دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
ایران نوین
کلینیک ایران نوین
کاشت مو
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
متخصص ارتودنسی
دیبا
کلینیک تخصصی دیبا
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
دکتر عباسی
دکتر محسن عباسی
متخصص جراحی دهان، فک و صورت، ایمپلنتولوژیست
کلینیک صدف
دکتر فرح آل قیس
متخصص کاشت و پیوند مو
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
دکتر شاهین شمس
دکتر شاهین شمس
متخصص جراحی فک و صورت
کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک دندانپزشکی رویال
بیوتی لیزر
بیوتی‌لیزر
دکتر کیان‌پیشه
دکتر بابایی
دکتر بابایی
متخصص پوست،مو، زیبایی، لیزر
dsc02344
اگر تمایل دارید یک غذای خوشمزه با سینه مرغ تهیه کنید توصیه می کنیم به دستور این غذا توجه کنید این غذا با طعم تندی که دارد علاقه مندان زیادی برای خود دست و پا کرده است پنیر خامه ای ،فلفل هالوپینو،پنیر چدار، آرد سفید،پودر سوخاری و تخم مرغ موادلازم برای تهیه این غذای خوشمزه هستند در میهمانی های خانوادگی می توانید این غذای مجلسی را تهیه کنید.

 این غذای خوشمزه را می توانید در دورهمی ها و مهمانی های خانوادگی در کنار غذای اصلی تهیه و سرو نمایید.

مواد لازم:

  • یک عدد فلفل هالوپینو
  • ۶۰ گرم پنیر خامه ای
  • نصف پیمانه پنیر چدار
  • ۳ عدد سینه مرغ بدون پوست و استخوان
  • نمک
  • دو پیمانه آرد سفید
  • دو عدد تخم مرغ همزده
  • دو پیمانه پودر سوخاری
  • یک پیمانه روغن سرخ کردنی

طرز تهیه:

1- در یک کاسه متوسط، پنیر خامه ای، پنیر چدار و فلفل هالوپینوی خرد شده را با یکدیگر مخلوط نمایید.

2- پس از شستن و خشک کردن سینه های مرغ، با چاقوی تیز یک طرف آنها را به صورت یک جیب برش دهید. سپس داخل آن را با مخلوط هالوپینو پر کنید.

3- لبه های مرغ را روی هم فشار دهید تا محل برش بسته شود.

4- آرد، تخم مرغ و پودر سوخاری را در سه کاسه جداگانه بریزید.

5- مرغ های شکم پر را ابتدا در آرد، سپس تخم مرغ و در آخر در پودر سوخاری بغلتانید.

6- روغن را درون تابه بزرگی ریخته و روی حرارت متوسط قرار دهید تا کاملا گرم شود.

7- در این فاصله فر را با دمای ۱۸۰درجه روشن کنید.

8- سپس سینه های مرغ شکم پر را درون روغن داغ گذاشته و دو طرف آن را تا زمانی که کاملا طلایی گردند، سرخ کنید.

9- در آخر، آنها را درون ظرف مناسب فر گذاشته و به مدت ۲۰ دقیقه بپزید.

منبع: برترینها
5 1000
ارسال شده در 21 مهر 1395 توسط با موضوع آشپزی رژیمی و سالم
سیب سرخ

مطالب پیشنهادی

پیشنهاد سردبیر

  • عقب رفتگی لثه چرا بوجود می آید و چه معالجه هایی دارد؟
  • کویری شدن بینایی
  • بیماران مبتلا به سرطان روده حتما آجیل مصرف کنند
  • نقطه ی پایان عشق شما چه زمانی است؟
  • همراهی با اعضای خانواده در مسافرت کاری
  • چگونه از عناب دمنوش درست کنیم
  • علاقه به خرید و پیامدهای آن
  • سکسکه و مرگ/ بیایید علامت درمانی نکنیم!
  • محبوبترین ها

  • بهترین راه برای تشخیص کمردرد از کلیه درد
  • حفظ تناسب اندام با آفتاب مستقیم صبحگاهی
  • شناسایی ویژگی‌ها و خصوصیات بدنی
  • دورکردن انواع سرطان ها و بيماري ها از بدن با این روش ها
  • با طب سوزنی خستگی را از خود دور کنید
  • اصلی ترین عامل سرطان معده را بهتر بشناسید
  • تغییرات هورمونی با ژن چاقی ارتباط دارد؟
  • در ساعت معینی بخوابید تا سالم بمانید
  • رپورتاژ

  • طرز تهیه اسموتی های خوشمزه و چربی سوز
  • شامپوهای ضد ریزش و رویش مجدد مو حاوی کافئین
  • دکتر وحید عارفی دندانپزشک و متخصص بیماری های لثه
  • مزایا و معایب لیفت صورت با نخ
  • کلینیک دندانپزشکی زیبایی و ترمیمی رویال
  • کلینیک صدف
    دندانپزشکی دکترسلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما پذیرش آگهی
    x