دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
کلینیک صدف
دکتر فرح آل قیس
متخصص کاشت و پیوند مو
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
متخصص ارتودنسی
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
کلینیک شارلوت
کلینیک شارلوت
کلیه خدمات پوست،مو و زیبایی
دکتر بابایی
دکتر بابایی
متخصص پوست،مو، زیبایی، لیزر
دکتر عباسی
دکتر محسن عباسی
متخصص جراحی دهان، فک و صورت، ایمپلنتولوژیست
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
دکتر فرزاد فرامرزی
دکتر فرزاد فرامرزی
فوق تخصص گوارش و كبد و آندوسكوپی
دیبا
کلینیک تخصصی دیبا
کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک دندانپزشکی رویال
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
دکتر آزاده آقازاده
دکتر آزاده آقازاده
ماموگرافی، سونوگرافی دیجیتال

 preview

 اگر سیر را خام بخوریم بهتر است یا پخته شده ؟تفات ها و ویژگی های این دو روش مصرف در چیست سیر خاصیت های درمانی زیادی به همراه دارد نظر متخصصین طب سنتی در این زمینه چیست آن ها چه پیشنهاداتی برای مصرف کنندگان سیر دارند برای پیشگیری از بیماری‌های مختلف بهتر است سیر را در وعده های غذایی خود بگنجانید.

سیر خام یا سیر پخته؟

سیر نوعی گیاه دارویی می‌باشد که بسیار کهن بوده و بعنوان یک غذا و داروی طبیعی از دیرباز مورد مصرف مردم قرار میگرفته است. اما سوالی که ممکن است برای برخی به وجود آید این است که مصرف سیر خام بهتر است یا سیر پخته؟ در ادامه با ما همراه باشید تا پاسخ این سوال را از نظر یک متخصص تغذیه بخوانید.

 

مرتضی صفوی در رابطه با خواص درمانی سیر اظهار داشت: مصرف سیر، خواص درمانی بسیاری داشته و در واقع گیاه دارویی به شمار می‌رود که بسیاری از افراد به دلیل بوی آزار دهنده آن در جمع، از خوردن آن امتناع می‌ورزند.

وی افزود: سیر چربی خون را کاهش داده و فشار خون را تنظیم می‌کند و برای بیماران قلبی مصرف آن توصیه می‌شود. همچنین جهت پیشگیری از سرطان روده، پروستات و ریه مناسب است و از آلرژی, اسهال, درد مفاصل, آرتروز و فشار خون بالا در ماه‌های آخر بارداری جلوگیری می‌کند.

این متخصص تغذیه با اشاره به اینکه مصرف سیر تا ۸ درصد از فشار خون بالا را کاهش می‌دهد گفت: همچنین خوردن این داروی گیاهی مانع تصلب شرایین می‌شود. سیر بهتر است با معده خالی مصرف نشود و ترجیحاً به صورت پودر یا ترشی برای کسانی که به بوی آن حساس‌اند مصرف شود.

به گفته صفوی، سیر قدیمی‌ترین گیاهی است که خواص ضد سرطان داشته است. پزشکان قدیم در هند نیز برای درمان عفونت‌های قارچی، میکروبی و تومورها مصرف آن را توصیه می‌کردند.

وی تصریح کرد: سیر خام فعالیت‌ بیولوژیکی کمتری در بدن داشته و با پختن و جویدن خاصیت آن بیشتر می‌شود بنابراین توصیه می‌کنیم خانواده‌ها برای پیشگیری از بیماری‌ها و حفظ سلامت خود مصرف روزانه سیر را فراموش نکنند.

فارس

 

5 1000
ارسال شده در 7 مهر 1395 توسط با موضوع پرسش و پاسخ , خواص میوه و سبزیجات

پیشنهاد سردبیر

  • مصرف آنتي بيوتيك نوزدان خطر بروز آسم در آنها را افزايش مي‌دهد
  • 6 عاملی که به جنگ احساس شادی می آیند
  • تاثیرات منفی سونوگرافی بر جنین
  • لیزر بهترین روش در مشکلات دندان های مصنوعی و خانم‌های باردار
  • درمان دیابت نوع 1 و ژن Wdr13
  • روابط بی پایه و اساس و بدون هدف های امروزی
  • با این تشک به راحتی می خوابید
  • ابتلا به بیماری های ستون فقرات در چه افرادی شایع تر است
  • محبوبترین ها

  • عدم تحمل لاکتوز و حساسیت به شیر چه علائمی دارد؟
  • شایعات رایج نادرست در مورد هپاتیت C
  • آیا اختلال نارکولپسی باعث افزایش وزن می شود؟
  • از تغذیه تا سندرم متابولیك
  • شیوه ای برای کنترل آسم بدون دارو
  • سفر با کشتی
  • تست تیروئید در خانه
  • درباره عفونت سینوزیت و آسم چه میدانید؟
  • رپورتاژ

  • بهترین و کم هزینه ترین گزینه لیپوماتیک
  • خدمات دندانپزشکی پیشرفته توسط دکتر فرهت مجید فر
  • دکتر علیرضا نوروزعلی جراح دندانپزشک
  • کلینیک شنوایی افشین قرایی
  • خدمات دندانپزشکی زیبایی و ترمیمی دکتر نوروزعلی
  • ارکید
    تلگرام دکتر سلام
    دندانپزشکی دکترسلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما
    x