دکتر عامری
دکتر محمدحسن عامری
متخصص گوش،حلق بینی و جراحی سر و گردن
دکتر نداف کرمانی
دکتر مجید نداف کرمانی
فوق‌تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی
کلینیک ساج
پلی‌کلینیک شبانه‌روزی ساج
هر آنچه شما می‌خواهید
دکتر رضا شعبان‌پور
دکتر رضا شعبان‌پور
طراحی لبخند با لومینییرز سرامیکی بدون کوچک‌ترین تراش
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
دکتر محمدرضا کاظمی
دکتر محمدرضا کاظمی
فوق‌تخصص درد
کلینیک دیبا
دندانپزشکی دیبا
کلینیک تخصصی
دکتر افشین قرایی
افشین قرایی
کارشناس شنوایی سنجی
دکتر وحید عارفی
دکتر وحید عارفی
متخصص لمینیت و زیبایی
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
نیلوفر داوودپور
دکتر نیلوفر داودپور
ارائه خدمات ترمیمی-زیبایی
آزمایشگاه نیلو
آزمایشگاه نیلو
اختلالات اسيد امينه
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
دندانپزشکی عمومی
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو پلاسماجت
فرقی نمی‌کند چه اسمی روی حجم اطراف شکم‌تان بگذارید، در هر صورت این چربی‌های جمع‌شده در اطراف شکم باعث از بین رفتن خط لباس شده و حتی بهترین تی‌شرت‌تان را هم شلخته و بدقواره نشان خواهد داد. خوشبختانه داشتن چربی‌های پهلوی شکم بیشتر به سبک زندگی مربوط است تا آنکه نوعی خطر سلامت تلقی شود. برخلاف چربی‌های شکمی که به اندام‌های داخلی‌تان نفوذ کرده و با همه چیز از دیابت گرفته تا بیماری قلبی و نارسایی کلیوی مرتبط است، اما چربی‌های پهلو از جنس چربی زیرپوستی است، در واقع نوعی چربی که درست زیر پوست قرار گرفته است. برخی تحقیقات نشان می‌دهد این نوع چربی مانع از بروز برخی بیماری‌های خاص در افراد می‌شود. اما این بدان معنا نیست که دیگر باید عاشقانه آنها را دوست داشت یا برای همیشه با آنها زندگی کرد. در اینجا به غذاهایی اشاره می‌کنیم که در آب کردن این چربی‌ها تأثیر به‌سزایی دارند.
۱.سبوس جوی دوسر
اگر دوست دارید روزتان را با بلغور جوی دوسر آغاز کنید، حالا زمان آن است که شرایط بهتری برای خودتان فراهم کرده یا به اصطلاح خودتان را به‌روز کنید. در شرایطی که بلغور جوی دوسر یک صبحانه معرکه است و ۸ گرم فیبر و ۱۲ گرم پروتئین در هر فنجان دارد، سبوس جوی دوسر هم غذایی بسیار کامل است. در واقع این  سبوس به ازای همان میزان کالری، حاوی ۱۸ گرم فیبر و ۲۰ گرم پروتئین است. سعی نکنید خواص آن را با ریختن شکر یا شربت رویش از بین ببرید و خراب کنید. توصیه می‌شود که روی آن را با شیر کم‌چرب و دارچین پر کنید.
۲.سیب‌زمینی شیرین
سیب‌زمینی شیرین، شاهِ کربوهیدرات‌های کُند و آهسته است. این بدان معناست که این میوه به آرامی هضم شده و مدت زمان بیشتری شما را سیر نگه می‌دارد و انرژی‌تان را هم بیشتر خواهد کرد. از میان ترکیبات جادویی آن می‌توان به کارتنوئید، آنتی‌اکسیدان که تنظیم‌کننده قند خون بوده و کاهنده میزان مقاومت انسولین است و از تبدیل شدن کالری‌ها به چربی پیشگیری می‌کند، نام برد. از طرفی میزان پروتئین بالای آنها (که شامل ویتامین A ، C و B6) است انرژی بیشتری به شما خواهد داد تا در باشگاه بسوزانید.
۳.گندم خرد‌شده 
برای آب کردن چربی‌های پهلویتان، به دنبال غلاتی با بیشترین میزان فیبر و کمترین میزان قند باشید. یکی از این گزینه‌ها گندم خردشده است که هر پُرس آن حدود ۹ گرم فیبر داشته و تقریبا هیچ قندی هم ندارد و گزینه‌ای عالی برای افرادی است که می‌خواهند چربی‌های بخش میان‌تنه خود را آب کنند.
۴.سوپِ مینیسترونی
بسیاری از سوپ‌هایی که در تبلیغات تجاری می‌بینید، خصوصا سوپ غلیظ دارای سبزیجات و سوپ معمولی، حاوی شکر زیاد و یا سایر ترکیبات بی‌مزه‌ای هستند که باعث افزایش حجم پهلوهایتان می‌شوند. سعی کنید سوپ‌های غلیظ و پرملاطی مانند سوپ مینیسترونی را انتخاب کنید که میزان فیبر بالایی داشته و هیج نوع شکر اضافی در آن نیست.
۵.برنج سیاه
این نوع برنج که آن را به نام «برنج ممنوعه» هم می‌شناسند – چرا که تنها امپراطورها مجاز به خوردن آن بودند – یکی از ارزان‌ترین منابع حاوی آنتی‌اکسیدان است. تحقیقات نشان می‌دهد که برنج سیاه آنتی‌اکسیدانی بیشتر از یک قاشق زغال‌اخته داشته و میزان فیبر و ویتامین E آن هم بیشتر و قند آن کمتر است. آنتی‌اکسیدان بیشتر یعنی التهاب کمتر و این یعنی چربی کمتری در پهلوهایتان ذخیره خواهد شد.
۶.چای سفید
چای سفید به سه طریق به رها شدن از شر چربی‌های پهلوی بدن کمک می‌کند. در واقع این چای می‌تواند به طور همزمان لیپولیز (تجزیه چربی) را افزایش داده و فرآیند چربی‌سازی را مسدود کند. گروهی از محققان در این زمینه دریافتند که این چای منبع غنی آنتی‌اکسیدان هم محسوب می‌شود که باعث تحریک انتشار چربی از سلول‌ها شده و به تسریع قابلیت کبد برای تبدیل چربی به انرژی کمک می‌کند.
۷.لوبیای سیاه
این نوع لوبیاها سرشار از فیبر بوده و چربی کمی دارند و نوعی منبع غنی مقاوم به نشاسته محسوب می‌شوند، این یعنی به اطراف سیستم هاضمه شما چسبیده و باعث می‌شود مدت زمان بیشتری احساس اشباع بودن داشته باشید. از طرفی این لوبیاها با تغذیه باکتری‌های روده، به بدن‌تان کمک می‌کند تا بوتیرات شیمیایی تولید کند که منجر به تحریک بدن برای سوزاندن چربی در قالب سوخت خواهد شد. برخی تحقیقات نشان می‌دهد که لوبیا می‌تواند باعث کاهش تجمع چربی در بدن شود. هرچه لوبیا تیره‌تر باشد خواص فوتوشیمیایی آن  هم بیشتر خواهد بود.

5 1000
ارسال شده در 7 آبان 1395 توسط با موضوع تغذیه

پیشنهاد سردبیر

  • تصمیمتان را از روی اصول بگیرید
  • ورم چهره و خطاهای آرایشی
  • اگر زیاد شیرینی می خورید این مطلب را از دست ندهید
  • انواع نمک و شیوه های موثر برای کاهش استفاده از آن
  • سرطان پوست و رنگ آن
  • نکاتی که باید هنگام استفاده از مواد شوینده بدانید
  • کوفته با سویا سس
  • برگشتن به تناسب اندام سابق چگونه ممکن است؟
  • محبوبترین ها

  • قسمت اول دکتر سلام | عوامل خطرزا در بیماریهای قلبی
  • اطلاعات جامع درباره سَمع قلب
  • ” نقشه حرکت ” در مغز ،نقش سلولهای مخچه و اثر تخریبی الکل
  • زمانی که انحراف شست پا بلای جان انسان می شود
  • مدیریت و زندگی با درماتیت اتوپیک
  • مطالبی پیرامون چک
  • گوشت قرمز و ریسک مبتلا شدن به بیماری
  • ریسک سکته با بلوغ زودرس دختران افزایش می یابد
  • رپورتاژ

  • جراحی های پیشرفته زیبایی و پلاستیک
  • لیزر درمانی راه حلی بدون تیغ برای دندانپزشکی
  • تغذیه و تناسب اندام در کلینیک ایران نوین
  • لثه ای روشن به رنگ سلامتی
  • خرید اینترنتی بلیط هواپیما و رزرو هتل بهتر است یا خرید تور ؟
  • ارکید
    تلگرام دکتر سلام
    دندانپزشکی دکترسلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما
    x