میوه لاغری میوه رژیمی گلابی و کاهش وزن

یک میوه ی خوشمزه را به لیست  خرید خود اضافه کنید و وزن کم کنید. گلابی از جمله میوه‌های مغذی است که علاوه بر داشتن مقادیر زیاد فیبر، آنتی‌اکسیدان، مواد معدنی و ویتامین‌های مفید برای سلامت بدن، به جنگ با بیماری‌های قلبی، سرطان، دیابت و فشار خون بالا کمک می‌کند و برای کاهش وزن بسیار مفید است.

گلابی میوه‌ای آبدار و خوشمزه است که خوردنش، احساس سیری طولانی مدتی به بدن می‌دهد بدون آن‌که چربی، کلسترول و سدیم را وارد بدن کند؛ اضافه کردن آن به سبد تغذیه می‌تواند به کاهش وزن کمک شایانی کند.
به نقل از زی‌نیوز، یک مطالعه جدید نشان داده بزرگسالانی که به طور منظم گلابی می‌خورند، ۳۵ درصد کمتر از دیگران دچار چاقی می‌شوند.
«کارول اونیل»، سرپرست این تحقیق از مرکز کشاوزی دانشگاه ایالتی لوئیزیانا، که با استفاده از نمونه‌های تحلیلی، ارتباط مصرف این ماده مغذی را با عوامل خطرساز قلبی و عروقی در برزگسالان بررسی کرده است، گفت: «بسیار هیجان‌انگیز است که بدانید خوردن گلابی تازه با نگاه‌داشتن وزن پایین بدن ارتباط دارد و شاید دلیل آن هم وجود فیبر زیاد در این میوه باشد».
علاوه بر کشف ارتباط بین مصرف گلابی تازه و داشتن وزن کمتر، این مطالعه همچنین نشان داد که خوردن گلابی با کیفیت بیشتر رژیم غذایی به عنوان شاخص تغذیه سالم همراه است.
خوردن روزانه یک گلابی متوسط و تازه، اثر مثبتی در مواد غذایی دریافتی مصرف‌کنندگان این مطالعه بر جا گذاشت؛ ‌به طوری که آنها نسبت به دیگر شرکت‌کنندگان در تحقیق، فیبر، ویتامین ث، منیزیم، مس و پتاسیم بالاتری دریافت کردند. همچنین میانگین کلی اسیدهای چرب اشباع‌نشده، اسیدهای چرب اشباع‌شده و قند اضافی کمتری هم در مصرف‌کنندگان گلابی تازه دیده شد.
چنان‌که «نازنین حسین»، رئیس انجمن رژیم غذایی هند اظهار کرده، «گلابی منبع بسیار خوبی از فیبر و سرشار از ویتامین ث است. یک گلابی متوسط حدود ۲۴ درصد از نیاز روزانه بدن به فیبر را تامین کرده، فقط ۱۰۰ کالری نیز دارد و علاوه بر طعمی فوق‌العاده لذیذ و شیرین، بر خلاف شیرینی سبب افزایش کلسترول نمی‌شود و بهترین و سالمترین جایگزین برای شیرینی محسوب می‌شود».
این مطالعه با عنوان «ارتباط مصرف گلابی تازه با جذب بهتر مواد غذایی، رژیم غذایی باکیفیت و عوامل وزن در بزرگسالان» در نشریه علوم غذایی و تغذیه (Nutrition and Food Science) منتشر شده است.

 

 

5 1000
ارسال شده در 30 مهر 1395 توسط با موضوع خواص میوه و سبزیجات | 436 بازدید

پیشنهاد سردبیر

  • اشتباهاتی در رابطه با شیر
  • پیامدهای ابتلا به پسوریازیس
  • در رابطه با آشنا پنداری
  • خلق و خوی نوزاد در بروز رابطه دلبستگی
  • معضل ازدواج اینترنتی
  • آکنه و نوعی داروی آنتی بیوتیکی
  • آیا بوتاکس راه درمان میگرن است؟
  • مکمل های مختلف و نحوه استفاده از آن ها
  • محبوبترین ها

  • آرتروز نتیجه استفاده مکرر از آنتی بیوتیک
  • در مواجهه با تعریق اطفال چه کنیم
  • چگونه استامینوفن را به کودکم بدهم
  • یافته های جدید در مورد اختلال دوقطبی در کودکان
  • چگونگی کنترل و مراقبت از کودکان نو پا و فضول
  • تسریع بهبود نوزاد در NICU با حضور مادر
  • کاهش یا افزایش وزن فرزندان
  • عوامل مهم در بروز بلوغ زودرس در اطفال
  • رپورتاژ

  • اصلاح طرح لبخند و دندانپزشکی زیبایی
  • آزمایش ژن‌های مرتبط با چاقی (بروز شده)
  • بیش از آن‌چه فکر می‌کنید از دندان‌هایتان کار می‌کشید!
  • جراحی های پیشرفته زیبایی و پلاستیک
  • مرکز فروش محصولات درمان زخم،دیابت و سوختگی
  • الو دکتر

    سرطان های لب و دهان با مصرف ناس
    تلگرام دکتر سلام
    دکتر هومن عشقی

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما