preview

 اگر سیر را خام بخوریم بهتر است یا پخته شده ؟تفات ها و ویژگی های این دو روش مصرف در چیست سیر خاصیت های درمانی زیادی به همراه دارد نظر متخصصین طب سنتی در این زمینه چیست آن ها چه پیشنهاداتی برای مصرف کنندگان سیر دارند برای پیشگیری از بیماری‌های مختلف بهتر است سیر را در وعده های غذایی خود بگنجانید.

سیر خام یا سیر پخته؟

سیر نوعی گیاه دارویی می‌باشد که بسیار کهن بوده و بعنوان یک غذا و داروی طبیعی از دیرباز مورد مصرف مردم قرار میگرفته است. اما سوالی که ممکن است برای برخی به وجود آید این است که مصرف سیر خام بهتر است یا سیر پخته؟ در ادامه با ما همراه باشید تا پاسخ این سوال را از نظر یک متخصص تغذیه بخوانید.

 

مرتضی صفوی در رابطه با خواص درمانی سیر اظهار داشت: مصرف سیر، خواص درمانی بسیاری داشته و در واقع گیاه دارویی به شمار می‌رود که بسیاری از افراد به دلیل بوی آزار دهنده آن در جمع، از خوردن آن امتناع می‌ورزند.

وی افزود: سیر چربی خون را کاهش داده و فشار خون را تنظیم می‌کند و برای بیماران قلبی مصرف آن توصیه می‌شود. همچنین جهت پیشگیری از سرطان روده، پروستات و ریه مناسب است و از آلرژی, اسهال, درد مفاصل, آرتروز و فشار خون بالا در ماه‌های آخر بارداری جلوگیری می‌کند.

این متخصص تغذیه با اشاره به اینکه مصرف سیر تا ۸ درصد از فشار خون بالا را کاهش می‌دهد گفت: همچنین خوردن این داروی گیاهی مانع تصلب شرایین می‌شود. سیر بهتر است با معده خالی مصرف نشود و ترجیحاً به صورت پودر یا ترشی برای کسانی که به بوی آن حساس‌اند مصرف شود.

به گفته صفوی، سیر قدیمی‌ترین گیاهی است که خواص ضد سرطان داشته است. پزشکان قدیم در هند نیز برای درمان عفونت‌های قارچی، میکروبی و تومورها مصرف آن را توصیه می‌کردند.

وی تصریح کرد: سیر خام فعالیت‌ بیولوژیکی کمتری در بدن داشته و با پختن و جویدن خاصیت آن بیشتر می‌شود بنابراین توصیه می‌کنیم خانواده‌ها برای پیشگیری از بیماری‌ها و حفظ سلامت خود مصرف روزانه سیر را فراموش نکنند.

فارس

 

ارسال شده در 7 مهر 1395 توسط خانم فردوس فرد با موضوع پرسش و پاسخ , خواص میوه و سبزیجات

پیشنهاد سردبیر

  • نحوه نظافت و تمیزکردن میگو
  • بیمه شدن بدن در برابر بیماری ها با ویتامین دی
  • چه علائمی نشان دهنده ی بیماری قلبی است؟
  • هشدار! خطر مرگ در اثر ابتلا به سرخک
  • زیبا شدن پوست به وسیله این نوشیدنی
  • کروکان کنجدی
  • ورزش‌‌های تقویت‌کننده تنه برای صاف کردن شکم
  • سفر با هواپیما برای این افراد ممنوع است!!
  • تخلیه مثانه قبل از رابطه جنسی
  • سردرد های مهلک
  • بهترین میوه ها برای زیبایی پوست کدامها هستند؟
  • کدام شیر سالم است؟:خام یا پاستوریزه
  • شیوع گسترده ی سیاه زخم در سیبری
  • چگونه آلفالیپوئیک اسید مانع پیری پوست می شود
  • این کفش ها قاتل پاهایتان هستند
  • محبوبترین ها

  • سبک زندگی مخرب بر دریافت ویتامین د
  • امن ترین و بهترین ظرف‌های اشپزی
  • به هم چسبیدگی این نوزادان پایان یافت
  • چه میزان درباره راههای انتقال “سل” اطلاع دارید؟
  • ثبت نام پزشکان محترم برای خدمت رسانی به زائران اربعین حسینی
  • اخبار امیدوار کننده درمان سرطان مغز
  • از این ماه استعمال دخانیات در اماکن عمومی؛ ممنوع!
  • تفکر منفی و تضعیف مغز
  • فوت دانشجوی پزشکی مرحوم امیر کیخسروی در اثر ابتلا به تب کنگو در مشهد
  • این بیماریها از مهمترین علل مرگ و میر در مردان و زنان
  • علل و بیماریهای ناشی از خون در ادرار
  • آرامش درون و طول عمر با ازدواج
  • خطاهای بیشتر با دمای هوای سردتر
  • یوشینوری اوسومی جایزه نوبل پزشکی را صید خود کرد
  • تشدید مشکل ریوی در این محیط ها
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است