کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک دندانپزشکی رویال
دیبا
کلینیک تخصصی دیبا
دکتر بابایی
دکتر بابایی
متخصص پوست،مو، زیبایی، لیزر
کلینیک صدف
دکتر فرح آل قیس
متخصص کاشت و پیوند مو
دکتر علیرضا فقیهی
دکتر علیرضا فقیهی
متخصص گوش و حلق وبينى
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
دکتر شاهین شمس
دکتر شاهین شمس
متخصص جراحی فک و صورت
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
متخصص ارتودنسی
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
دکتر عباسی
دکتر محسن عباسی
متخصص جراحی دهان، فک و صورت، ایمپلنتولوژیست
ایران نوین
کلینیک ایران نوین
کاشت مو
بیوتی لیزر
بیوتی‌لیزر
دکتر کیان‌پیشه
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ

درباره پاستیل حد مصرف پاستیل پاستیل

یکی از خوردنی های محبوب و پرطرفدار پاستیل میباشد که البته با این مزه و خواص باید هم به این درجه از محبوبیت برسد.کمتر کسی را میتوان پیدا کرد که از پاستیل دوری کند و آن را مصرف نکند.پاستیل رضایت همه را با مزه لذیذش جلب میکند،اما برخی اوقات پاستیل جایگزین اکثر خوراکی هایمان است و حتی از آن بجای مواد غذایی استفاده میکنیم،اما آیا این کار درست است؟

امروزه در کنار انواع و اقسام تنقلات و خوراکی هایی که د ر فروشگاه ها و مغازه ها به چشم می خورد ، پاستیل یکی از جذاب ترین آنها محسوب می شود .

این خوراکی نرم و چسبند ه که د ر اشکال مختلف و با رنگ های گوناگون تهیه می شود برای بچه ها بسیار د لچسب و پر طرفد ار است. البته طبق باور عموم، خوراکی های ژله ای باعث ترمیم مواد از د ست رفته مفاصل شد ه و از پوکی استخوان جلوگیری می کند .
د ر حالی که بر اساس نظر متخصصان تغذیه، فقط ژلاتین به تنهایی می تواند د ر تحکیم استخوان و غضروف سازی و ویتامین های مورد نیاز بد ن موثر و برای سلامت پوست و مو و سایر بافت های بد ن مفید باشد اما این د لیل قابل قبولی نیست که انواع و اقسام ژله ها و پاستیل ها را به صرف اینکه خاصیت ژلاتینی د ارند ، جایگزین مواد مورد نیاز بد ن کود کان کنیم.
چرا که نوع پروتئینی که د ر ژله و پاستیل ها وجود د ارد بسیار کمتر از پروتئین گوشت، شیر و تخم مرغ بود ه و فاقد بسیاری از مواد ضروری برای بد ن است.

همچنین این نوع خوراکی ها نسبت به سایر پروتئین ها از ارزش غذایی پائینی برخورد ار بود ه، و منبع کافی و کاملی برای تامین کلسیم و سایر ریز مغذی های مورد نیاز بد ن نیست بنابراین طبق نظر متخصصان تغذیه؛ نه تنها انواع پاستیل ها و ژله ها را نمی توان جایگزین د یگر مواد غذایی کرد بلکه باید د ر مصرف آنها توسط کود کانمان حد اعتد ال را رعایت نمود .

مصرف پاستیل

به کود کان زیر د و سال پاستیل ند هید . زیرا این کود کان د ارای سیستم گوارشی و ایمنی ضعیف و حساسی هستند که خورد ن این نوع خوراکی ها برایشان خطرناک است.
ضمن آنکه شیر خواران تکه ای از پاستیل را با د ند ان جد ا کرد ه و با قورت د اد ن آن د ر د اخل نای، باعث خفگی آنان شود .به جای خرید ن پاستیل هایی که رویشان را لایه ای از شکر پوشاند ه، انواع ساد ه و بد ون شکر آن را خرید اری کنید . به فرزند تان یاد آوری کنید که بعد از خورد ن پاستیل حتما د ند ان هایش را مسواک کند .

زیرا قند موجود د ر پاستیل سبب پوسید گی د ند ان ها می شود . د ر موقع د اد ن پاستیل به فرزند تان، مصرف تنقلات شیرین و د یگر مواد قند ی را کاهش د هید . حتما باید والد ین به این نکته توجه د اشته باشند که د ر ارتباط با کود کان بیش فعال وکود کانی که د ارای د یابت و اضافه وزن هستند د رمورد مصرف پاستیل و اینگونه خوراکی ها با پزشک مربوطه مشورت لازم را د اشته باشند .

پاستیل نباید جایگزین وعد ه های غذایی شود

«سیمین واقفی» کارشناس تغذیه د ر این خصوص می گوید : «بطور کلی پاستیل و انواع ژله، ارزش غذایی بالایی ند ارند . بنابراین نباید جایگزین وعد ه های غذایی شوند . چرا که معمولا این نوع خوراکی ها به عنوان د سر و میان وعد ه سرو می شوند و مصرف آنها اگر د ر هفته یک تا د و بار و یا مورد ی باشد مشکلی نیست اما اگر مصرفشان هر روزه باشد و به عاد ت تبد یل شود منجر به کم اشتهایی شد ه، و میل به غذا خورد ن را د ر کود کان کاهش می د هد . حتی د ر پاره ای مواقع، باعث بروز حساسیت می شود .
به شکلی که د ر برخی کود کان که زمینه آلرژی د ارند این حساسیت بصورت خس خس سینه و یا کهیر د ید ه شد ه که لازم است د ر این زمینه د قت لازم به عمل آید . البته د ر صورت مصرف پاستیل برای کود کان، بهتر است از پاستیل هایی استفاد ه شود که د ارای ویتامین C و مولتی ویتامین هستند .
از طرفی نسبت به تنقلات د یگر، وجود شیرینی کمتر د ر این نوع پاستیل ها آن را تبد یل به یکی از سالم ترین خوراکی ها برای کود کان کرد ه است که به مراتب از د یگر خوراکی های پر نمک و یا بسیار شیرین، بهتر است.» این کارشناس تغذیه با اشاره به طعم د هند ه های مختلف د ر پاستیل ها گفت: «هیچ فرقی بین پاستیل های نوشابه ای و میوه ای وجود ند ارد و فقط اسانس استفاد ه شد ه د ر آنها با هم تفاوت د ارد . همچنین رنگ، وضوح و شفافیت و نیز تست های میکروبی از معیار های قابل قبول د ر ارزیابی یک پاستیل خوب محسوب می شود .»
منبع : بامداد
5 1000
ارسال شده در 10 آبان 1395 توسط با موضوع سلامت کودک
پيلتن شاپ

مطالب پیشنهادی

پیشنهاد سردبیر

  • شباهت اختلالات افسرده خویی با افسردگی اساسی
  • درمان افسردگی در منزل
  • ماست؛علاج آکنه پوستی
  • وزوز گوش با این تومورها
  • درباره بخش تمپورال در مغزتان چه میدانید
  • رشد بهنجار کودکان در ارتباط با اختلال های بهداشت روانی
  • با مصرف سیر درد مفاصل و فراموشی را از بین ببرید
  • درباره سینه پهلو چه میزان اطلاع دارید
  • محبوبترین ها

  • درمان بواسیر را به تاخیر نیاندازید
  • نشانه های اسپوندیلیت انکیلوزان و راه تشخیصی
  • آیا نشانه های بیماری ام اس را دارید؟
  • بزرگی خوش خیم پروستات یا BPH
  • چگونه برای همیشه از شر یبوست خلاص شویم
  • اگزما و مواد غذایی مفید برای آن
  • چگونگی تشخیص و درمان به موقع اتساع و انسداد های گوارشی
  • درباره نادرترین سندرم دنیا چه می دانید
  • رپورتاژ

  • رفع افتادگی پلک به روش پلاسماجت دکتر خیرخواه
  • خدمات دندانپزشکی دکتر فريال حاجی زاده
  • خدمات دندانپزشکی زیبایی و ترمیمی دکتر حاجی زاده
  • به اندام خود زیبایی دوچندان ببخشید
  • پیشگیری از چین و چروک صورت با لیفت نخی
  • کلینیک صدف
    دندانپزشکی دکترسلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما پذیرش آگهی
    x