مشاوره زیبایی
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
دکتر مجید صالح
دکتر مجید صالح
متخصص جراحی فک وصورت،زیبایی بینی
ساختمان پزشکان، دکتر حبیب سهرابی
دکتر حبیب سهرابی
متخصص گوش،حلق،بینی جراح زیبایی بینی
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
دکتر ایمانی
دکتر محمدتقی ایمانی
فوق تخصص جراحی پلاستیک، زیبایی و ترمیمی
کلینیک یکتا/ساختمان پزشکان
کلینیک یکتا
مجهزترین کلینیک پوست و مو زیبایی با دستگاه لیزر الکساندرایت
ایران نوین
کلینیک ایران نوین
کاشت مو
کلینیک دندانپزشکی پارسا/ساختمان پزشکان
کلینیک دندانپزشکی پارسا
ایمپلنتوژیست
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
دکتر هادی صادق /کلینیک
دکتر پژمان هادی صادق و دکتر پریسا هادی صادق
متخصص ارتودنسی
ساج
کلینیک ساج
زنان و زایمان
گروه پزشکان برنا
دکتر غلامرضا اکبری
پزشک پوست و مو
دکتر فرزاد فرامرزی
دکتر فرزاد فرامرزی
فوق تخصص آندوسکوپی و کولونوسکوپی بدون درد
دکتر عارفی
دکتر وحید عارفی
جراح و متخصص بیماری های لثه
کلینیک سیب سبز
کلینیک سیب سبز
آفر ویژه برای پکیجها
طراح طب
طراح طب
مرکز اسکن و طراحی سه بعدی جراحی زیبایی صورت
635523386128381876
آیا ظروف یکبار مصرف برای فریز کردن موادغذایی مناسب هستند ؟امروزه استفاده از این ظروف در میان مردم به وفور دیده می شود موادتشکیل دهنده این ظروف با گرما و سرما واکنش نشان میدهند و به محتوای موادغذایی نفوذ خواهند کرد می توانند باعث مسمومیت و آلودگی مصرف کنندگان شوند سعی کنید در بکاربردن این ظروف زیاده روی نکنید و حتی الامکان از ظروف معمولی و غیرپلاستیکی کمک بگیرید.

تعریف بهداشت محیط شامل چه بخش‌هایی است؟بهداشت محیط بحث‌های گسترده‌ای دارد که شامل بهداشت فردی و ابزاری در صنایع غذایی می‌شود. مجموعه اینها سلامت انسان را حفظ می‌کند یا برعکس رعایت نکردن آنها می‌تواند سلامت انسان را تهدید کند.

ظروف یکبار مصرف به چند دسته تقسیم می‌شود؟

بخشی از ظروف یکبار مصرف بر پایه گیاه است و بخشی از آنها بین مردم به ظروف پلاستیکی معروف هستند. ظروف یکبار مصرف در صورتی بی‌خطر محسوب می‌شوند که براساس استانداردهای تعریف شده، تولید شوند. ظروف یکبار مصرف گیاهی اگر براساس استانداردهای لازم ساخته شوند خوب است. در غیر این صورت مفید نیست و عوارض دارد. چون بسیاری از سودجویان از مواد بازیافتی در تهیه این ظروف استفاده می‌کنند که می‌تواند آلودگی میکروبی و شیمیایی داشته باشد. چون هویت شناسه‌ای این ظروف مشخص نیست، بهتر است از آنها استفاده نکنیم یا مصرف بی‌رویه نداشته باشیم.

با فرض این که ظروف یکبار مصرف پلاستیکی با رعایت استانداردهای لازم تولید شده باشند، چه نکاتی را هنگام استفاده از آنها توصیه می‌کنید؟

اولا این که مواد غذایی داغ را نمی‌توان در این ظروف نگهداری کرد. اگر دمای ماده غذایی بالای 65 درجه سانتی گراد باشد استفاده از ظروف یکبار مصرف پلاستیکی ممنوع است. علتش این است که دمای بالا می‌تواند مقداری از مونومرهایی که در ساختمان پلاستیک بوده اند را آزاد کند و این مونومرها وارد مواد غذایی می‌شوند که برای سلامت انسان عوارض دارد بخصوص در ایامی که برای توزیع نذورات از این ظروف استفاده می‌شود. باید دمای غذای طبخ شده پایین بیاید و غذا خنک‌تر شود، بعد آن را در ظروف یکبار مصرف پلاستیکی بریزند. این قضیه در مورد ظروف پلاستیکی فوم دار هم صدق می‌کند، زیرا به آنها گازتزریق می‌شود و اگر غذا داغ باشد، گاز آزاد می‌شود که مضر است. استفاده از این ظروف برای ریختن مواد غذایی چرب هم توصیه نمی‌شود. ظروف یکبار مصرف بدون رنگ باید سطح‌اش کاملا صاف باشد و خراشیدگی و سوراخ نداشته باشد، چون میکروب‌ها به محل می‌روند و موجب آلودگی می‌شوند. این ظروف باید در بسته‌بندی و دور از نور آفتاب نگهداری شوند.

آیا می‌توان ظروف یکبار را در فریزر گذاشت؟

خیر. هم گرمای زیاد و هم یخ زدن برای ظروف یکبار مصرف مضر است، زیرا باعث آزاد شدن مونومرهایی می‌شود که برای بدن مضر هستند.

به فرض این که ظروف یکبار مصرف گیاهی با رعایت استانداردهای لازم تهیه شده باشد آیا این ظروف بی‌ضررند؟

بله، ولی این ظروف، ظروفی نیستند که بتوان غذا را طولانی مدت در آن قرار داد. این ظروف برای مواد غذایی‌ای باید استفاده شود که تاریخ مصرف مشخص داشته باشد. یعنی از چند روز تا یک ماه تاریخ مصرف داشته باشد. تاریخ مصرف آنها براساس ترکیب ماده غذایی و نوع پلیمر استفاده و تعریف شده است، چون به مرور خطر بروز عفونت و میکروب در آنها افزایش می‌یابد.

جام جم آنلاین

5 1000
ارسال شده در 30 مهر 1395 توسط با موضوع علمی
کد کم چیست؟

کدکم می تواند از دندان ها اسکن سه بعدی بگیرد و در همان لحظه اقدام به ساخت کل یا بخشی از دندان با ظرافت فوق بالا نماید.

اطلاعات بیشتر
دندانپزشکی دکترسلام

درباره ی دکتر سلام

مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما پذیرش آگهی
x