کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
دکتر وفایی
دکتر حمیدرضا وفایی
جراحی پلاستیک و ترمیمی (لیپوماتیک)
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک دندانپزشکی رویال
نیلوفر داوودپور
دکتر نیلوفر داودپور
ارائه خدمات ترمیمی-زیبایی
کلینیک ساج
پلی‌کلینیک شبانه‌روزی ساج
هر آنچه شما می‌خواهید
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
متخصص ارتودنسی
دکتر رضا شعبان‌پور
دکتر رضا شعبان‌پور
طراحی لبخند با لومینییرز سرامیکی بدون کوچک‌ترین تراش
کلینیک یکتا
کلینیک یکتا
کلینیک تخصصی پوست و مو
آزمایشگاه نیلو
آزمایشگاه نیلو
اختلالات اسيد امينه
ایران نوین – رجایی
لاغری با دستگاه یا رژیم
کلینیک ایران نوین
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو پلاسماجت

میوه های خشک شده شیرینی میوه های خشک شده اسلایس میوه های خشک شده

تابستان تموم شد و میوه های ترش و شیرینش هم رفتند تا سال دیگه برگردند. ولی این روزها با میوه های خشک شده، در زمستان و پاییز هم میتوان طعم میوه های تابستانه را چشید و به علاوه آن  میتوان با آن ها شیرینی و تنقلاتی پخت، که هم کودکان بتوانند آن را مدرسه ببرند، هم خودمان با چای و شیر و … آن ها بخوریم. در ادامه با ما همراه باشید تا دستور پخت اسلایس میوه های خشک شده را در اختیارتان بگذاریم.

مواد لازم:

آرد: 175  گرم

کره سرد و خردکرده :90 گرم

شکر ریز : 50 گرم

مواد لازم میانی:

مخلوطی از میوه‌های خشک:  250 گرم (زردآلو، هلو، گلابی و سیب)

آب سیب یا آب پرتقال :300 میلی‌لیتر

مواد لازم رویه:

عسل :225 میلی‌لیتر

پوست پرتقال رنده‌کرده :1 عدد

آب پرتقال: 3 قاشق سوپخوری

 

جوی خردکرده: 90 گرم

  • برای: 3
  • زمـان: 30 تا 45 دقیقه
  • روش: نه چندان سخت

آشپزی :

 

.فر (تاون) را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید و سینی 20×30 سانتیمتر را با کاغذ روغنی بپوشانید؛ به‌طوری که از هر طرف 5 سانتیمتر بلندتر باشد

.آن‌گاه آرد و کره را به کمک سرانگشتان مخلوط کنید تا به شکل خرده‌نان درآید. بعد شکر را اضافه و مخلوط کنید

.تا خمیر شود سپس آن را در قالب بریزید و فشرده کنید و به مدت 15 دقیقه در فر بپزید تا طلائی‌رنگ شود. پس از سرد شدن، مواد میانی را روی خمیر بریزید و صاف نمائید

.حالا مواد رویه را بریزید و به مدت 25 دقیقه در فر بپزید و در قالب سرد کنید. اکنون شیرینی را به صورت مربع یا مستطیل برش دهید

.روش تهیه مواد میانی: در ظرف مناسبی، میوه‌های خردکرده و آب میوه را بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا بجوشد

.سپس با حرارت ملایم و با درِ بسته، 15 دقیقه بجوشانید تا آبش کشیده شود

.روش تهیه مواد رویه: در ظرف مناسبی، عسل، پوست پرتقال رنده‌کرده، آب پرتقال و جو را مخلوط نمائید

منبع: آشپزی

5 1000
ارسال شده در 6 مهر 1395 توسط با موضوع آشپزی رژیمی و سالم

ارکید
دندانپزشکی دکترسلام
تلگرام دکتر سلام

درباره ی دکتر سلام

مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما
x