رژیم غذایی و لاغری

 

نتایج یک مطالعه جدید که شرح آن در مجله بین‌المللی «چاقی» منتشر شده، نشان داد که خوردن غذاهای چرب خطر ابتلا به افسردگی را تشدید می‌کند.متخصصان تغذیه می‌گویند: هر چند مصرف غذاهای چرب در ابتدا ممکن است به دلیل طعم خاصی که دارد به شما احساس لذت بدهد اما این مواد غذایی معمولا اعتیاد‌آور هستند و در نتیجه پس از مدتی و به ویژه اگر زیاد استفاده شود باعث افت خلق و افسردگی می‌شوند.

به گزارش روزنامه اکسپرس، مصرف غذاهایی که حاوی مقادیر زیادی چربی اشباع شده هستند مانند همبرگر، پنیر، بستنی و کره باعث بروز التهاب در سرتاسر بدن می‌شود که مغز هم از این قاعده مستثنی نیست. این التهاب در نهایت باعث ایجاد تغییراتی در مغز می‌شود که پیامد آن بروز تغییرات خلق منفی است.

درواقع اسیدهای چرب غیرمفید موجود در این دسته از مواد غذایی پروتئین‌های موجود در مغز را دستخوش تغییر می‌کنند و این امر منجر به دگرگونی‌های احساسی می‌شود.

دکتر استفانی فولتون، نویسنده این مطالعه می‌گوید: مصرف غذاهای چرب و مضر روی ثبات احساسی انسان تاثیر سوء می‌گذارد و احتمال بروز اضطراب و افسردگی را تشدید می‌کند.

 

منبع: خبر پو

ارسال شده در 9 آبان 1395 توسط آقای جوانبخت با موضوع تغذیه

پیشنهاد سردبیر

  • تنقلات قاتل ذهن کودک
  • آموزش های مهم جنسی به اطفال
  • اهمیت تغذیه در حین شیمی درمانی
  • سبزیجات مفید و پرفایده
  • شناسایی خطرات هپاتیت
  • با خوردن روزانه میوه از بیماریهای قلبی در امان باشید
  • حفظ کردن ویتامینهای موجود در سیب زمینی به چه نحوی باید باشد؟
  • پتاسیم مورد نظر بدن را با این مواد غذایی تامین کنید
  • اختلالات خواب با فست فود خوردن
  • افزودنی های مجاز برای طعم بخشیدن به غذا
  • مشکلات خواب و تاثیرات مختلف آن روی بدن
  • داروی ضد درد Propoxyphene
  • رشد کودک برای کمک به توصیف رفتار بهنجار و نابهنجار
  • توجه به علم تغذیه
  • حفظ سلامتی با برخی رژیم های غذایی سالم
  • محبوبترین ها

  • واکسن طبیعی علیه انفولانزا
  • زنان به عادت های مشکوکی نسبت به مردان رسیده اند
  • هضم بهتر غذا با رعایت برخی نکات مهم
  • زخم در معده با این عادات مخرب غذایی
  • این غذا ها رژیم غذایی شما را خراب می کنند
  • در جوانسازی پوست کلاژن خوراکی چقدر موثر است
  • مصرف پروتئین در میان ورزشکاران
  • نوشیدنی خانگی سوپر 4 و مراقبت از قلب
  • 4 دلیل برای اینکه اغلب اوقات گرسنه ایم
  • اگر نمی توانید گوشت بخورید بخوانید
  • دانستنی هایی ضروری درباره رژیم غذایی وگان
  • با خواص باورنکردنی و معجزه آسای کنجد آشنا شوید
  • ارتباط افسردگی با اشتهای کادب
  • همه چیز درمورد خاصیت های تخم کرفس
  • مشکلات تغذیه ای و الگوی تغذیه ای رایج
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است