نیلوفر داوودپور
دکتر نیلوفر داودپور
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
دکتر عامری
دکتر محمدحسن عامری
دکتر نداف کرمانی
دکتر مجید نداف کرمانی
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
دکتر محمدرضا کاظمی
دکتر محمدرضا کاظمی
دکتر افشین قرایی
افشین قرایی
کلینیک ساج
پلی‌کلینیک شبانه‌روزی ساج
دکتر وحید عارفی
دکتر وحید عارفی
دکتر رضا شعبان‌پور
دکتر رضا شعبان‌پور
آزمایشگاه نیلو
آزمایشگاه نیلو
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
کلینیک دیبا
دندانپزشکی دیبا
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه

57368564

با استفاده از این دستگاه می توانید طعم غذایتان را به هر مزه ای که دوست داشتید تغییر دهید برخی افراد علاقه مند به مصرف غذاهای شور و شیرین و یا کم نمک هستند با استفاده از این اختراع جدید قادر به تغییر مزه غذا خواهید بود این دستگاه با کمک جریان الکتریسیته می تواند واکنش بزاق دهان به مزه غذا را تغییر دهد این روش کاملا مصنوعی انجاممی شود و شما در واقع طعم واقعی غذا را نخواهید چشید.

دانشمندان دانشگاه لندن یک دستگاه جدید ارائه کرده‌اند که غذاهای کم‌شیرین را شیرین‌تر نشان می‌دهد و رژیم‌های غذایی را برای دارندگان‌ آن‌ها آسانتر می‌کند.

این ابداع موسوم به “Taste Buddy” یک جریان الکتریکی سطح پائین را به غدد بزاقی وارد می‌کند تا دهان طعم‌های شیرین یا شور را حتی در صورت عدم شکر و نمک دریافت کند.

به گزارش تلگراف، این دستگاه در نهایت می‌تواند برای استفاده در ابزارهای روزمره مانند قاشق و چنگال، فنجان و قوطی مهندسی شود و محققان در حال حاضر نمونه اولیه‌ای از یک قاشق را طراحی کرده‌اند.

آن‌ها مدعی هستند که با بهبود بیشتر این ابداع، در آینده می‌توان از آن برای تغییر طعم غذا به مزه دلخواه استفاده کرد و برای مثال سبزیجات را با طعم شکلات به خورد کودکان داد.

در این ابداع از واکنش‌های شیمیایی دهان در زمان خوردن سوءاستفاده شده است. طعم‌های شور و شیرین زمانی که گیرنده‌های طعم روی زبان، واکنش بین بزاق و اسیدیته هیدروژن یا سدیم را درک می‌کند، تشخیص داده می‌شوند.

محققان با استفاده از تحریک برقی توانستند فرکانسی را پیدا کنند که بطور مصنوعی این واکنش را تقلید می‌کرد.

برای طعم‌های شیرین یک کانال به نام TRPM5 وجود دارد که به دما حساس است، از این رو زمانی که غذا داغ‌تر است، طعم شیرینی آن بیشتر حس می‌شود. دستگاه جدید برای تقلید از طعم‌های شیرین‌تر، دمای زبان را به سرعت از 25 درجه سانتیگراد به 40 درجه سانتیگراد می‌رساند.

خبرفارسی

 

5 1000
ارسال شده در 26 مهر 1395 توسط با موضوع تغذیه

پیشنهاد سردبیر

  • غذا های مفید و مضر در دوران سرماخوردگی
  • واردات روغن پالم افزایش یافت!
  • راز و رمز سالم بودن
  • اطلاعاتی راجع به عصب کشی دندان
  • نیاز به درمان فوری پسوریازیس دارید؟
  • چغندر معجزه ای از دل طبیعت برای سلامت قلب شما
  • همه چیز را درمورد بیماری ارومیا بدانیم
  • آشنایی با تمرینات ورزشی هولاهوپ
  • محبوبترین ها

  • برای درد دست چه ورزش هایی موثر است؟
  • آسیب های قلبی و زیاده روی در ورزش
  • برای افراد مبتدی چه مکمل هایی باید استفاده شود؟
  • درباره داشتن پشت‌ بازوهای حجیم توصیه های جی‌کاتلر را بخوانید
  • علاقه مندان به یوگا بخوانند
  • تمرینات ورزشی پیشنهادی برای آماتورها
  • با یک حوله در هر مکانی ورزش کنید ( آموزش تصویری)
  • کالری سوزی با ورزش شنا چقدر است؟
  • رپورتاژ

  • ارائه پیشرفته ترین خدمات دندانپزشکی توسط دکتر راه انجام
  • کلینیک فوق تخصصی آندوسکوپی وکولونسکوپی بدون درد
  • دکتر فرهت مجید فر جراح اندودونتیک دندان ها
  • جراحی های زیبایی و ترمیمی دکتر بهجو
  • چگونه دندانهای سالمتر و قوی‌تر داشته باشیم؟
  • ارکید
    تلگرام دکتر سلام
    دندانپزشکی دکترسلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما
    x