یک میوه ی خوشمزه را به لیست  خرید خود اضافه کنید و وزن کم کنید. گلابی از جمله میوه‌های مغذی است که علاوه بر داشتن مقادیر زیاد فیبر، آنتی‌اکسیدان، مواد معدنی و ویتامین‌های مفید برای سلامت بدن، به جنگ با بیماری‌های قلبی، سرطان، دیابت و فشار خون بالا کمک می‌کند و برای کاهش وزن بسیار مفید است.

گلابی میوه‌ای آبدار و خوشمزه است که خوردنش، احساس سیری طولانی مدتی به بدن می‌دهد بدون آن‌که چربی، کلسترول و سدیم را وارد بدن کند؛ اضافه کردن آن به سبد تغذیه می‌تواند به کاهش وزن کمک شایانی کند.
به نقل از زی‌نیوز، یک مطالعه جدید نشان داده بزرگسالانی که به طور منظم گلابی می‌خورند، ۳۵ درصد کمتر از دیگران دچار چاقی می‌شوند.
«کارول اونیل»، سرپرست این تحقیق از مرکز کشاوزی دانشگاه ایالتی لوئیزیانا، که با استفاده از نمونه‌های تحلیلی، ارتباط مصرف این ماده مغذی را با عوامل خطرساز قلبی و عروقی در برزگسالان بررسی کرده است، گفت: «بسیار هیجان‌انگیز است که بدانید خوردن گلابی تازه با نگاه‌داشتن وزن پایین بدن ارتباط دارد و شاید دلیل آن هم وجود فیبر زیاد در این میوه باشد».
علاوه بر کشف ارتباط بین مصرف گلابی تازه و داشتن وزن کمتر، این مطالعه همچنین نشان داد که خوردن گلابی با کیفیت بیشتر رژیم غذایی به عنوان شاخص تغذیه سالم همراه است.
خوردن روزانه یک گلابی متوسط و تازه، اثر مثبتی در مواد غذایی دریافتی مصرف‌کنندگان این مطالعه بر جا گذاشت؛ ‌به طوری که آنها نسبت به دیگر شرکت‌کنندگان در تحقیق، فیبر، ویتامین ث، منیزیم، مس و پتاسیم بالاتری دریافت کردند. همچنین میانگین کلی اسیدهای چرب اشباع‌نشده، اسیدهای چرب اشباع‌شده و قند اضافی کمتری هم در مصرف‌کنندگان گلابی تازه دیده شد.
چنان‌که «نازنین حسین»، رئیس انجمن رژیم غذایی هند اظهار کرده، «گلابی منبع بسیار خوبی از فیبر و سرشار از ویتامین ث است. یک گلابی متوسط حدود ۲۴ درصد از نیاز روزانه بدن به فیبر را تامین کرده، فقط ۱۰۰ کالری نیز دارد و علاوه بر طعمی فوق‌العاده لذیذ و شیرین، بر خلاف شیرینی سبب افزایش کلسترول نمی‌شود و بهترین و سالمترین جایگزین برای شیرینی محسوب می‌شود».
این مطالعه با عنوان «ارتباط مصرف گلابی تازه با جذب بهتر مواد غذایی، رژیم غذایی باکیفیت و عوامل وزن در بزرگسالان» در نشریه علوم غذایی و تغذیه (Nutrition and Food Science) منتشر شده است.

 

 

ارسال شده در 30 مهر 1395 توسط دکتر سلام با موضوع خواص میوه و سبزیجات

پیشنهاد سردبیر

  • داشتن شکمی تخت و ورزشهای مربوط به آن
  • اهمیت تنظیم بودن چربی خون
  • بیماری واژن
  • شیردادن به خردسالان
  • اهمیت نجات جان بیمار در ساعات اولیه پس از سکته مغزی
  • افراد مستعد ابتلا به سنگ کیسه صفرا
  • سلامت اطفال از نوع جنسی
  • دردهای مزمن ناشی از آرتروز
  • سلامت ماندن مردان با حفظ این نکات
  • تغذیه‌ بد دلیل ایجاد نیمی از مرگ ها در ایران
  • روش های آسان و طلایی برای کاهش وزن (بخش دوم)
  • روش های خویشتن داری
  • لوزالمعده – کارکرد، مشکلات و بیماری
  • عوامل سبزرنگ بودن مدفوع نوزادان
  • سرخپوشان پایتخت درخانه اوتیسم
  • محبوبترین ها

  • نواختن ویولن زیر تیغ جراحی
  • قاچاق ویتامین c و سکوت وزارت بهداشت!
  • سیگار و تلویزیون و نوشابه اعتیاداورند
  • حس بینایی تان را تقویت کنید
  • ادامه روند درمان شجریان
  • تعویض خون و خطر مرگ برای این کودک
  • آیا سرطان حول و حوش مجردها می چرخد؟
  • برطرف شدن اسیدیته بدن با این روش ها
  • کاغذ خودپرداز و مضراتش برای بدن
  • رسیدگی به شخص سوخته در منزل
  • این روزها با معضل گوجه فرنگی
  • دو جنین دوقلو در شکم این نوزاد
  • دستگاه Optiflow و دسترسی سریع تر و آسان تر عروقی
  • ازبین رفتن معده با ناخن خوردن
  • مچ بندی که اعلام می کند چه زمانی آب بنوشید!
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است