مشاوره زیبایی
بیوتی لیزر
بیوتی‌لیزر
دکتر کیان‌پیشه
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
متخصص ارتودنسی
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
کلینیک ره یا
دکتر امید رحمانی
پزشک پوست مو زیبایی كاسمتولوژيست از فرانسه
دکتر عباسی
دکتر محسن عباسی
متخصص جراحی دهان، فک و صورت، ایمپلنتولوژیست
دکتر مجید نداف کرمانی
دکتر مجید نداف کرمانی
متخصص جراح پلاستیک و زیبایی
چشمخانه، ساختمان پزشکان
کلینیک چشمخانه
به روز ترین تجهیزات و دانش چشم پزشکی
ساج
کلینیک ساج
زنان و زایمان
کلینیک یکتا/ساختمان پزشکان
کلینیک یکتا
مجهزترین کلینیک پوست و مو زیبایی با دستگاه لیزر الکساندرایت
ایران نوین
کلینیک ایران نوین
کاشت مو
کلینیک ارتوپدی سپید
کلینیک ارتوپدی سپید
ساختمان پزشکان، دکتر حبیب سهرابی
دکتر حبیب سهرابی
متخصص گوش،حلق،بینی جراح زیبایی بینی
پیرایه
پوست، مو و زیبایی
دکتر بابایی
دکتر بابایی
متخصص پوست،مو، زیبایی، لیزر
دکتر هادی صادق /کلینیک
دکتر پژمان هادی صادق و دکتر پریسا هادی صادق
متخصص ارتودنسی
دکتر مجید صالح
دکتر مجید صالح
متخصص جراحی فک وصورت،زیبایی بینی

مزه دلخواه دادن به غذا کاربرد Taste Buddy عدم شکر و نمک طعم‌های شیرین یا شور Taste Buddy

با استفاده از این دستگاه می توانید طعم غذایتان را به هر مزه ای که دوست داشتید تغییر دهید برخی افراد علاقه مند به مصرف غذاهای شور و شیرین و یا کم نمک هستند با استفاده از این اختراع جدید قادر به تغییر مزه غذا خواهید بود این دستگاه با کمک جریان الکتریسیته می تواند واکنش بزاق دهان به مزه غذا را تغییر دهد این روش کاملا مصنوعی انجاممی شود و شما در واقع طعم واقعی غذا را نخواهید چشید.

دانشمندان دانشگاه لندن یک دستگاه جدید ارائه کرده‌اند که غذاهای کم‌شیرین را شیرین‌تر نشان می‌دهد و رژیم‌های غذایی را برای دارندگان‌ آن‌ها آسانتر می‌کند.

این ابداع موسوم به “Taste Buddy” یک جریان الکتریکی سطح پائین را به غدد بزاقی وارد می‌کند تا دهان طعم‌های شیرین یا شور را حتی در صورت عدم شکر و نمک دریافت کند.

به گزارش تلگراف، این دستگاه در نهایت می‌تواند برای استفاده در ابزارهای روزمره مانند قاشق و چنگال، فنجان و قوطی مهندسی شود و محققان در حال حاضر نمونه اولیه‌ای از یک قاشق را طراحی کرده‌اند.

آن‌ها مدعی هستند که با بهبود بیشتر این ابداع، در آینده می‌توان از آن برای تغییر طعم غذا به مزه دلخواه استفاده کرد و برای مثال سبزیجات را با طعم شکلات به خورد کودکان داد.

در این ابداع از واکنش‌های شیمیایی دهان در زمان خوردن سوءاستفاده شده است. طعم‌های شور و شیرین زمانی که گیرنده‌های طعم روی زبان، واکنش بین بزاق و اسیدیته هیدروژن یا سدیم را درک می‌کند، تشخیص داده می‌شوند.

محققان با استفاده از تحریک برقی توانستند فرکانسی را پیدا کنند که بطور مصنوعی این واکنش را تقلید می‌کرد.

برای طعم‌های شیرین یک کانال به نام TRPM5 وجود دارد که به دما حساس است، از این رو زمانی که غذا داغ‌تر است، طعم شیرینی آن بیشتر حس می‌شود. دستگاه جدید برای تقلید از طعم‌های شیرین‌تر، دمای زبان را به سرعت از 25 درجه سانتیگراد به 40 درجه سانتیگراد می‌رساند.

خبرفارسی

 

5 1000
ارسال شده در 25 مهر 1395 توسط با موضوع تغذیه
ویزیت یاب
دندانپزشکی دکترسلام

درباره ی دکتر سلام

مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما پذیرش آگهی
x