the-stomach

متاسفانه سرطان معده خطرات زیادی برای سلامتی ما به همراه دارد برخی مواد غذایی در ایجاد این سرطان خطرناک نقش دارند و می توانند زمینه ایجاد این عارضه را در بدن شما فراهم کنند غذاهای دودی و فاسد از این دست موادخوراکی به شمار می روند در صورت ابتلا به این عارضه دچار علائمی مانند کاهش وزن, کاهش اشتها,تهوع و استفراغ,اختلال در بلع خواهید شد .

یک فوق تخصص خون و سرطان گفت: مصرف طولانی مدت غذاهای دودی، خشک شده یا نمک سود عاملی برای سرطان معده است دکتر مریم برخوردار گفت: یکی از سرطان‌های شایع در ایران سرطان معده است که متاسفانه در مراحل اولیه بدون علامت بوده و دیرهنگام تشخیص داده می‌شود. وی با اشاره به اینکه مصرف طولانی…

یک فوق تخصص خون و سرطان گفت: مصرف طولانی مدت غذاهای دودی، خشک شده یا نمک سود عاملی برای سرطان معده است

 

دکتر مریم برخوردار گفت: یکی از سرطان‌های شایع در ایران سرطان معده است که متاسفانه در مراحل اولیه بدون علامت بوده و دیرهنگام تشخیص داده می‌شود.

وی با اشاره به اینکه مصرف طولانی مدت غذاهای دودی و خشک شده یا نمک سود عاملی برای سرطان معده است، تصریح کرد: به علت غلظت بالای نیترات، این غذاها مستعدکننده سرطان معده هستند.

وی در ادامه افزود: سابقه جراحی معده، کاهش اسید معده و مصرف غذاهای فاسد نیز عوامل خطرزا برای این بیماری هستند. آندوسکوپی و نمونه‌برداری از ضایعه معده می‌تواند تشخیص‌دهنده این نوع سرطان باشد.

این فوق تخصص خون و سرطان در استان چهارمحال و بختیاری گفت: بر اساس آمار، سرطان معده در افراد گروه خونی A بیشتر دیده می‌شود، اما هنوز علت قانع‌کننده‌ای برای آن پیدا نشده است.

برخوردار با بیان اینکه فاکتورهای ایجاد سرطان، ژنتیکی و محیطی است، تصریح کرد: استعمال سیگار یک فاکتور محیطی ایجاد سرطان به شمار می‌آید. این بیماری در برخی موارد با علائمی نظیر کاهش وزن, کاهش اشتها,تهوع و استفراغ,اختلال در بلع,آنمی به علت فقر آهن بویژه در مردان و خون مخفی در مدفوع، خود را نشان می‌دهد.

این فوق تخصص خون و سرطان در پایان توصیه کرد: استفاده از آب و غذای سالم و عدم مصرف غذاهای دودی و فاسد و رعایت نکات مربوطه می‌تواند از ایجاد سرطان معده جلوگیری کند.

منبع : ایسنا

ارسال شده در 4 آبان 1395 توسط خانم فردوس فرد با موضوع بیماری ها

پیشنهاد سردبیر

  • شخصیت‌های سمی که باید با آن ها کات کنید
  • رابطه جنسی پس از صرف غذا
  • چرا فرزندم خاک خوردن را دوست دارد؟
  • اطلاعاتی درمورد آریکولوتراپی
  • علت مرور دائم آهنگ در حافظه
  • پولیپ داشتن و این عوارض جانبی
  • ریفلاکس خانم های حامله
  • تصاویری از سینک آزمایشگاهی
  • بیسکویت جالب با موز وشکلات
  • غذاهایی که خطر مرگ را کاهش می دهند
  • غذاهایی که با بدن شما سازگارند را بشناسید
  • چگونگی پیشگیری خطرات سوء مصرف مواد
  • آب خوردن پای سفره
  • آیا من سادیسم دارم؟
  • افزایش سلامت گربه با کمک تشویقی های مختلف
  • محبوبترین ها

  • گروه خونی در گربه ها
  • از کجا بفهمیم گربه سرما خورده است؟
  • رعایت اصول بهداشتی برای خوکچه هندی
  • نگهداری از سمورچه ها
  • بخور نخور های مختلف برای گربه ها
  • حدس جدید برای آنفلوانزای پرندگان
  • آشنایی با خصوصیات سگ های مرل چشم آبی
  • صاحبان همسترها بخوانند
  • انواع نژادهای سوسمار خانگی
  • از بین بردن قرمزی و التهاب روی پوست سگ
  • بیماری های مختلف در گربه های پیر
  • نگهداری از گربه مسن
  • مسائل مهم درباره ی پرورش باکسر
  • حفظ و نگهداری از توله سگ در خانه
  • کم کردن استرس و اضطراب گربه
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است