گیاه‌خواری گوشتخواری فشارخون بالا سندروم متابولیک رژیم غذایی گوشتی چاقی افراد گیاهخوار افراد گوشتخوار

به نظر شما افراد گیاهخوار سالم ترند یا افراد گوشتخوار؟مطمئنن فکر می کنید کسانی که از خوراکی های گیاهی تغذیه می کنند سالم تر هستند در صورتی که تحقیقات پزوهشگران ثابت کرده است افراد گیاهخوار بیشتر در معرض ابتلا به بیماری قلبی قرار دارند و ریسک بیماری های قلبی در این افراد بالاتر است پس به علاقه مندان به غذاهای گیاهی در زمینه بیماری قلبی-عروقی هشدار میدهیم .

تصور می شود افراد گیاهخوار در مقایسه با افراد گوشتخوار سالم تر باشند، اما مطالعه ای جدید این باور را زیر سوال می برد. محققان در طول ۱۰ سال مطالعه دریافتند افراد گوشتخوار در مقایسه با افرادی که در رژیم غذایی شان گوشت نداشت بیشتر در معرض ریسک ابتلا به بیماری قلبی نبودند. دکتر هیون…

تصور می شود افراد گیاهخوار در مقایسه با افراد گوشتخوار سالم تر باشند، اما مطالعه ای جدید این باور را زیر سوال می برد.
محققان در طول ۱۰ سال مطالعه دریافتند افراد گوشتخوار در مقایسه با افرادی که در رژیم غذایی شان گوشت نداشت بیشتر در معرض ریسک ابتلا به بیماری قلبی نبودند.

دکتر هیون سوک کیم، سرپرست تیم تحقیق ار دانشکده پزشکی راتجرز نیوجرزی، در این باره می گوید: «من نمی گویم که رژیم غذایی گیاهی برای پیشگیری از ریسک بیماری قلبی-عروقی مفید نیست. اما فواید آن برای سلامت قلب کمتر از آن چیزی است که عموم مردم باور دارند.»

در این مطالعه محققان از داده های ملی نظرسنجی آمریکا برای مقایسه افراد گیاهخوار بزرگسال با هزاران فرد گوشتخوار استفاده کردند. درحالیکه افراد گیاهخوار لاغرتر بودند، ریسک بیماری قلبی در آنها خیلی متفاوت از افراد گوشتخوار نبود.

کیم در این باره می گوید: «افراد گیاهخوار دارای ریسک کمتر ابتلا به چاقی، فشارخون بالا و سندروم متابولیک قرار دارند. اما این مسئله به این خاطر است که غالبا افراد گیاهخوار زنان بوده و از جمعیت جوان تر هستند از اینرو ریسک بیماری قلبی در این گروه به مراتب کمتر است.»

تیم تحقیق، از داده های نظرسنجی سال ۲۰۰۷ تا ۲۰۱۰ استفاده کرد که شامل حدود ۱۲ هزار فرد بزرگسال ۲۰ سال به بالا بود. از بین این تعداد از افراد، ۲۶۳ نفر (۲.۳ درصد) از رژیم غذایی گیاهی پیروی می کردند.

محققان در این مطالعه، نرخ بروز چاقی، میانگین اندازه دور کمر، فشارخون بالا، و سندروم متابولیک را که موجب افزایش ریسک بیماری قلبی می شود بررسی کردند.

محققان بعد از بررسی تمامی فاکتورها دریافتند شرکت کنندگان گیاهخوار ۲.۷ درصد و افراد غیرگیاهخوار ۴.۵ درصد در معرض ریسک ابتلا به بیماری قلبی بودند. به گفته کیم، اختلاف بین این دو گروه تقاوت چشمگیری را نشان نمی دهد.

منبع : مهر

5 1000
ارسال شده در 1 آبان 1395 توسط با موضوع تغذیه

پیشنهاد سردبیر

  • لبخند زدن هنر میخواهد
  • در دانشجویان هم افسردگی رخ میدهد
  • چگونه درروزهای بارانی از پوست مراقبت کنیم؟
  • راهکارهای تغذیه ای برای افزایش سلامت کبد
  • مشکلات مختلف برای پرده گوش
  • چه عواملی باعث می شود دهان، شبنم کوهستان بزند؟
  • عدم توانایی در اظهار علاقه زوجین به یکدیگر
  • شناسایی مولکولی موثر در تشخیص و درمان سرطان
  • محبوبترین ها

  • اعلام برگزیدگان جایزه مکمل نوبل
  • حضور وزیر بهداشت در تشییع جان باختگان حادثه ریلی
  • اینترنت؛ بیماری نسل جدید
  • آندوسکوپی و جانشین جدیدش
  • تاوان سنگین پسربچه به دلیل شوخی با مرد ثروتمند
  • بی تحرکی چه خطری برای کهنسالان دارد
  • ارتباط ابتلا به آسم با وقوع رعد و برق
  • از سایت ها و وبلاگ های پزشکی و سلامت حمایت می کنیم
  • رپورتاژ

  • کلینیک پیشرفته دندانپزشکی دیبا
  • علائم بارداری در روزهای نخست
  • لبخندی دلنشین و جذاب
  • غربالگری نوزادان جهت بیماری متابولیک
  • بیماری های پستان (اعمال جراحی-کنترل و بررسی توده ها و سرطان پستان)
  • الو دکتر

    تلگرام دکتر سلام
    دندانپزشکی دکترسلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما