آزمایشگاه نیلو
آزمایشگاه نیلو
اختلالات اسيد امينه
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو پلاسماجت
دکتر وفایی
دکتر حمیدرضا وفایی
جراحی پلاستیک و ترمیمی (لیپوماتیک)
کلینیک شارلوت
کلینیک شارلوت
کلیه خدمات پوست،مو و زیبایی
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
متخصص ارتودنسی
کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک دندانپزشکی رویال
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
کلینیک یکتا
کلینیک یکتا
کلینیک تخصصی پوست و مو
کلینیک ساج
پلی‌کلینیک شبانه‌روزی ساج
هر آنچه شما می‌خواهید
ایران نوین – رجایی
لاغری با دستگاه یا رژیم
کلینیک ایران نوین
دکتر رضا شعبان‌پور
دکتر رضا شعبان‌پور
طراحی لبخند با لومینییرز سرامیکی بدون کوچک‌ترین تراش
میان وعده با اسفناج چیپس با اسفناج چیپس اسفناج ارزش تغذیه ای چیپس اسفناج

 

می خواهیم یک میان وعده پرخاصیت و مغذی را به شما معرفی کنیم این میان وعده سالم با اسفناج تهیه می شود و حاوی مقادیر بالایی آهن است علاوه بر کم کالری بودن به سرعت و به سادگی تهیه می شود بد نیست آن را برای یک بار هم که شده امتحان کنیدو به جای چیپس سیب زمینی چیپس اسفناج را امتحان کنید.در ادامه مطلب روش طبخ آن را توضیح خواهیم داد .

در حال حاضر، چیپس‌ کلم پخته بسیار محبوب شده است، اما از آنجا که خانم‌ها نمی‌توانند فقط با خوردن کلم به زندگی ادامه بدهند، چیپس اسفناج که به جای کلم با اسفناج درست می‌شود را امتحان کنید. چیپس‌ اسفناج نه تنها خوش‌طعم، سبک و ترد است بلکه یک دسته نیز دارند که خوردن آنها را سرگرم‌کننده‌تر می‌کند. می‌توانید برگ اسفناج‌های کوچک شسته‌شده بخرید که باعث می‌شود تهیه این اسنک سریع‌تر شود.

نکته جالب این است که هر وعده تنها ۷۵ کالری دارد. بله فقط ۷۵ کالری! این اسنک گزینه‌ای کامل و کم کالری است وقتی که هوس چیپس سیب زمینی ترد و شور می‌کنید. این دستور ساده که آماده کردنش فقط ۱۵ دقیقه طول می‌کشد را بخوانید.

مواد لازم:

برای تهیه این اسنک به ۲ فنجان بچه اسفناج شسته شده و خشک شده، نصف قاشق غذاخوری روغن زیتون، پودر سیر و نمک دریایی نیاز داریم.

روش تهیه چیپس اسفناج

فر را از قبل تا ۳۲۵ درجه فارنهایت (۱۶۳درجه سانتیگراد) گرم کنید. سینی فر را با کاغذ آشپزی بپوشانید.در یک کاسه اسفناج را با روغن زیتون مخلوط کرده و کمی‌پودر سیر و نمک دریایی اضافه کنید. برگ‌های اسفناج را در یک لایه برروی سینی بچینید و به مدت ۷ تا ۱۰ دقیقه در فر بپزید، به نحوی که برگ‌ها خشک شده و کمی ‌تیره رنگ شوند. نگران نباشید این برگ‌ها زیادی بر اثر حرارت جمع می‌شوند. سینی را از فر بیرون بیاورید و اجازه دهید به مدت ۵ دقیقه خنک شود. حالا می‌توانید آن را نوش جان کنید.

مجله فیتنس

 

5 1000
ارسال شده در 23 مهر 1395 توسط با موضوع آشپزی رژیمی و سالم

پیشنهاد سردبیر

  • سرماخوردگی در کودکان
  • برای دریافت پتاسیم از راه طبیعی
  • 6 نکته طلایی برای اینکه ناخن هایی زیبا داشته باشید
  • با این چیز برگر خانگی رو دست فست فود ها بزنید
  • بیماری های مقاربتی چه زمانی بیشتر تهدیدمان می کنند
  • مقابله با پوسیدگی با فلوراید
  • برای از بین بردن اضطراب و استرس چه درمانهای طبیعی وجود دارد؟
  • چرا سوسیس و کالباس ضرر دارد
  • محبوبترین ها

  • روغن بادام هزار فایده که از آن بی خبرید (بخش دوم)
  • یبوست و راه حل های تغذیه ای برای رفع آن
  • غذاهای سالم برای طولانی شدن عمر
  • با صرف وعده شام سبک در اوایل شب لاغر شوید
  • پیامدهای علاقه به مصرف شیرینی جات
  • روشهای سریع و آسان برای هضم غذا
  • میزان کالری ماکارونی پخته
  • آیا سبک غذا خوردن گیاه‌خواران تغییر میکند؟
  • رپورتاژ

  • کلینیک زیبایی شارلوت
  • دکتر پورحقیقی متخصص دندانپزشکی زیبایی
  • ایمپلنت بهترین روش برای کاشت دندان و زیبایی صورت
  • رژیم‌درمانی، پوست و لیزر تخصصی کلینیک سیب سبز
  • لبخندی دلنشین و جذاب
  • ارکید
    دندانپزشکی دکترسلام
    تلگرام دکتر سلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما
    x