fasol

در مصرف حبوبات دقت کنید متاسفانه به این دانه های پرخاصیت اهمیتی داده نمی شود و در خانواده ها کمتر به غذاهایی که با حبوبات تهیه می شوند توجه می شود این پروتئین‌های گیاهی برای سلامت و رشد فرزندانمان بسیار مفید و پرخاصیت هستند سعی کنید مصرف فست فود را کاهش داده و مصرف حبوبات را در میان آن ها افزایش دهیدبرای پخت و مصرف حبوبات باید در خانواده ها الگوسازی شود.

 مدیر دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت از آمار پایین مصرف حبوبات در کشور در مقایسه با گوشت قرمز خبر داد.

زهرا عبدالهی مدیر دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت با اشاره به شعار روز جهانی غذا که 24 مهر ماه است گفت: امسال سازمان جهانی فائو شعار روز جهانی غذا را “آب و هوا در حال تغییر است و غذا و کشاورزی هم باید تغییر کند” نامگذاری کرده است. در واقع هدف از نامگذاری شعار امسال نجات جان افراد و حمایت از امرار معاش در مواقع اضطراری، جلوگیری از گرسنگی حاد و سرمایه‌گذاری برای آمادگی در مقابل بلایای طبیعی و کاهش اثرات آن، بازگرداندن و بازسازی زندگی و امرار معیشت‌ها بعد از جنگ و بلایای طبیعی، کاهش گرسنگی مزمن و کمبود‌های تغذیه‌ای، تقویت توانایی ملت‌ها برای مهار گرسنگی از طریق سیاست‌های واگذاری تولیدات داخلی است.

خانواده‌ها باید با حبوبات آشتی کنند/ بی‌رغبتی نسل جدید با پروتئین‌های گیاهی

وی ادامه داد: یکی از محور‌های شعار امسال فرهنگ‌سازی برای مصرف بیشتر پروتئین‌های گیاهی از جمله حبوبات است در حال حاضر مصرف حبوبات در خیلی از کشور‌ها به خصوص ایران در مقایسه با گوشت قرمز بسیار پایین است به طوری که بچه‌های نسل جدید رغبتی برای مصرف حبوبات ندارند و فقط فست‌فود‌ها را قبول دارند.

عبدالهی به مقایسه ارزش غذایی در 100 گرم گوشت و حبوبات اشاره و عنوان کرد: 100 گرم گوشت قرمز حاوی 270کیلو کالری انرژی، 18 گرم چربی، 7 گرم اسید چرب اشباع، 80 میلی گرم کلسترول، صفر درصد فیبر و 2.3 میلی گرم آهن است در صورتی که در 100 گرم حبوبات 130 کیلو کالری انرژی، 8 گرم فیبر و 2.9 میلی‌گرم آهن وجود دارد.

مدیر دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت با تأکید بر اینکه باید در خانوار‌های ایرانی این عقیده شکل بگیرد که پروتئین گیاهی سالم‌تر است، اظهار داشت: مصرف حبوبات به همراه غلات از نظر تأمین پروتئین مانند گوشت است همچنین حبوبات منبع مناسبی از اسید فولیک است که مصرف آن در بارداری در بروز نقایص مادرزادی لوله عصبی در نوزادان پیشگیری می‌کند.

وی خاطر نشان کرد: باید خانواده‌ها به خصوص مادران خانواده که نقش بسزایی در فرهنگ‌سازی افراد خانواده دارند پخت و مصرف حبوبات را در برنامه غذایی روزانه خانواده افزایش دهند.

سلامانه

 

ارسال شده در 20 مهر 1395 توسط دکتر سلام با موضوع تغذیه

پیشنهاد سردبیر

  • فضله پرندگان پرفایده تر از بوتاکس برای پوست!
  • معرفی برخی از شربت های گیاهی
  • سبک غذا خوردنتان را به مرور تغییر دهید
  • در پاییز به صورتتان ماسک کدو بزنید
  • امکان درمان ام اس با کمک این حشرات
  • چه غذاهایی بخوریم که سرطان سینه نگیریم
  • مشکلات سیستم تولید مثل آقایان
  • مصرف زیاد استامینوفن موجب مسمومیت می شود
  • بر روی پوست ,داروهای گیاهی چه عارضه ای دارد؟
  • چه فوایدی در صابون زغال سنگ نهفته است؟
  • دارویی جدید برای دیابتی ها
  • افزایش مشکلات مربوط به عضلات و اسکلت بدن
  • آیا کمبود ویتامین به زیبایی صدمه می زند؟
  • نکاتی جالب و باور نکردنی در مورد چاقی
  • نوشیدن شیر برای رده سنی پایین
  • محبوبترین ها

  • عدم موفقیت در شغل با این عوامل
  • کمبود خواب با این عوامل
  • 10 گیاه آپارتمانی سمی مضر
  • را زو رمز کامیابی در ازدواج
  • توصیه ها و ترفندهای مهم برای افزایش مهارت یادگیری
  • چگونگی عملکرد ذهن و حافظه
  • اطلاعات مهم درمورد ریفلاکس
  • لاغر شدن با این روش هورمونی
  • نکته مهم درباره ظروف یکبار مصرف
  • دگرگونی در سبک زندگی با این راهکارها
  • خرید کفش نامناسب و غیراستاندارد
  • ناهنجاری نادر در پاهای این پسر بچه
  • چگونه بر سر تصمیم درس خواندن بایستیم
  • فعالیت در تعطیلات آخر هفته
  • کمردرد و پیشگیری از شدت یافتن آن
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است