201692912141789650a
نان بروتچن عسلی یکی از سالم ترین نان هایی است که می توانید برای تغذیه کودکتان در مدرسه تهیه کنید این نان به راحتی و به سادگی در منزل تهیه می شود و عسل  ،روغن مایع و پودرکاکائو و آرد نان سنگک مواد اصلی برای تهیه این نان هستند این نان برای صبحانه و عصرانه کودکتان بسیار مقوی و مفید است پیشنهاد می کنیم آن را تهیه و برای یکبار امتحان کنید.

 به جای اینکه هله هوله در کیف بچه ها پر کنید و آنها را به مدرسه بفرستید، و یا با ساندویچ های آماده با معده این بیگناهان بازی کنید، خودتان کمی حوصله به خرج دهید و این نان بروتچن عسلی ها را درست کنید و در کیفشان بگذارید.

مواد لازم:

  • 2 /1  و 2 پیمانه آب گرم
  • 4 /1  پیمانه روغن مایع
  • 2 /1  پیمانه عسل
  • 2 /1  و 3 پیمانه آرد سفید
  • 2 ق س پودر کاکائو
  • 2 ق س پودر مایه‌ خمیر
  • ۲ تا ۳ پیمانه آرد نان سنگک
  • 1 ق چ نمک
  • 3 ق س بادام خرد شده
روش تهیه:
1. ابتدا آب گرم، روغن مایع و عسل را با همزن برقی خوب بزنید تا مواد با هم مخلوط شوند. از مخلوط‌کن هم می‌توانید استفاده کنید، سپس آرد سفید را کم‌کم اضافه کرده و به هم زدن ادامه دهید.
2. در این زمان پودر کاکائو، پودر مایه‌خمیر و نمک را اضافه کرده و به هم زدن ادامه دهید تا مواد با هم مخلوط شوند. حالا خمیر را به مدت 10 دقیقه استراحت بدهید.
3. در این مرحله آرد نان سنگک را بیفزایید؛ البته هر بار یک پیمانه اضافه کرده، مخلوط ‌کنید تا خمیر نان حاصل شود. آرد نان سنگک را تا حدی بریزید که خمیر یکدستی حاصل شود و بیشتر ریخته نشود چون نان سفت می‌شود. ظرف حاوی خمیر را با کیسه نایلونی که از قبل کمی چرب کرده‌اید بپوشانید. حدود 30 تا 60 دقیقه به خمیر استراحت بدهید تا حجمش دوبرابر شود.
4. بعد از زمان ذکرشده خمیر را به دو قسمت تقسیم کنید. هر کدام از خمیرها را با کیسه نایلون چرب شده بپوشانید و 5 دقیقه به هر کدام استراحت دهید. سپس آنها را داخل قالب نان که از قبل چرب کرده‌اید قرار دهید. مقداری بادام خرد شده هم روی آنها بریزید. در این مرحله هم باید حدود 30 تا 60 دقیقه به خمیرها استراحت دهید تا حجمش دوبرابر شود.
5. حدود 10 دقیقه قبل از اینکه زمان استراحت نان‌ها تمام شود، فر را با دمای 180 درجه سانتی‌گراد روشن کنید تا گرم شود. نان‌ها را به مدت 40-30 دقیقه داخل فر قرار دهید تا بپزد.
برترینها

ارسال شده در 9 مهر 1395 توسط دکتر سلام با موضوع آشپزی رژیمی و سالم

پیشنهاد سردبیر

  • سدیم نیترات و نیتریت و خطرات آنها
  • انتقال وراثت در روانشناسی
  • تست قند مدرن
  • طرز صحیح ایجاد رابطه با اطفال
  • نکات ظریف و پراهمیت روانشناسی
  • انواع زبان عشق
  • حفظ نظافت فر با این کارها
  • چگونه از فلج خواب رها شویم
  • لباس خزدار برای چه کسانی ضرردارد؟
  • صرع در خانم های حامله
  • بالاترین سرانه مصرف نمک در ایران و عواقب آن
  • موفق ها و این اسرار
  • چاره موهای پریشان
  • مصرف آسپیرین عامل مرگ بیماران قلبی عروقی
  • اعتیاد به خرید و نشانه های رفتاری آن
  • محبوبترین ها

  • احساس خنکی با این چای
  • اطلاعاتی در مورد انواع ظرف ها برای پخت و پز
  • اهمیت مرتب نکردن رختخواب پس از بیداری
  • لیست تمامی محرک های سردرد
  • دانستنی هایی در مورد قانون 5 ثانیه
  • ظرف کوچکتر لاغری زودهنگام تر
  • کم خونی و روزه داری
  • شناسایی نوع مزاج
  • خوابیدن با خاطرات غم انگیز فراموش کردن آن‌ها را سخت می‌کند
  • هشدارهای مهم برای گرمازدگی
  • بیمار شدن افراد چپ دست
  • تنفس برای حمله های ناگهانی
  • توصیه های موثر برای مقابله با اضافه وزن
  • بررسی توانمندی های فردی برای یافتن شغل
  • افرادی که در خواب دائما غلت می‌زنند, دچار سوءهاضمه هستند
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است