the-stomach

متاسفانه سرطان معده خطرات زیادی برای سلامتی ما به همراه دارد برخی مواد غذایی در ایجاد این سرطان خطرناک نقش دارند و می توانند زمینه ایجاد این عارضه را در بدن شما فراهم کنند غذاهای دودی و فاسد از این دست موادخوراکی به شمار می روند در صورت ابتلا به این عارضه دچار علائمی مانند کاهش وزن, کاهش اشتها,تهوع و استفراغ,اختلال در بلع خواهید شد .

یک فوق تخصص خون و سرطان گفت: مصرف طولانی مدت غذاهای دودی، خشک شده یا نمک سود عاملی برای سرطان معده است دکتر مریم برخوردار گفت: یکی از سرطان‌های شایع در ایران سرطان معده است که متاسفانه در مراحل اولیه بدون علامت بوده و دیرهنگام تشخیص داده می‌شود. وی با اشاره به اینکه مصرف طولانی…

یک فوق تخصص خون و سرطان گفت: مصرف طولانی مدت غذاهای دودی، خشک شده یا نمک سود عاملی برای سرطان معده است

 

دکتر مریم برخوردار گفت: یکی از سرطان‌های شایع در ایران سرطان معده است که متاسفانه در مراحل اولیه بدون علامت بوده و دیرهنگام تشخیص داده می‌شود.

وی با اشاره به اینکه مصرف طولانی مدت غذاهای دودی و خشک شده یا نمک سود عاملی برای سرطان معده است، تصریح کرد: به علت غلظت بالای نیترات، این غذاها مستعدکننده سرطان معده هستند.

وی در ادامه افزود: سابقه جراحی معده، کاهش اسید معده و مصرف غذاهای فاسد نیز عوامل خطرزا برای این بیماری هستند. آندوسکوپی و نمونه‌برداری از ضایعه معده می‌تواند تشخیص‌دهنده این نوع سرطان باشد.

این فوق تخصص خون و سرطان در استان چهارمحال و بختیاری گفت: بر اساس آمار، سرطان معده در افراد گروه خونی A بیشتر دیده می‌شود، اما هنوز علت قانع‌کننده‌ای برای آن پیدا نشده است.

برخوردار با بیان اینکه فاکتورهای ایجاد سرطان، ژنتیکی و محیطی است، تصریح کرد: استعمال سیگار یک فاکتور محیطی ایجاد سرطان به شمار می‌آید. این بیماری در برخی موارد با علائمی نظیر کاهش وزن, کاهش اشتها,تهوع و استفراغ,اختلال در بلع,آنمی به علت فقر آهن بویژه در مردان و خون مخفی در مدفوع، خود را نشان می‌دهد.

این فوق تخصص خون و سرطان در پایان توصیه کرد: استفاده از آب و غذای سالم و عدم مصرف غذاهای دودی و فاسد و رعایت نکات مربوطه می‌تواند از ایجاد سرطان معده جلوگیری کند.

منبع : ایسنا

ارسال شده در 4 آبان 1395 توسط خانم فردوس فرد با موضوع بیماری ها

پیشنهاد سردبیر

  • قبولی شما در امتحانات با این عوامل
  • راهکار هایی برای بالا بردن سطح اعتماد به نفس
  • تاثیرات مثبت همنشینی با دوستان با اعتماد به نفس
  • خواص منحصربفرد سبزیجات
  • دانشجویان اینگونه آرایش کنند
  • شدت یافتن گرمای بدن و بهبود آن
  • تکنیک بابلیس زدن مو
  • ساخت زبان
  • به جای ترس کربوهیدرات ها را در آغوش بگیرید
  • سبزیجات نارنجی پرخاصیت پاییزی
  • نکات مهمی که باید درباره غذا ها و رژیم ها بدانید
  • فواید انجام کولونوسکوپی
  • زمان سرخ کردن غذا، به روغن هرگز نمک نزنید
  • تاثیر استفاده نمک زیاد بر روی قسمت های مختلف بدن
  • نکاتی درمورد اهمیت انواع مولتی ویتامین ها
  • محبوبترین ها

  • شوک رژیمی روز اول
  • همه چیز درمورد خاصیت های تخم کرفس
  • خامه صبحانه و عوارض آن
  • اگر 10 کیلو اضافه وزن دارید بخوانید
  • رژیم های غذایی اشتباه و کاهش بویایی چه تناسبی باهم دارند؟
  • غذاهایی برای درمان کم خونی
  • اهمیت مصرف صبحانه در کودکان
  • حبوبات و نشاسته را باهم مصرف نکنید
  • آیا میدانید برخی از مواد غذایی شیرین لاغر کننده هستند؟
  • درمان مشکلات بدن با کمک دمنوش بابونه
  • مهم بودن تغذیه درسنین سالمندی
  • چگونه برای کاهش وزن هوس را مدیریت کنیم
  • انتخاب نوع غذا در بی خوابی موثر است
  • چرا بادمجان برای سلامتی خوب است؟
  • رژیمی برای تامین سلامتی بدن
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است