از عوارض مصرف داروهای ضدافسردگی چه میزان اطلاع داریید این داروها چه نوع تاثیراتی بر سلامت قلب میگذارند افرادی که بیماری قلبی دارند بهتر است افسردگی خود را درمان کنند چون باعث پیشرفت این بیماری در بدن آن ها خواهد شد و خطر حمله قلبی را برای این افراد در بر دارد زولوفت، آسنتره و سرترالین  از جمله داروهایی هستند که افراد افسرده مصرف می کنند متاسفانه امروزه مصرف این قبیل داروها در میان سنین مختلف به وفور دیده می شود .

آنالیز بزرگی بیان می‌کند داروهای ضدافسردگی که به صورت گسترده استفاده می‌شوند و مهارکننده انتخابی بازجذب سروتونین (SSRI) نام دارند خطر مشکلات قلبی را در بیماران جوان و میان‌سال افزایش نمی‌دهند.

به نقل از WebMD،از داروهای معروف این دسته می‌توان زولوفت، آسنتره و سرترالین را نام برد.
به گفته مؤلف راهبر مطالعه، کرول کوپلند، استاد آمار طبی دانشگاه ناتینگهم، این یافته‌ها اطمینان‌بخش هستند.
تیم کوپلند در بین هزاران بیمار ۲۰ تا ۶۴ ساله‌ای که برای افسردگی تازه خود SSRI مصرف می‌کردند، هیچ اثری از افزایش خطر سکته یا اختلال ریتم قلبی پیدا نکرد. به گفته محققان، حتی برخی بیماران با کاهش خطر حمله قلبی مواجه شدند.
با این حال کوپلند هشدار داد که: «با این نوع مطالعه مشاهده‌ای، نمی‌توان راجع به علت و معلول نتایج قطعی گرفت.»
به گفته محققان، داروهای ضدافسردگی سومین دسته‌ای هستند که به صورت رایج در ایالات متحده امریکا تجویز می‌شوند. بنابر اعلام مؤسسه ملی سلامت روان ایالات متحده، داروهای SSRI رایج‌ترین داروهای ضدافسردگی می‌باشند.
به گفته مؤلفان مطالعه، اگرچه داروهای SSRI ایمن پنداشته می‌شوند، این داروها می‌توانند خطر عوارض جانبی‌ای مثل اضطراب، سرگیجه، خستگی، مشکلات خواب و تهوع را افزایش دهند.

سلامانه