meat-eaters-versus-vegetarians

به نظر شما افراد گیاهخوار سالم ترند یا افراد گوشتخوار؟مطمئنن فکر می کنید کسانی که از خوراکی های گیاهی تغذیه می کنند سالم تر هستند در صورتی که تحقیقات پزوهشگران ثابت کرده است افراد گیاهخوار بیشتر در معرض ابتلا به بیماری قلبی قرار دارند و ریسک بیماری های قلبی در این افراد بالاتر است پس به علاقه مندان به غذاهای گیاهی در زمینه بیماری قلبی-عروقی هشدار میدهیم .

تصور می شود افراد گیاهخوار در مقایسه با افراد گوشتخوار سالم تر باشند، اما مطالعه ای جدید این باور را زیر سوال می برد. محققان در طول ۱۰ سال مطالعه دریافتند افراد گوشتخوار در مقایسه با افرادی که در رژیم غذایی شان گوشت نداشت بیشتر در معرض ریسک ابتلا به بیماری قلبی نبودند. دکتر هیون…

تصور می شود افراد گیاهخوار در مقایسه با افراد گوشتخوار سالم تر باشند، اما مطالعه ای جدید این باور را زیر سوال می برد.
محققان در طول ۱۰ سال مطالعه دریافتند افراد گوشتخوار در مقایسه با افرادی که در رژیم غذایی شان گوشت نداشت بیشتر در معرض ریسک ابتلا به بیماری قلبی نبودند.

دکتر هیون سوک کیم، سرپرست تیم تحقیق ار دانشکده پزشکی راتجرز نیوجرزی، در این باره می گوید: «من نمی گویم که رژیم غذایی گیاهی برای پیشگیری از ریسک بیماری قلبی-عروقی مفید نیست. اما فواید آن برای سلامت قلب کمتر از آن چیزی است که عموم مردم باور دارند.»

در این مطالعه محققان از داده های ملی نظرسنجی آمریکا برای مقایسه افراد گیاهخوار بزرگسال با هزاران فرد گوشتخوار استفاده کردند. درحالیکه افراد گیاهخوار لاغرتر بودند، ریسک بیماری قلبی در آنها خیلی متفاوت از افراد گوشتخوار نبود.

کیم در این باره می گوید: «افراد گیاهخوار دارای ریسک کمتر ابتلا به چاقی، فشارخون بالا و سندروم متابولیک قرار دارند. اما این مسئله به این خاطر است که غالبا افراد گیاهخوار زنان بوده و از جمعیت جوان تر هستند از اینرو ریسک بیماری قلبی در این گروه به مراتب کمتر است.»

تیم تحقیق، از داده های نظرسنجی سال ۲۰۰۷ تا ۲۰۱۰ استفاده کرد که شامل حدود ۱۲ هزار فرد بزرگسال ۲۰ سال به بالا بود. از بین این تعداد از افراد، ۲۶۳ نفر (۲.۳ درصد) از رژیم غذایی گیاهی پیروی می کردند.

محققان در این مطالعه، نرخ بروز چاقی، میانگین اندازه دور کمر، فشارخون بالا، و سندروم متابولیک را که موجب افزایش ریسک بیماری قلبی می شود بررسی کردند.

محققان بعد از بررسی تمامی فاکتورها دریافتند شرکت کنندگان گیاهخوار ۲.۷ درصد و افراد غیرگیاهخوار ۴.۵ درصد در معرض ریسک ابتلا به بیماری قلبی بودند. به گفته کیم، اختلاف بین این دو گروه تقاوت چشمگیری را نشان نمی دهد.

منبع : مهر

ارسال شده در 1 آبان 1395 توسط خانم فردوس فرد با موضوع تغذیه

پیشنهاد سردبیر

  • انزوا و يک جانشيني در سالمندی
  • آموزش نوشیدنی برای از بین بردن استرس و سردرد
  • سرکوب درد کمر
  • برطرف کردن سردی میان زوجین
  • شاخص هایی برای پیش بینی مشکلات دیابتی ها
  • اهمیت مصرف زیتون با وعده غذایی
  • اخلاق خوب را قورت دهید!
  • روشی موثر برای سفید کردن دندان
  • سیستم ایمنی بدن با تغذیه ناسالم چقدر به هم میریزد؟
  • اگر همسرتان این رفتار را دارد به او اعتماد کنید
  • مراحل اهدا کلیه | پيوند کليه از اهدا کنندگان زنده
  • برطرف کردن ترکیدگی پوست
  • بجای میان وعده های پرکالری انگور بخورید
  • درمان با ماگنولیا
  • چگونه باید در طول ورزش نفس بکشیم؟
  • محبوبترین ها

  • راهکاری برای داشتن عضلات برجسته با استفاده از وزنه های سبک
  • روش هایی برای آب کردن چربی بازوها
  • دست و پای چاق و رفع این حالت در بدن
  • نظر لی لابرادا در ارتباط با تعداد جلسات تمرین
  • ضروری ترین نکات برای بدنسازان مبتدی
  • آیا عوارض استروئیدها را میدانید؟
  • ساخت استایلی فوق العاده با این حرکات دمبل
  • حرکت پارالل و آموزش آن
  • ورزشی جهت افزایش سلامتی
  • برای لاغر شدن کدامیک مفید است تمرینات قدرتی در برابر تمرینات هوازی؟
  • آیا می دانید بی خوابی با ورزش درمان می شود؟
  • درسهای عبرت آموز ورزش ۲
  • ایا وقتی دچار سرما خوردگی شدیم ورزش زیان دارد یا نه؟
  • لزوم استفاده از کمربند ورزشی در وزنه برداری چیست؟
  • اسپینینگ چیست؟ فواید و مزایای این ورزش برای سلامت بدن
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است