کلینیک ساج
پلی‌کلینیک شبانه‌روزی ساج
هر آنچه شما می‌خواهید
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
دکتر رضا شعبان‌پور
دکتر رضا شعبان‌پور
طراحی لبخند با لومینییرز سرامیکی بدون کوچک‌ترین تراش
آزمایشگاه نیلو
آزمایشگاه نیلو
اختلالات اسيد امينه
دکتر محسن پور حقیقی
دکتر محسن پور حقیقی
متخصص دندان پزشکی ترمیمی و زیبایی
کلینیک شارلوت
کلینیک شارلوت
کلیه خدمات پوست،مو و زیبایی
ایران نوین – رجایی
لاغری با دستگاه یا رژیم
کلینیک ایران نوین
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
دکتر وفایی
دکتر حمیدرضا وفایی
جراحی پلاستیک و ترمیمی (لیپوماتیک)
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو پلاسماجت
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
متخصص ارتودنسی
کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک دندانپزشکی رویال
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
کلینیک یکتا
کلینیک یکتا
کلینیک تخصصی پوست و مو
مرغ شکم پر با فلفل هالوپینو سینه مرغ شکم پر با فلفل هالوپینو تهیه غذا با سینه مرغ
اگر تمایل دارید یک غذای خوشمزه با سینه مرغ تهیه کنید توصیه می کنیم به دستور این غذا توجه کنید این غذا با طعم تندی که دارد علاقه مندان زیادی برای خود دست و پا کرده است پنیر خامه ای ،فلفل هالوپینو،پنیر چدار، آرد سفید،پودر سوخاری و تخم مرغ موادلازم برای تهیه این غذای خوشمزه هستند در میهمانی های خانوادگی می توانید این غذای مجلسی را تهیه کنید.

 این غذای خوشمزه را می توانید در دورهمی ها و مهمانی های خانوادگی در کنار غذای اصلی تهیه و سرو نمایید.

مواد لازم:

  • یک عدد فلفل هالوپینو
  • ۶۰ گرم پنیر خامه ای
  • نصف پیمانه پنیر چدار
  • ۳ عدد سینه مرغ بدون پوست و استخوان
  • نمک
  • دو پیمانه آرد سفید
  • دو عدد تخم مرغ همزده
  • دو پیمانه پودر سوخاری
  • یک پیمانه روغن سرخ کردنی

طرز تهیه:

1- در یک کاسه متوسط، پنیر خامه ای، پنیر چدار و فلفل هالوپینوی خرد شده را با یکدیگر مخلوط نمایید.

2- پس از شستن و خشک کردن سینه های مرغ، با چاقوی تیز یک طرف آنها را به صورت یک جیب برش دهید. سپس داخل آن را با مخلوط هالوپینو پر کنید.

3- لبه های مرغ را روی هم فشار دهید تا محل برش بسته شود.

4- آرد، تخم مرغ و پودر سوخاری را در سه کاسه جداگانه بریزید.

5- مرغ های شکم پر را ابتدا در آرد، سپس تخم مرغ و در آخر در پودر سوخاری بغلتانید.

6- روغن را درون تابه بزرگی ریخته و روی حرارت متوسط قرار دهید تا کاملا گرم شود.

7- در این فاصله فر را با دمای ۱۸۰درجه روشن کنید.

8- سپس سینه های مرغ شکم پر را درون روغن داغ گذاشته و دو طرف آن را تا زمانی که کاملا طلایی گردند، سرخ کنید.

9- در آخر، آنها را درون ظرف مناسب فر گذاشته و به مدت ۲۰ دقیقه بپزید.

منبع: برترینها
5 1000
ارسال شده در 21 مهر 1395 توسط با موضوع آشپزی رژیمی و سالم

ارکید
تلگرام دکتر سلام
دندانپزشکی دکترسلام

درباره ی دکتر سلام

مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما
x