e5_1

به تازگی محققین توانستند به تولید الماس با کمک ذرات کربن دست پیدا کنند موفقیت های این افراد در زمینه دگرگون کردن مولکول کربن و تبدیل آن ها به ذرات الماس بسیار چشمگیر بوده است پس از سال ها تلاش و تحقیق دانشمندان توانستند با ترفندهای کیمیاگران به این نتیجه جالب دست پیدا کنند.

 دانشمندان صده‌های گذشته برای سال‌های طولانی تلاش فراوانی را در زمینه کیمیاگری به انجام رساندند تا از طریق فرآیندهای افسانه‌ای، سرب را به طلا تبدیل کنند. در تمام این سال‌ها ثابت شد کیمیاگری یک فرآیند بی‌نتیجه است. ولی دانشمندان امروزی در این زمینه به موفقیت‌های دست پیدا کرده‌اند.

دانشمندان در بررسی‌های خود رازی را برملا کردند که بر اساس آن می‌توان دگرگونی‌های خیره‌کننده‌تری انجام داد و مواد باارزش‌تر از طلا را به صورت آزمایشگاه به دست آورد.

در مطالعات جدید گروهی از دانشمندان موفق شدن کربن که یکی از پایه‌های اصلی حیات بشر روی کره خاکی محسوب می‌شود را به الماس تبدیل کنند.

در روش جدیدی که برای دگرگونی آسان کربن مورد استفاده قرار می‌گیرد نوعی لیزر استفاده می‌شود که در نتیجه دانه‌های کوچک الماس را تولید می‌کند و دانشمندان می‌گویند نتیجه به دست آمده حتی درخشان‌تر از الماس طبیعی است.

محققان در بررسی‌های جدید خود فاز جدیدی از عنصر کربن را شناسایی کردند که به گفته آنها از نظر سختی از الماس هم مقاوم‌تر است. این ماده جدید که می‌تواند در زمینه پزشکی و صنعتی کاربردهای فراوان داشته باشد، سخت‌ترین ماده روی کره زمین محسوب می‌شود.

این بررسی در دانشگاه ایالتی کارولینا انجام شد و دانشمندان با استفاده از لیزر موفق شدند سخت‌ترین ماده جهان را با نام «کیو-کربن» تولید کنند. این ماده ویژگی‌های قابل ملاحظه‌ای دارد که از جمله آنها می‌توان به فِرومغناطیس، فلورسنس، و قابلیت‌های رسانا برای انتقال جریان برق اشاره کرد. به همین دلیل «کیو-کربن» می‌تواند در زمینه‌های مختلف کاربرد فراوان داشته باشد.

نتایج حاصل از این بررسی که در آخرین شماره از نشریه بین‌المللی فیزیک کاربردی به چاپ رسید و دانشمندان طی آن اعلام کردند «کیو-کربن» حدود 60 درصد نسبت به الماس مقاوم‌تر است که این مسئله به واسطه ساختار ویژه به کار گرفته در آن ایجاد شده است.

خبرفارسی

 

ارسال شده در 17 مهر 1395 توسط دکتر سلام با موضوع اخبار پزشکی

پیشنهاد سردبیر

  • با آلوئه ورا لکه های قهوه ای پوست را درمان کنیم
  • کمبود اطلاعات در زمینه های مختلف زناشویی و پیامدهای آن
  • حساب کنید چقدر از بارداریتان می گذرد!
  • واژه اوسیکولوپلاستی
  • کوکتل نوشیدنی برای لاغری چربی شکم
  • برای بند آوردن خونریزی های ناشی از زخم گلوله یک ابزار جدید اختراع شد
  • ورزشکاران چطور غذا بخورند
  • سرطان لوزالمعده در کمین است
  • سردرد مزمن با این مواد خوراکی
  • تاثیر کاهش ویتامین ب12 در مغز
  • از میوه به جای دارو برای پوستتان استفاده کنید
  • نحوه کمک رسانی انجمن ققنوس به بیماران
  • از مارک داگ دیل رژیم غذایی چربی سوز یاد بگیرید
  • سالاد جالب ویژه شب یلدا
  • مرض قند و مشکلات پاییزی مربوط به آن
  • محبوبترین ها

  • کدام رژیم غذایی مخصوص افراد دیابتی است؟
  • از سکته‌های مغزی و قلبی در بیماران دیابتی چگونه پیشگیری کنیم؟
  • افراد دیابتی سبزی های کم کربوهیدرات بخورند
  • آیا باید میزان قند خون را چک نمود؟
  • دیابتی ها شیرسویا بخورند
  • دیابت شروع جوانی
  • 9 علت باورنکردنی که باعث شیرینی شما می شود
  • نکاتی جامع درباره درد پای دیابتی
  • افزایش بیش از حد قند خون
  • تاثیرمصرف شیرینی جات بر ریزش مو
  • آیا آغاز بیماری دیابت میتواند احتمال بروز سرطان را افزایش دهد
  • میان وعده های بی ضرر برای دیابتی ها
  • باکتریهای دهان در هنگام بیماری متابولیسم را تغییر میدهد
  • قبل از غذا افراد مبتلا به دیابت نوع ۲ پروتئین آب پنیر بنوشند
  • تأثیر متفاوت داروهای دیابت بر قلب مردان و زنان
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است