مواد صنعتی تغذیه می شوند و استفاده از انواع کودها و آنتی بیوتیک ها، دانه سویا، روغن کانولا، آرد ذرت و مواد غذایی از این دست، باعث ایجاد سم در بدن ماهی می شود که ورود به زنجیره غذایی انسان ابتلا به انواع بیماری ها را در پی دارد.
استفاده از نوعی ماده رنگی به نام آستاگزانتین در استخرهای پرورش ماهی قزل آلا باعث خاکستری شدن رنگ بدن ماهی مانند انواع وحشی خود می شود که در طبیعت و رودخانه ها زندگی می کنند، این ماده برای مصرف توسط انسان ها بسیار خطرناک است ولی در برخی کشورها از این ماده برای همرنگ شدن ماهی های پرورشی و فریب دادن مشتریان استفاده می شود.
در ماهی های قزل آلای پرورشی به ویژه در کشورهای غربی انواع مواد سمی، امگا سه بسیار ناچیز، آنتی بیوتیک به میزان بالا در لایه های گوشت بدن ماهی و طعمی غیر طبیعی وجود دارد که توصیه می شود افراد تاحدامکان ماهی های طبیعی و غیر پرورشی مصرف کنند و در صورت استفاده از نوع پرورشی از سلامت ماهی و نوع تغذیه آن اطمینان کسب کنند.
ماهی منبع بسیار مغذی برای دریافت اسیدهای چرب امگاسه است که می تواند از ابتلای افراد به بیماری هایی چون سرطان، دیابت و نیز مشکلات قلبی عروقی جلوگیری کند.
مواردی چون نوع بسته بندی، برش قطعات ماهی و نگهداری تا قبل از خرید نیز در بروز بیماری در افراد مصرف کننده موثر است که عدم رعایت دقیق نکات بهداشتی توسط ماهیگیران، به ویژه ابزارهای آلوده ماهی گیری، نگهداری در سردخانه با دمای کم، خرید و فروش ماهی های بیمار و عدم توجه به مکان صید ماهی می تواند فرد خریدار را با مشکلات سلامتی مواجه کند.
همه ساله در دنیا تعداد زیادی از افراد در اثر مسمومیت با ماهی و یا بیماری های مزمن ناشی از جیوه یا آلودگی های موجود در بدن ماهی جان خود را از دست می دهند.
منبع:باشگاه خبرنگاران

ارسال شده در 5 مهر 1395 توسط دکتر سلام با موضوع اخبار پزشکی

پیشنهاد سردبیر

  • از آلبرت انیشتین طلایی ترین درسهای زندگی را یاد بگیریم
  • دانش آموز و اولین وعده غذایی
  • افزایش تعداد مردان مجرد سن بالا
  • راه روشهای مناسب برای مقابله با سنگ کلیه
  • ضایعه درماتیت هرپتی فرم و روشهای درمانی
  • مقابله با آسیب های خیانت
  • کنترل آرامش قبل از حادثه
  • تقویت مغز با راهکار های طب سنتی
  • محبوبترین ها

  • نوشیدنی معجزه گر تیروئید
  • قویترین آنتی بیوتیک خانگی بدون ضرر
  • تیغ زدن پشت گوش نوزادان برای درمان زردی
  • تاثیرات عنبرنسارا بر سلامتی
  • گل گندم و رفع عارضه های مختلف در بدن
  • تشخیص بهترین و مفیدترین نوع روغن زیتون
  • با استفاده از این گیاهان بیماری های خونی را کاهش دهید
  • خواص گیاه گل گندم و عکس هایی از آن
  • رپورتاژ

  • لبخندی کودکانه با دندان هایی سالم
  • اکو قلب جنین چیست ؟
  • نگاهی به لیزر و کارکرد آن در پوست و زیبایی
  • کلینیک سیب سرخ -گونه‌گذاری،فرم‌دهی چانه، برجسته‌سازی لب
  • اپتی ویژن، درمان نوین خستگی چشم
  • الو دکتر

    نخ دندان ارکید
    تلگرام دکتر سلام
    لاغر شو

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است