مشاوره زیبایی
دکتر عارفی
دکتر وحید عارفی
جراح و متخصص بیماری های لثه
دکتر فرزاد فرامرزی
دکتر فرزاد فرامرزی
فوق تخصص آندوسکوپی و کولونوسکوپی بدون درد
کلینیک سیب سبز
کلینیک سیب سبز
آفر ویژه برای پکیجها
ساختمان پزشکان، دکتر حبیب سهرابی
دکتر حبیب سهرابی
متخصص گوش،حلق،بینی جراح زیبایی بینی
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
ساج
کلینیک ساج
زنان و زایمان
دکتر ایمانی
دکتر محمدتقی ایمانی
فوق تخصص جراحی پلاستیک، زیبایی و ترمیمی
کلینیک دندانپزشکی پارسا/ساختمان پزشکان
کلینیک دندانپزشکی پارسا
ایمپلنتوژیست
دکتر مجید صالح
دکتر مجید صالح
متخصص جراحی فک وصورت،زیبایی بینی
گروه پزشکان برنا
دکتر غلامرضا اکبری
پزشک پوست و مو
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
کلینیک یکتا/ساختمان پزشکان
کلینیک یکتا
مجهزترین کلینیک پوست و مو زیبایی با دستگاه لیزر الکساندرایت
دکتر مقیمی
دکتر مهرداد مقیمی
فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی
ایران نوین
کلینیک ایران نوین
کاشت مو
طراح طب
طراح طب
مرکز اسکن و طراحی سه بعدی جراحی زیبایی صورت

dried-fruit

تابستان تموم شد و میوه های ترش و شیرینش هم رفتند تا سال دیگه برگردند. ولی این روزها با میوه های خشک شده، در زمستان و پاییز هم میتوان طعم میوه های تابستانه را چشید و به علاوه آن  میتوان با آن ها شیرینی و تنقلاتی پخت، که هم کودکان بتوانند آن را مدرسه ببرند، هم خودمان با چای و شیر و … آن ها بخوریم. در ادامه با ما همراه باشید تا دستور پخت اسلایس میوه های خشک شده را در اختیارتان بگذاریم.

مواد لازم:

آرد: 175  گرم

کره سرد و خردکرده :90 گرم

شکر ریز : 50 گرم

مواد لازم میانی:

مخلوطی از میوه‌های خشک:  250 گرم (زردآلو، هلو، گلابی و سیب)

آب سیب یا آب پرتقال :300 میلی‌لیتر

مواد لازم رویه:

عسل :225 میلی‌لیتر

پوست پرتقال رنده‌کرده :1 عدد

آب پرتقال: 3 قاشق سوپخوری

 

جوی خردکرده: 90 گرم

  • برای: 3
  • زمـان: 30 تا 45 دقیقه
  • روش: نه چندان سخت

آشپزی :

 

.فر (تاون) را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید و سینی 20×30 سانتیمتر را با کاغذ روغنی بپوشانید؛ به‌طوری که از هر طرف 5 سانتیمتر بلندتر باشد

.آن‌گاه آرد و کره را به کمک سرانگشتان مخلوط کنید تا به شکل خرده‌نان درآید. بعد شکر را اضافه و مخلوط کنید

.تا خمیر شود سپس آن را در قالب بریزید و فشرده کنید و به مدت 15 دقیقه در فر بپزید تا طلائی‌رنگ شود. پس از سرد شدن، مواد میانی را روی خمیر بریزید و صاف نمائید

.حالا مواد رویه را بریزید و به مدت 25 دقیقه در فر بپزید و در قالب سرد کنید. اکنون شیرینی را به صورت مربع یا مستطیل برش دهید

.روش تهیه مواد میانی: در ظرف مناسبی، میوه‌های خردکرده و آب میوه را بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا بجوشد

.سپس با حرارت ملایم و با درِ بسته، 15 دقیقه بجوشانید تا آبش کشیده شود

.روش تهیه مواد رویه: در ظرف مناسبی، عسل، پوست پرتقال رنده‌کرده، آب پرتقال و جو را مخلوط نمائید

منبع: آشپزی

5 1000
ارسال شده در 5 مهر 1395 توسط با موضوع آشپزی رژیمی و سالم
کد کم چیست؟

کدکم می تواند از دندان ها اسکن سه بعدی بگیرد و در همان لحظه اقدام به ساخت کل یا بخشی از دندان با ظرافت فوق بالا نماید.

اطلاعات بیشتر
دندانپزشکی دکترسلام

درباره ی دکتر سلام

مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما پذیرش آگهی
x