از روغن آووکادو گرفته تا روغن هسته انگور و روغن کنجد از انواع متنوع روغن های پخت و پز هستند. در اواسط دهه ی 80، استفاده از واژگانی مانند “دوستدار قلب” و “رژیم مدیترانه ای” سبب شد تا انواع گوناگون این روغن ها در قفسه ی فروشگاه ها جای بگیرند.

بعضی روغن ها در حرارت بالای 100 یا 200 درجه فارنهایت، نه ساختار خود را از دست می دهند و نه اکسید می شوند و این به معنی اثر گذاری ساختار شیمیایی آن ها است.

 

روغن دود می کند، بعد استفاده می کنید؟

درجه حرارتی که روغن در آن شروع به فاسد شدن می کند، به “نقطه دود” معروف است. روغن آووکادو با بالاترین نقطه ی دود، از جمله روغن هایی است که به علت غیر اشتعالی بودن و غنی بودن از ویتامین E خطر ابتلا به بیماری های قلبی را کاهش و به ایمنی بدن کمک می کند.

از شیشه های تیره برای نگهداری روغن استفاده کنید.

نکته ی مهم دیگر استفاده از بطری های شیشه ای تیره به جای انواع پلاستیکی آن ها است. زیرا این بطری ها از تخریب روغن در برابر نور خورشید محافظت می کنند.

یک قاشق چایخوری از هر نوع روغنی شامل 5 گرم چربی و 45% کالری است. آنچه مهم است، چربی اشباع شده یا اشباع نشده ی روغن است. در واقع بعضی از چربی ها برای بدن کاملاً مفید هستند. مانند روغن نارگیل که دارای چربی اشباع شده ی متوسطی به نام تری گلیسیرید است، که به معنای آن است که این روغن، در برابر اکسیداسیون در دمای بالا مقاوم است که از این نوع روغن ها برای سرخ کردن استفاده می شود

از روغن های محلی و تازه به جای برندهای صنعتی استفاده کنید.

روغن های دیگری مانند روغن زیتون وجود دارند که عصاره ی آن ها از طریق فشار و بدون استفاده از روش های شیمیایی به دست می آیند که این نوع روغن ها برای هر چیزی غیر از پخت و پز مناسب هستند و به خاطر ایمنی و سلامت آن ها امروزه در اکثر فروشگاه ها ی جهان عرضه می شوند و تاکنون روند رو به افزایشی در سبد خانوار های کشاورزی و تعاونی ها داشته اند.

ارسال شده در 26 مهر 1395 توسط خانم عرب زاده با موضوع آشپزی رژیمی و سالم , پرسش و پاسخ , تغذیه

پیشنهاد سردبیر

  • با این علائم شما به آندومتریوز دچار شده اید؟
  • بهبود اقتصاد حرکت هنگام قرار گرفتن در هیپوکسی
  • اگر اهل چرت زدن زیاد در ساعت کاری هستید بخوانید
  • سید جواد هاشمی پیراهن مشکی بر تن کرد
  • در زمان بیماری چه غذاهایی نباید بخوریم؟
  • خوراکی ها و مواد غذایی از بین برنده رنگ مو
  • نقش مهم روی در سلامتی انسان
  • خطر ابتلا به سرطان به ویژه در زنان در صورت استفاده از ضد عرق ها
  • خطرات وای فای در کمین شماست
  • ویژگی ها و نشانه های لوازم آرایش فاسد
  • تغییر مثبت در صورت با این راهکارها
  • سد تغذیه ای در برابر آلزایمر
  • واكسني جديد عليه آنفاليت ژاپني
  • تأثیر صبحانه غنی از پروتئین بر کنترل قندخون
  • چگونه سینوزیت را با روش های خانگی درمان کنیم
  • محبوبترین ها

  • بروز بی اختیاری ادراری چگونه و با چه عواملی
  • دخترها بیشتر در معرض نارسایی اولیه میترال هستند
  • بیش فعالی را چگونه درمان کنیم
  • پیشگیری از ابتلا به نفخ شکم
  • ازمضرات مقاوم شدن بدن به آنتی بیوتیک ها چه میدانید
  • بیماری تنگی دریچه آئورت ,علل، علائم، تشخیص، درمان
  • بیماری گال چگونه معالجه می شود؟
  • بیماری سلیاک و انتخاب نوع درمان
  • رفلاکس معده در بزرگسالان
  • زنان و اختلالات مزمن و مرگبار تخمدان
  • یکی از راههای درمان کبد چرب روزه گرفتن است
  • با سردرد های میگرنی چه کنیم؟
  • راه های جلوگیری از سرطان سینه
  • توصیه های مهم برای عارضه هموروئید در خانم ها
  • تاثیر روماتیسم مفاصل بر پاها
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است