دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
ایران نوین
کلینیک ایران نوین
کاشت مو
بیوتی لیزر
بیوتی‌لیزر
دکتر کیان‌پیشه
دیبا
کلینیک تخصصی دیبا
کلینیک صدف
دکتر فرح آل قیس
متخصص کاشت و پیوند مو
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
دکتر عباسی
دکتر محسن عباسی
متخصص جراحی دهان، فک و صورت، ایمپلنتولوژیست
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
دکتر علیرضا فقیهی
دکتر علیرضا فقیهی
متخصص گوش و حلق وبينى
دکتر بابایی
دکتر بابایی
متخصص پوست،مو، زیبایی، لیزر
دکتر شاهین شمس
دکتر شاهین شمس
متخصص جراحی فک و صورت
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
متخصص ارتودنسی
کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک دندانپزشکی رویال
میان وعده با اسفناج چیپس با اسفناج چیپس اسفناج ارزش تغذیه ای چیپس اسفناج

 

می خواهیم یک میان وعده پرخاصیت و مغذی را به شما معرفی کنیم این میان وعده سالم با اسفناج تهیه می شود و حاوی مقادیر بالایی آهن است علاوه بر کم کالری بودن به سرعت و به سادگی تهیه می شود بد نیست آن را برای یک بار هم که شده امتحان کنیدو به جای چیپس سیب زمینی چیپس اسفناج را امتحان کنید.در ادامه مطلب روش طبخ آن را توضیح خواهیم داد .

در حال حاضر، چیپس‌ کلم پخته بسیار محبوب شده است، اما از آنجا که خانم‌ها نمی‌توانند فقط با خوردن کلم به زندگی ادامه بدهند، چیپس اسفناج که به جای کلم با اسفناج درست می‌شود را امتحان کنید. چیپس‌ اسفناج نه تنها خوش‌طعم، سبک و ترد است بلکه یک دسته نیز دارند که خوردن آنها را سرگرم‌کننده‌تر می‌کند. می‌توانید برگ اسفناج‌های کوچک شسته‌شده بخرید که باعث می‌شود تهیه این اسنک سریع‌تر شود.

نکته جالب این است که هر وعده تنها ۷۵ کالری دارد. بله فقط ۷۵ کالری! این اسنک گزینه‌ای کامل و کم کالری است وقتی که هوس چیپس سیب زمینی ترد و شور می‌کنید. این دستور ساده که آماده کردنش فقط ۱۵ دقیقه طول می‌کشد را بخوانید.

مواد لازم:

برای تهیه این اسنک به ۲ فنجان بچه اسفناج شسته شده و خشک شده، نصف قاشق غذاخوری روغن زیتون، پودر سیر و نمک دریایی نیاز داریم.

روش تهیه چیپس اسفناج

فر را از قبل تا ۳۲۵ درجه فارنهایت (۱۶۳درجه سانتیگراد) گرم کنید. سینی فر را با کاغذ آشپزی بپوشانید.در یک کاسه اسفناج را با روغن زیتون مخلوط کرده و کمی‌پودر سیر و نمک دریایی اضافه کنید. برگ‌های اسفناج را در یک لایه برروی سینی بچینید و به مدت ۷ تا ۱۰ دقیقه در فر بپزید، به نحوی که برگ‌ها خشک شده و کمی ‌تیره رنگ شوند. نگران نباشید این برگ‌ها زیادی بر اثر حرارت جمع می‌شوند. سینی را از فر بیرون بیاورید و اجازه دهید به مدت ۵ دقیقه خنک شود. حالا می‌توانید آن را نوش جان کنید.

مجله فیتنس

 

5 1000
ارسال شده در 23 مهر 1395 توسط با موضوع آشپزی رژیمی و سالم
سیب سرخ

مطالب پیشنهادی

کلینیک صدف
دندانپزشکی دکترسلام

درباره ی دکتر سلام

مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما پذیرش آگهی
x