lakog2szxlromcbu07va
آیا با روش تهیه برگر سبزیجات آشنایی دارید این غذای گیاهی فایده های زیادی برای سلامتی مصرف کنندگان به همراه دارد می خواهیم شما را در این مطلب با روش طبخ این برگر آشنا کنیم طعم این برگر بسیار لذیذ و دلپذیر است نان آن نیز با استفاده از آرد ذرت تهیه می شود همچنین لوبیا چشم بلبلی ماده اصلی برای تهیه این برگر است پس خود را با تهیه این برگر به وعده غذایی گیاهی دعوت می کنید .

اگر از مصرف گوشت قرمز خسته شده اید یا برای سلامتی بیشتر خود می خواهید از آن پرهیز نمایید، توصیه می کنیم برگر گیاهی که در این مطلب نحوه پخت آن را آموزش داده ایم را درست کرده و میل کنید. این برگر با لوبیا چشم بلبلی که سرشار از پروتئین است تهیه شده و ماده اصلی تشکیل دهنده نانش هم ذرت است.

مواد لازم:

  • برای برگر سبزیجات
  • دو قوطی کنسرو لوبیا چشم بلبلی
  • دو قاشق غذاخوری سس باربیکیو
  • یک قاشق غذاخوری نمک سیر
  • یک عدد تخم مرغ
  • یک سوم پیمانه پودر سوخاری ساده
  • کلم کالی خرد شده (یا سبزیجات دیگر)
  • برای خمیر نان ذرت
  • نصف پیمانه آرد ذرت زرد
  • نصف پیمانه آرد کامل
  • دو قاشق غذاخوری شکر
  • سه چهارم قاشق چایخوری بیکینگ پودر
  • یک قاشق چایخوری نمک
  • نصف پیمانه + دو قاشق غذاخوری شیر کم چرب
  • دو قاشق غذاخوری روغن گیاهی
  • یک عدد تخم مرغ بزرگ هم زده
  • یک چهارم پیمانه موسیر رنده شده
  • برای سس مایونز اسپایسی
  • نصف پیمانه سس مایونز
  • دو قاشق غذاخوری خردل
  • یک قاشق غذاخوری سس تند
  • نصف سیر رنده شده
وسایل موردنیاز:۱۲ عدد در شیشه مربا یا قالب دایره ای

طرز تهیه:1.  فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد گرم کنید.

2.  یک ورقه روغنی کف سینی فر بگذارید. قالب های دایره ای را روی آن بچینید.

3.  همه بخش های قالب یا درهای مربا را با روغن چرب کنید.

4.  در غذاساز دو قوطی لوبیا چشم بلبلی که آبکش کرده اید، سس باربیکیو، نمک سیر، تخم مرغ و پودر سوخاری را با یکدیگر مخلوط نمایید تا به صورت خمیر در بیایند.

5.  برای تهیه خمیر ذرت در یک کاسه بزرگ، آرد ذرت، آرد کامل، شکر، بیکینگ پودر، نمک، شیر، روغن گیاهی و موسیرهای رنده شده را به خوبی با یکدیگر مخلوط نمایید تا کاملا یکدست گردند.

6.  ۴ قالب را با مخلوط لوبیا پر کرده و سطح آنها را با پشت قاشق صاف کنید.

7.  ۸ قالب باقی مانده را با مخلوط خمیر ذرت پر کنید.

8.  مواد را چند دقیقه در دمای اتاق کنار بگذارید. سپس به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه در فر بگذارید تا کاملا طلایی شده و برگرها پخته شوند.

9.  در این فاصله، تمامی مواد لازم برای تهیه سس مایونز اسپایسی را با یکدیگر مخلوط کرده و در یخچال بگذارید.10. پس از خنک شدن نان ها، یک لایه نان، سس، سبزیجات، برگر و دوباره نان گذاشته و سرو نمایید.

برترینها

ارسال شده در 7 مهر 1395 توسط خانم فردوس فرد با موضوع آشپزی رژیمی و سالم

پیشنهاد سردبیر

  • بارداری در مراحل اول
  • خشکبار و تنقلات تاریخ گذشته
  • نور طبیعی و مصنوعی در باشگاههای ورزشی
  • ده روش معجزه آسا برای لاغری
  • آیا تغذیه می تواند سردرد را کاهش یا افزایش دهد؟
  • عامل اصلی میگرن شناسایی شد
  • در مورد روغن کرمانشاهی اینگونه فکر نکنید
  • رفع آفتاب سوختگی با این درمان طبیعی
  • درمان همزمان با متفورمین و انسولین خطر مرگ را به دنبال دارد
  • توصیه های لازم برای خرید از عطاری
  • نوین ترین روش های کاهش بی اشتهایی
  • علاقه به دروغ در سنین پایین و راههای مقابله با آن
  • پیامدهای خطرناک استفاده از روروک
  • از کنار درد شکم براحتی نگذرید
  • روش تهیه یک برگر سالم گیاهی
  • محبوبترین ها

  • شیرینی گل های عسلی – بدون شکر
  • ساندویچ سیب کم کالری
  • ترکیبی خوش طعم از پاستا و ماهی
  • سوپ لذیذ و دلچسب با طعم کشک
  • دسر سیب در ظرف بستنی خوری
  • طرز تهیه ماهی قزل آلای افرا
  • رسپی دسر کدو تنبل با شیر
  • مربای توت فرنگی عثمانی
  • اسموتی سیب سبز و نعناع
  • کیک سیب کرم دار
  • پیده مرغ در شکل پیراشکی
  • سالاد پروتئینی
  • سوپ عدس و زنجبیل
  • تانگوی گوجه فرنگی
  • کانفتی نوعی دسر خوش طعم
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است