مشاوره زیبایی
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
کلینیک دکتر شادآلویی/ساختمان پزشکان
کلینیک دکتر شادآلویی
متخصص ارتودنسی _ زیبایی و دندان
دکتر کمالی
دکتر کمالی
پوست مو و زیبایی
دکتر ایمانی
دکتر محمدتقی ایمانی
فوق تخصص جراحی پلاستیک، زیبایی و ترمیمی
دکتر علی میقانی /ساختمان پزشکان
دکتر علی میقانی
بورد تخصصی گوش و حلق و بینی و جراحی سر و گردن
دکتر فرزاد فرامرزی
دکتر فرزاد فرامرزی
فوق تخصص آندوسکوپی و کولونوسکوپی بدون درد
دکتر وحید عارفی ( ساختمان پزشکان)
دکتر وحید عارفی
جراح و متخصص بیماری‌های لثه(پریودانتیکس)
دکتر محمد علی بیات شهبازی/ ساختمان پزشکان
دکتر محمد علی بیات شهبازی
فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی
دکتر ادیب
دکتر محمود ادیب
جراح دندانپزشک ایمپلنتولوژیست
طراح طب
طراح طب
مرکز اسکن و طراحی سه بعدی جراحی زیبایی صورت
دکتر آرین دخت آزادمنش/ ساختمان پزشکان
دکتر آرین‌دخت آزادمنش
جراح دندان پزشک
ساج
کلینیک ساج
زنان و زایمان
دکتر مقیمی
دکتر مهرداد مقیمی
فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
دکتر شبنم شادابی/ساختمان پزشکان
دکتر شبنم شادابی
متخصص جراحی پلاستیک بینی و صورت
گلزار/ساختمان پزشکان
دکتر منیره تهرانی
جراح- دندانپزشک زیبایی
طراح طب
طراح طب
مرکز اسکن و طراحی سه بعدی جراحی زیبایی صورت
دکتر ایمانی
دکتر محمدتقی ایمانی
فوق تخصص جراحی پلاستیک، زیبایی و ترمیمی
گلزار/ساختمان پزشکان
دکتر منیره تهرانی
جراح- دندانپزشک زیبایی
گروه پزشکان برنا
دکتر غلامرضا اکبری
پزشک پوست و مو
دکتر ترنگ آقا بیگی/ ساختمان پزشکان
دکتر ترنگ آقا بیگی
دندانپزشک
دکتر شبنم شادابی/ساختمان پزشکان
دکتر شبنم شادابی
متخصص جراحی پلاستیک بینی و صورت
دکتر علی میقانی /ساختمان پزشکان
دکتر علی میقانی
بورد تخصصی گوش و حلق و بینی و جراحی سر و گردن
دکتر ادیب
دکتر محمود ادیب
جراح دندانپزشک ایمپلنتولوژیست
دکتر آرین دخت آزادمنش/ ساختمان پزشکان
دکتر آرین‌دخت آزادمنش
جراح دندان پزشک
دکتر زهره سادات نوروززاده/ساختمان پزشکان
دکتر زهره سادات نوروززاده
جراح دندانپزشک
ساختمان پزشکان، دکتر حبیب سهرابی
دکتر حبیب سهرابی
متخصص گوش،حلق،بینی جراح زیبایی بینی
دکتر مقیمی
دکتر مهرداد مقیمی
فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
کلینیک دکتر شادآلویی/ساختمان پزشکان
کلینیک دکتر شادآلویی
متخصص ارتودنسی _ زیبایی و دندان
ساج
کلینیک ساج
زنان و زایمان
دکتر محمد علی بیات شهبازی/ ساختمان پزشکان
دکتر محمد علی بیات شهبازی
فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
دکتر فرزاد فرامرزی
دکتر فرزاد فرامرزی
فوق تخصص آندوسکوپی و کولونوسکوپی بدون درد
دکتر وحید عارفی ( ساختمان پزشکان)
دکتر وحید عارفی
جراح و متخصص بیماری‌های لثه(پریودانتیکس)

636122320049515600

مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت با بیان اینکه یک سوم مواد غذایی تولیدی در جهان هد و حیف و می شودر، اظهار کرد: آمارهای فائو در ایران در این زمینه نشان می‌دهد هر روز به ازای هر نفر، 134 کیلوکالری غذا به هدر می‌رود. این ضایعات از مزرعه تا سفره رخ می‌دهد و آمار بالایی می باشد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا از وزارت بهداشت، دکتر زهرا عبداللهی به مناسبت روز جهانی غذا گفت: هر سال مراسم روز جهانی غذا در 16 اکتبر (25 مهرماه) از سوی فائو (سازمان غذا و کشاورزی ملل متحد) برگزار می‌شود. شعار امسال نیز پیشگیری از سوء تغذیه و ناامنی غذایی به دنبال تغییرات آب و هوایی به ویژه خشکسالی و کم آبی در کشورهای جهان سوم است.

وی افزود: در واقع فائو می‌گوید برای پیشگیری از ناامنی غذایی و گرسنگی با توجه به خشکسالی باید اقداماتی در برنامه های توسعه در نظر گرفته شود.

مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت اظهار کرد: خوشبختانه در 2 دهۀ گذشته در ایران به دنبال مداخلات بهبود تغذیه جامعه شاهد بیش از 75 درصد کاهش سوء تغذیه در کودکان زیر 5 سال کشور بوده‌ایم. ولی در مناطق محروم به خصوص با کم آبی نیاز است با همکاری بین بخش های توسعه ای کشور به ویژه وزارت جهاد کشاورزی از ناامنی غذایی و سوء تغذیه جلوگیری کنیم.

وی بیان کرد: «اصلاح الگوی تولید و کشت محصولات کشاورزی» که نیاز به آب کمتری دارند باید بیشتر مورد توجه قرار گیرند. مثلا برای تولید یک کیلوگرم حبوبات 50 لیتر و برای تولید یک کیلو گوشت 4500 لیتر آب مورد نیاز است. بنابراین فائو تأکید می‌کند کشورها حبوبات را به عنوان یک منبع پروتئینی ارزان قیمت در برابر پروتئین حیوانی مصرف کنند. حبوبات علاوه بر این منبع فیبر هم بوده و برای دیابت و بیماری های قبلی و عروقی مفید هستند.

دکتر عبداللهی خاطرنشان کرد: یکی از محورهای اصلی سال‌های بعد برای تامین پروتئین و فرهنگ مصرف آن همین حبوبات هستند. در کشور ایران به حبوبات کمتر از گوشت بها داده می‌شود. یکی از اقدامات دفتر بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشت اصلاح الگوی غذایی و بازنگری راهنمای غذای ایرانی (هرم غذایی ایرانی) است که حبوبات به عنوان غذای اصلی در نظر گرفته شده است.

مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت افزود: در این راستا رهنمودهای غذایی و پیام‌های کلیدی تغذیه‌ای تهیه شده و در قالب آموزش‌های همگانی و ترویج فرهنگ مصرف حبوبات در وعده‌های غذایی ایرانیان از سوی دفتر بهبود تغذیه ارائه می‌شود.

وی اظهار کرد: متاسفانه مردم تمایل به مصرف فست فودها دارند ولی باید با همکاری رسانه‌ها و بخش‌های آموزشی غذای اصلی ایرانی که در آن حبوبات نقش اصلی را دارد ترویج شود.

مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت گفت: یکی دیگر از موارد مورد تأکید در روز جهانی غذا کاهش ضایعات مواد غذایی است که امروزه به یک مشکل جهانی تبدیل شده است. در دنیا بیش از یک سوم مواد غذایی دور ریخته می‌شود و در ایران نیز شاهد 30 درصد دور ریز غذایی هستیم و 50 درصد سبزی‌ها و میوه‌ها ضایع می‌شوند. بنابراین فرهنگسازی برای کاهش این ضایعات یک اصل مهم است که باید به آن توجه شود.

وی با اشاره به بکارگیری کارشناسان تغذیه در طرح تحول سلامت، خاطرنشان کرد: بکارگیری این کارشناسان در مراکز جامع خدمات سلامت موجب توسعۀ خدمات و مشاوره‌های تغذیه‌ای به مردم و آموزش و فرهنگسازی تغذیه صحیح با تأکید بر عوامل خطر بیماری‌های غیرواگیر که ریسک فاکتورهای آن قند، نمک و چربی هستند، شده است.

دکتر عبداللهی گفت: مصرف بیشتر حبوبات و غلات سبوس دار و میوه و سبزی باید در اولویت خانواده‌ها قرار گیرد و این موارد در کلاس‌های آموزشی گروهی به مردم در مراکز جامع خدمات سلامت ارائه می‌شوند.

وی با اشاره به کمبود ریزمغذی‌ها در افراد گفت: خوشبختانه کمبود آهن، روی (Zn)، ویتامین «د» با اجرای برنامه های نظیر غنی سازی آرد و مکمل یاری و مداخلات آموزشی تا حدودی مرتفع شده است. حدود 50 درصد کمبود آهن در گروه های سنی کاهش یافته و ارتقای وضعیت روی در کشور ایجاد شده است. مکمل یاری ویتامین «د» در دختران و پسران دبیرستانی در کشور اجرا می شود و برنامه‌هایی برای میانسالان و سالمندان در قالب طرح تحول در این خصوص در حال اجراست.

وی افزود: غنی سازی شیر با ویتامین «د» در مدارس، غنی سازی آرد با ویتامین «د» از دیگر برنامه های دفتر بهبود تغذیه جامعه برای بهبود تغذیه مردم و پیشگیری از ناامنی غذایی است.

دکتر عبداللهی یادآور شد: طی 10 سال گذشته دو بررسی ملی در کشور کاهش کمبود آهن و کم خونی را در افراد نشان داد ولی در مورد ویتامین «د» مطالعۀ سال 91 نشان می‌دهد در همه گروه های سنی شاهد کمبود این ویتامین هستیم که پیشگیری‌های در این خصوص از سال 93 کلید خورد.

وی با اشاره به آمارهای فائو در خصوص ضایعات غذایی گفت: یک سوم مواد غذایی تولیدی در جهان هدر می‌رود که تولید این حجم مواد غذایی هر ساله متضمن کشت 198 میلیون کیلومتر مربع اراضی کره زمین است. این میزان مواد غذایی موجب مصرف 173 میلیارد متر مکعب آب شیرین و مصرف 28 میلیون تن کود شیمیایی می‌شود.

مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت افزود: آمارهای فائو در ایران در این زمینه نشان می‌دهد هر روز به ازای هر نفر، 134 کیلوکالری غذا به هدر می‌رود. این ضایعات از مزرعه تا سفره رخ می‌دهد

منبع:خبرگزاری آنا

5 1000
ارسال شده در 24 مهر 1395 توسط با موضوع اخبار پزشکی
[bws_google_captcha]

تایید کنید که ربات نیستید !!!

پیشنهاد سردبیر

  • همه علت های ایجاد کننده خشکی دهان
  • ارتباط بستنی مورد علاقه با شخصیت
  • نگاهی به سرفه های مزمن؛ از علل تا درمان
  • شیوع بیماری‌های غیر واگیر در جامعه
  • شیوه درست کردن ماسکهای خانگی با ترکیبات عالی
  • بررسی مشکلات شنوایی در کودکان
  • نبود احساس استقلال در فرزندان
  • سوزاندن چربی و ساختن عضله با این ورزشها
  • محبوبترین ها

  • ورزش فوتبال و تاثیرات مفید آن بر بدن
  • برخی حرکات ساده ورزشی و لاغری
  • اطلاعاتی مختصر و کامل درمورد تاریخچه رشته کیوکشین کاراته
  • تمرین در هوای آزاد
  • ضروری ترین نکات برای بدنسازان مبتدی
  • هر آنچه باید درباره آسیب های منیسک زانو بدانید
  • مهمترین نشانه های اضافه وزن
  • با 30 دقیقه ورزش سلامت مغز خود را تضمین کنید
  • رپورتاژ

  • آندوسكوپی با دكتر فرزاد فرامرزي فوق تخصص گوارش
  • مرکز تخصصی دندانپزشکی دکتر سید سعید هاشمی
  • دندانپزشکی زیبایی و ایمپلنت
  • زیبایی و جوانی پوست را از ما بخواهید
  • ارائه خدمات ویژه سلامت و زیبایی دندان در کلینیک دیبا
  • دندانپزشکی دکترسلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما پذیرش آگهی
    x