glasses-ice-water-stock-today-tease-151019_85bd2770d65967aa124b756c6d4efb62

نوشیدن آب یخ تاثیرات منفی زیادی بر بدن خواهد گذاشت آیا از مضرات نوشیدن آب یخ اطلاعی دارید متخصصین طب سنتی توصیه های مهمی در این باره به ما می کنند ابتلا به کبد چرب ،افزایش غلظت شیره معده، ایجاد عطش در انسان و تعریق شدید، از بین رفتن املاح موجود در خون و بسیاری عوارش دیگر می تواند با نوشیدن آب یخ ایجاد شود.
یک پژوهشگر طب اسلامی گفت: نوشیدن آب یخ باعث بروز آسیب های فراوانی به بدن به خصوص دستگاه گوارش می شود.
محمد عبداللهی نیک آبادی محقق و پژوهشگر طب اسلامی درباره مصرف آب سرد گفت: امروز در بیشتر خانواده ها همراه هر وعده غذایی آب یخ نیز مصرف می شود ولی باید به این نکته توجه داشت که مصرف آب یخ عوارضی را برای بدن به همراه دارد.
عبدالهی با اشاره به دمای37 دمای سانتیگراد بدن انسان در حالت عادی بیان کرد: دمای آب یخ معمولا صفر درجه سانتیگراد است که با نوشیدن آب یخ دمای بدن انسان به طور ناگهانی تغییرمی کند که این امر باعث آسیب های فراوانی به بدن می شود.
وی تصریح کرد: نوشیدن آب یخ به دلیل ایجاد عطش در انسان و تعریق شدید برای بدن مضر است، از طرفی تعریق باعث از بین رفتن املاح موجود در خون می شود و تعادل سدیم و پتاسیم بدن را از بین می برد.
این پژوهشگر طب اسلامی افزود: اگر دمای یک لیوان بلوری به سرعت تغییرکند، لیوان ترک می خورد و می شکند و اگر مشابه چنین حالتی در بدن رخ دهد، موجب تغییرات ناگهانی در معده و در نتیجه غلظت شیره آن می شود.
وی با تاکید بر اینکه افزایش غلظت شیره معده برای بدن مضر است، اظهار کرد: این عارضه باعث دگرگونی دمای بدن و  آسیب به کبد می شود که تضعیف عملکرد این عضو حساس و ناتوانایی آن در از بین بردن چربی و در نتیجه بروز بیماری کبد چرب را در پی دارد.
عبدالهی توصیه کرد: از خوردن آب بین غذا باید خودداری شود، زیرا این کار باعث بروز اختلال در دستگاه گوارش می شود.
باشگاه خبرنگاران جوان

ارسال شده در 11 مهر 1395 توسط خانم فردوس فرد با موضوع عمومی

پیشنهاد سردبیر

  • از جمله عوارض تکرار سزارین
  • فتاوی و نظرات حضرت آیت الله خامنه ای به چند سوال پزشکی
  • در یک روز پوست زیبایی داشته باشید
  • برای بیماران مبتلا به دیابت نوع 1 انسولین های طولانی اثر مؤثرترند
  • برای کم کردن دردها این چند نکته را پیش بگیرید
  • مصارف درمانی روغن هسته انگور
  • حفظ تناسب اندام با آفتاب مستقیم صبحگاهی
  • نیمرو داخل نان تست
  • از دست دادن چهره بخاطر سندرم نادر
  • بررسی علل اصلی ایجاد کننده مشکلات زانو
  • شیوه کار داروهای لاغری چگونه است
  • در مکانهای گرم ورزش کنید تا اشتهایتان کم شود
  • عامل تأخير در كمبود واكسن فلج اطفال اعلام شد
  • غذایی آسان برای لاغری و زندگی سالم
  • چگونه با اسفناج و ماست سس درست کنیم؟
  • محبوبترین ها

  • تارت با مربای انجیر
  • آموزش آب آلوئه ورا و اسموتی آلوئه ورا( تصویری)
  • به شیوه سنتی بیف استروگانف درست کنید
  • املت مغزدار
  • نوشیدنی که فورا یبوست را درمان میکند
  • پیده پنیر با خمیر میلفوی
  • شیرینی پفکی با لایه های شکلاتی
  • کوفته گل کلم کم کالری
  • سالاد میوه خوشمزه مفید برای جوانه های چشایی
  • انفجاری از مرکبات
  • پیراشکی سوپر
  • ساندویچ ساده با ماهی
  • با گل کلم پاستای کاربونارا درست کنیم
  • چگونه لبوی خوش طعم و رنگی بپزیم
  • شیرینی به شکل بستنی
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است