دکتر علیرضا فقیهی
دکتر علیرضا فقیهی
جراحى زيبايى بينى ( رينوپلاستى)
دکتر وفایی
دکتر حمیدرضا وفایی
جراحی پلاستیک و ترمیمی (لیپوماتیک)
ایران نوین – رجایی
لاغری با دستگاه یا رژیم
کلینیک ایران نوین
کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک دندانپزشکی رویال
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
متخصص ارتودنسی
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
دکتر فرزاد حسینی
دکتر فرزاد حسینی
لیفت صورت
دکتر محسن پور حقیقی
دکتر محسن پور حقیقی
متخصص دندان پزشکی ترمیمی و زیبایی
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو پلاسماجت
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
کلینیک شارلوت
کلینیک شارلوت
کلیه خدمات پوست،مو و زیبایی
کلینیک ساج
پلی‌کلینیک شبانه‌روزی ساج
هر آنچه شما می‌خواهید
آزمایشگاه نیلو
آزمایشگاه نیلو
اختلالات اسيد امينه

مصرف نمک بالاترین سرانه مصرف نمک بالاترین سرانه

فرهنگ استفاده از نمک و پاشیدن نمک یک رسم رایج غلط در فرهنگ غذایی ایرانی می باشد که مصرف بیش از حد نمک باعث بروز آسیب به بدن به خصوص کلیه ها می شود و ایران بیشترین سرانه مصرف نمک را در دنیا دارد و باید این مصرف کنترل شود.

انوشه ضمن اشاره به این نکته که ایران بیشترین سرانه مصرف نمک را در دنیا را دارد، ادامه داد: استفاده از نمک هنگام پختن غذا و تکرار این عمل موقع غذا خوردن باعث وبروز بیماری های کلیوی  و افزایش فشارخون در افراد می شود.
وی اظهار داشت: در سال های اخیر بیماری فشار خون شیوع بسیاری داشته است که این امر از عادت های غلط غذایی نظیر مصرف تنقلات شور، فست فودها، استفاده از کنسروهای پرنمک،غذاهای آماده و نیمه آماده ناشی می شود.
این متخصص تغذیه ضمن تاکید به پرهیز از مصرف زیاد انواع ترشی ها همراه با وعده های غذایی، عنوان کرد: این ماده غذایی نمک فراوانی دارد و در بروز بیماری های کلیوی بسیار موثر است و بهتر است همراه غذا از سالاد و ماست استفاده شود.
انوشه تصریح کرد: ما باید ذائقه خود را به سمت مصرف غذاهای کم نمک تغییر دهیم، چرا که ذائقه و عادت های غذایی ما به گونه است که میل چندانی به مواد غذایی کم نمک نداریم  در حالی که با پرهیز از استفاده بی رویه نمک  می توانیم درمدت کوتاهی ذائقه غذایی غلط خود را تغییر دهیم.
وی متذکرشد: با استفاده از آب غوره، لیموترش، نارنج و سایر چاشنی های مفید برای طعم دار کردن غذا به جای نمک و همچنین به کار بردن ادویه جات سالم نظیر زعفران می توان از شیوع بیماری فشارخون و رسوب سدیم در کلیه ها جلوگیری کرد.
5 1000
ارسال شده در 17 مهر 1395 توسط با موضوع اخبار پزشکی

پیشنهاد سردبیر

  • در این مواقع مراجعه به روانپزشک ضروری است!
  • جزئیات مرگ “لطیفه رحمانی” در بیمارستان نمازی شیراز
  • با این میوه ضد سرطان بیشتر آشنا شوید
  • پیشگیری از زوال عقل سالمندان با حضور در جمع
  • چگونه به کمال و خودباوری برسیم
  • مقابله با کمبود آهن در خردسالان
  • اهمیت معاینات دوره ای چشم پزشکی و زمان شروع آن ها
  • تولد گرفتن و اعتماد بنفس کودک
  • محبوبترین ها

  • هیچ گاه سر خود به کودکان دارو ندهید
  • نقش پدران در حافظه و هوش جنین
  • هشدار! عوارض نور فلاش دوربین را برای نوزادان جدی بگیرید
  • منعکس شدن رفتارهای والدین در کودکان
  • ایده های جدید از مواد خوراکی برای صبحانه کودک
  • وزن جنین هنگام تولد و آینده شغلی وی
  • مراقبت های لازم زمان بیمارشدن کودک
  • گفت و گوی مداوم با نوزاد
  • رپورتاژ

  • متد جدید ترمیم مو فقط در یک جلسه
  • جوان سازی و لیفت صورت بدون جراحی
  • مرکز دندانپزشکی لوتوس
  • دندانپزشکی زیبایی و ترمیمی دیبا
  • بیماری های پستان (اعمال جراحی-کنترل و بررسی توده ها و سرطان پستان)
  • ارکید
    دندانپزشکی دکترسلام
    تلگرام دکتر سلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما
    x