کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
دیبا
کلینیک تخصصی دیبا
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
کلینیک صدف
دکتر فرح آل قیس
متخصص کاشت و پیوند مو
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
متخصص ارتودنسی
بیوتی لیزر
بیوتی‌لیزر
دکتر کیان‌پیشه
دکتر بابایی
دکتر بابایی
متخصص پوست،مو، زیبایی، لیزر
ایران نوین
کلینیک ایران نوین
کاشت مو
دکتر علیرضا فقیهی
دکتر علیرضا فقیهی
متخصص گوش و حلق وبينى
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک دندانپزشکی رویال
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
دکتر عباسی
دکتر محسن عباسی
متخصص جراحی دهان، فک و صورت، ایمپلنتولوژیست
دکتر شاهین شمس
دکتر شاهین شمس
متخصص جراحی فک و صورت
پیتزایی جدید پیتزای خوش مزه پیتزای خانگی پیتزای جالب
انتخاب پیتزا بستگی به سلیقه غذایی شما دارد به تازگی انواع و اقسام پیتزاهای مختلف به بازار آمده اند اگر می خواهید پیتزایی با سلیقه و طعمی که دوست دارید تهیه کنید بهتر است پیشنهادات ما را به کار ببرید و پیتزایی جدید تهیه کنید پیشنهادات جالبی در این زمینه برایتان داریم با ما در ادامه مطلب همراه باشید واین پیتزای من در آوردی را امتحان کنید.

 تنوع پیتزاها و نام هایشان انقدر زیاد شده است که دیگر نمی توان آنها را از هم تشخیص داد. با کم و زیاد کردن یک ماده می توانید پیتزایی جدید اختراع کنید. ما هم در این مطلب به پیتزای گوشت، کاهو اضافه کرده ایم. به امتحان کردن اش می ارزد.

مواد لازم:

  • پنیر موزارلا (کمی چربی گرفته) 1 فنجان
  • گوشت  (چربی دار و فیله شده) 5 تکه (200گرم)
  • پنیر ریکوتا (کمی چربی گرفته) نصف فنجان
  • نان پیتزا 1 عدد
  • کاهو پیچ (خرد شده) 1 فنجان
  • گوجه فرنگی گیلاسی (نصف شده) نصف فنجان

 

طرز تهیه:

1. فر را از قبل با دمای 425 درجه فارنهایت (204 درجه سانتی گراد) داغ کنید. کف یک سینی فر را با فویل آلومینیومی نچسب بپوشانید.

2. خمیر پیتزا را کف سینی فر پهن کنید و 8 دقیقه بپزید. از فر بیرون بیاورید.

3.گوشت را داخل کره یا روغن به خوب سرخ کنید.

4. پنیر ریکوتا را روی نان پیتزا بمالید. روی آن پنیر موزارلا بپاشید و گوجه فرنگی و سپس گوشت قرار دهید.

5. 8 تا 10 دقیقه در فر بپزید.

6. از فر بیرون بیاورید و کاهوی خرد شده را روی آن بپاشید. بگذارید کمی خنک شود سپس برش دهید و سرو کنید.

خبرفارسی
5 1000
ارسال شده در 13 مهر 1395 توسط با موضوع آشپزی رژیمی و سالم
پيلتن شاپ

مطالب پیشنهادی

کلینیک صدف
دندانپزشکی دکترسلام

درباره ی دکتر سلام

مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما پذیرش آگهی
x