spinach

 

می خواهیم یک میان وعده پرخاصیت و مغذی را به شما معرفی کنیم این میان وعده سالم با اسفناج تهیه می شود و حاوی مقادیر بالایی آهن است علاوه بر کم کالری بودن به سرعت و به سادگی تهیه می شود بد نیست آن را برای یک بار هم که شده امتحان کنیدو به جای چیپس سیب زمینی چیپس اسفناج را امتحان کنید.در ادامه مطلب روش طبخ آن را توضیح خواهیم داد .

در حال حاضر، چیپس‌ کلم پخته بسیار محبوب شده است، اما از آنجا که خانم‌ها نمی‌توانند فقط با خوردن کلم به زندگی ادامه بدهند، چیپس اسفناج که به جای کلم با اسفناج درست می‌شود را امتحان کنید. چیپس‌ اسفناج نه تنها خوش‌طعم، سبک و ترد است بلکه یک دسته نیز دارند که خوردن آنها را سرگرم‌کننده‌تر می‌کند. می‌توانید برگ اسفناج‌های کوچک شسته‌شده بخرید که باعث می‌شود تهیه این اسنک سریع‌تر شود.

نکته جالب این است که هر وعده تنها ۷۵ کالری دارد. بله فقط ۷۵ کالری! این اسنک گزینه‌ای کامل و کم کالری است وقتی که هوس چیپس سیب زمینی ترد و شور می‌کنید. این دستور ساده که آماده کردنش فقط ۱۵ دقیقه طول می‌کشد را بخوانید.

مواد لازم:

برای تهیه این اسنک به ۲ فنجان بچه اسفناج شسته شده و خشک شده، نصف قاشق غذاخوری روغن زیتون، پودر سیر و نمک دریایی نیاز داریم.

روش تهیه چیپس اسفناج

فر را از قبل تا ۳۲۵ درجه فارنهایت (۱۶۳درجه سانتیگراد) گرم کنید. سینی فر را با کاغذ آشپزی بپوشانید.در یک کاسه اسفناج را با روغن زیتون مخلوط کرده و کمی‌پودر سیر و نمک دریایی اضافه کنید. برگ‌های اسفناج را در یک لایه برروی سینی بچینید و به مدت ۷ تا ۱۰ دقیقه در فر بپزید، به نحوی که برگ‌ها خشک شده و کمی ‌تیره رنگ شوند. نگران نباشید این برگ‌ها زیادی بر اثر حرارت جمع می‌شوند. سینی را از فر بیرون بیاورید و اجازه دهید به مدت ۵ دقیقه خنک شود. حالا می‌توانید آن را نوش جان کنید.

مجله فیتنس

 

ارسال شده در 23 مهر 1395 توسط دکتر سلام با موضوع آشپزی رژیمی و سالم

پیشنهاد سردبیر

  • ابتلا به اوتیسم با این نشانه
  • کدام شغل ها میل افراد به خودکشی را افزایش میدهد
  • ۴ بیماری مقاربتی که ممکن است داشته باشید و ندانید
  • زندگی در شهر بر مبتلا شدن به آسم تاثیر گذار است
  • استرس شغلی در بانوان و خطر حمله قلبی
  • رشد عضلات و خطاهای آن
  • موارد استفاده داروی آملودیپین
  • کم شدن ویتامین دی و پیامدهای آن
  • آموزش حرکت جلوبازو لاری دمبل چکشی + فیلم
  • تاثیر دید مثبت دررفع مشکلات ناشی از اختلال پس از سانحه
  • چگونه با طب سنتی چاق شویم
  • انواع بیماری های پوستی در کودکان
  • افسرده شدن خردسالان
  • خلق و خوی نوزاد در بروز رابطه دلبستگی
  • خوراکی هایی با طعم خوب اما ضرر زیاد
  • محبوبترین ها

  • زیاد خوردن و سلامت کبد
  • برطرف کردن اختلالات خواب با روش های ساده
  • با استفاده از این مواد غذایی همیشه جوان بمانید
  • 4 غذای زمستانی که شما را گرم نگه می دارد
  • رفع التهابات و زخم های گوارشی
  • خطرآفرینی فست فود ها برای نوزادان آینده
  • خوراکی هایی که خوردن آن پر از ضرر است
  • تشدید فشار خون با مصرف چربی ها
  • بیماران قلبی و انتخاب روغن مناسب
  • انواع قسمتهای مرغ را می توان مصرف کرد؟
  • نکاتی مهم در رابطه با مصرف کنسرو های ماهی
  • هوس های خوراکی مضر و مخرب
  • از رژیم غذایی وگان چه می دانید؟
  • تا جائی که می توانید روغن این غذاها را بگیرید!
  • بدن خود را با این مواد غذایی ایمن کنید
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است