بیوتی لیزر
بیوتی‌لیزر
دکتر کیان‌پیشه
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
دکتر شاهین شمس
دکتر شاهین شمس
متخصص جراحی فک و صورت
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
متخصص ارتودنسی
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
ایران نوین
کلینیک ایران نوین
کاشت مو
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
کلینیک صدف
دکتر فرح آل قیس
متخصص کاشت و پیوند مو
کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک دندانپزشکی رویال
دکتر عباسی
دکتر محسن عباسی
متخصص جراحی دهان، فک و صورت، ایمپلنتولوژیست
دیبا
کلینیک تخصصی دیبا
دکتر بابایی
دکتر بابایی
متخصص پوست،مو، زیبایی، لیزر

fava-beans

باقالا از جمله سبزیجاتیست که برای خیلی ها جنبه ی نوستالژیک دارد، اگر یادتان باشد در گذشته مادرها چند کیلو باقالا میخریدند و با هم شروع به پاک کردن آن میکردند. باقالا به قدری مفید است که میتواند از پوکی استخوان جلوگیری کند و چین و چروک پوست را از بین ببرد؛ ولی یک محقق و پژوهشگر طب سنتی گفت: افراد می توانند با مصرف صحیح و به اندازه باقلا از فواید بی شمار این گیاه بهره مند شوند.

 

یونس حیدری محقق و پژوهشگر طب سنتی در گفت و گو با خبرنگار کلینیکگروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران، بیان کرد: در طب سنتی باقلا تازه طبع سرد و تر دارد ولی باقلا خشک شده مزاجش سرد و خشک و حاوی مقدار زیادی پروتئین است.
وی با اشاره به اینکه مبتلایان به آرتروز یا روماتیسم(بیماری های ناشی از سردی بدن) باید از مصرف باقلا خودداری کنند؛ اظهار کرد: استفاده از باقلا در افرادی که دچار پوکی استخوان یا درد و التهاب ساق پا هستند توصیه می شود.
این محقق و پژوهشگر طب سنتی افزود: باقلا حاوی مقدار زیادی اکسیدان است بنابراین در مجاورت هوا به سرعت اکسید می شود و تغییر رنگ می دهد. مصرف باقلا در مبتلایان به بیماری “فاویسم” نابودی تعداد زیادی از گلبول های قرمز خون این افراد را منجر می شود.
حیدری عنوان کرد: استشمام بوی باقلا در افرادی که دچار آلرژی و حساسیت نسبت به این ماده غذایی هستند باعث سردرد و سرگیجه می شود، همچنین مصرف این گیاه در برخی موارد آزمایش های هپاتیت را مثبت نشان می دهد.
وی یادآور شد: مصرف زیاد باقلا خام به خصوص در زنان باردار زمینه ابتلا نوزاد به بیماری”فاویسم” را فراهم می کند.همچنین زنان باردار باید از استفاده بیش از حد مواد غذایی با طبع گرم مانند عسل، گردو و کشمش نیز اجتناب کنند زیرا  منجر به بروز هپاتیت (زردی) در نوزاد می شود.
این محقق و پژوهشگر طب سنتی با اشاره به سنت رایج مصرف باقلا به صورت خام که در مناطق شمالی کشور شیوع بیش تری دارد؛ ابراز کرد: افراد باید باقلا را به صورت پخته شده و همراه با غلاف (پوست) آن و به همراه ادویه های گرم مانند گلپر،دارچین و زیره مصرف کنند.
حیدری با بیان اینکه مصرف بیش از حد باقلا سبب سفیدی زودرس مو و سردی طبع شخص می شود؛ تصریح کرد: برخلاف باور رایج مصرف زیاد باقلا در مردان منجر به کاهش شدید هورمون های مردانه می شود در حالیکه مصرف باقلا به مقدار کم افزایش هورمون های مردانه را به همراه دارد.
وی مصرف کم باقلا را در مبتلایان به ناراحتی های پروستات مفید دانست و توصیه کرد: زنان می توانند پودر باقلا خشک شده به همراه شیر را به مدت 15 دقیقه هرشب قبل از خواب بر روی پوست خود قرار دهند سپس پوستشان را با آب بشویند. استفاده از این ماسک تاثیر چشمگیری در رفع چین و چروک و لکه های پوستی دارد.
حیدری یادآور شد: مصرف مداوم باقلا سبب کاهش غلظت خون می شود همچنین مصرف افراطی این ماده غذایی عوارضی مانند کاهش یادگیری، فراموشی و دمانس(زوال عقل) را به همراه دارد.
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
5 1000
ارسال شده در 7 آبان 1395 توسط با موضوع خواص میوه و سبزیجات
ویزیت یاب
کلینیک صدف
دندانپزشکی دکترسلام

درباره ی دکتر سلام

مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما پذیرش آگهی
x