نان بروتچن عسلی موادلازم برای تهیه نان بروتچن عسلی عکس نان بروتچن عسلی روش تهیه نان بروتچن عسلی
نان بروتچن عسلی یکی از سالم ترین نان هایی است که می توانید برای تغذیه کودکتان در مدرسه تهیه کنید این نان به راحتی و به سادگی در منزل تهیه می شود و عسل  ،روغن مایع و پودرکاکائو و آرد نان سنگک مواد اصلی برای تهیه این نان هستند این نان برای صبحانه و عصرانه کودکتان بسیار مقوی و مفید است پیشنهاد می کنیم آن را تهیه و برای یکبار امتحان کنید.

 به جای اینکه هله هوله در کیف بچه ها پر کنید و آنها را به مدرسه بفرستید، و یا با ساندویچ های آماده با معده این بیگناهان بازی کنید، خودتان کمی حوصله به خرج دهید و این نان بروتچن عسلی ها را درست کنید و در کیفشان بگذارید.

مواد لازم:

  • 2 /1  و 2 پیمانه آب گرم
  • 4 /1  پیمانه روغن مایع
  • 2 /1  پیمانه عسل
  • 2 /1  و 3 پیمانه آرد سفید
  • 2 ق س پودر کاکائو
  • 2 ق س پودر مایه‌ خمیر
  • ۲ تا ۳ پیمانه آرد نان سنگک
  • 1 ق چ نمک
  • 3 ق س بادام خرد شده
روش تهیه:
1. ابتدا آب گرم، روغن مایع و عسل را با همزن برقی خوب بزنید تا مواد با هم مخلوط شوند. از مخلوط‌کن هم می‌توانید استفاده کنید، سپس آرد سفید را کم‌کم اضافه کرده و به هم زدن ادامه دهید.
2. در این زمان پودر کاکائو، پودر مایه‌خمیر و نمک را اضافه کرده و به هم زدن ادامه دهید تا مواد با هم مخلوط شوند. حالا خمیر را به مدت 10 دقیقه استراحت بدهید.
3. در این مرحله آرد نان سنگک را بیفزایید؛ البته هر بار یک پیمانه اضافه کرده، مخلوط ‌کنید تا خمیر نان حاصل شود. آرد نان سنگک را تا حدی بریزید که خمیر یکدستی حاصل شود و بیشتر ریخته نشود چون نان سفت می‌شود. ظرف حاوی خمیر را با کیسه نایلونی که از قبل کمی چرب کرده‌اید بپوشانید. حدود 30 تا 60 دقیقه به خمیر استراحت بدهید تا حجمش دوبرابر شود.
4. بعد از زمان ذکرشده خمیر را به دو قسمت تقسیم کنید. هر کدام از خمیرها را با کیسه نایلون چرب شده بپوشانید و 5 دقیقه به هر کدام استراحت دهید. سپس آنها را داخل قالب نان که از قبل چرب کرده‌اید قرار دهید. مقداری بادام خرد شده هم روی آنها بریزید. در این مرحله هم باید حدود 30 تا 60 دقیقه به خمیرها استراحت دهید تا حجمش دوبرابر شود.
5. حدود 10 دقیقه قبل از اینکه زمان استراحت نان‌ها تمام شود، فر را با دمای 180 درجه سانتی‌گراد روشن کنید تا گرم شود. نان‌ها را به مدت 40-30 دقیقه داخل فر قرار دهید تا بپزد.
برترینها

ارسال شده در 9 مهر 1395 توسط دکتر سلام با موضوع آشپزی رژیمی و سالم

پیشنهاد سردبیر

  • دانستنی هایی در مورد محصولات زیبایی مردانه
  • ابتلا به مرض قند با استرس
  • جوشاندن آب درون کتری
  • مقدار پروتئین موجود در یک عدد تخم مرغ
  • مردها این مواد غذایی را بیشتر بخورند
  • با جراحی کاهش وزن کاهش قابل توجه خطر ابتلا به دیابت نوع 2
  • روشهای سیستم تمرینی مختصر و پر فشار (Gordo n LaVelle’s)
  • مراقبت از پوست در برابر آسیب های آب استخر
  • محبوبترین ها

  • چگونه لاک طرح بلوکی بزنیم+ آموزش تصویری
  • ضررهای مژه مصنوعی برای چشم ها
  • استقبال جوانان از آمپول‌هاي زيبايي، بازار تقلب را داغ مي‌كند
  • چگونه موهای پرپشت و براق داشته باشیم؟
  • در کنار یک ویتامین پوست خود را زیبا کنید
  • 7 راه حل مفید برای خشک و زبری مو
  • رها شدن از شر چین و چروک پوست با این سرم ها
  • توضیحاتی درباره ناخن ها
  • رپورتاژ

  • اکو قلب جنین چیست ؟
  • اصلاح طرح لبخند و دندانپزشکی زیبایی
  • چرا محصولات ارگانیک استفاده کنیم؟
  • چشمانی زیبا و گیرا با پپتیدها!
  • کلینیک سیب سرخ -گونه‌گذاری،فرم‌دهی چانه، برجسته‌سازی لب
  • الو دکتر

    نخ دندان ارکید
    تلگرام دکتر سلام
    دکتر هومن عشقی
    لاغر شو

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است