دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
متخصص ارتودنسی
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
دکتر آزاده آقازاده
دکتر آزاده آقازاده
ماموگرافی، سونوگرافی دیجیتال
کلینیک شارلوت
کلینیک شارلوت
کلیه خدمات پوست،مو و زیبایی
دکتر بابایی
دکتر بابایی
متخصص پوست،مو، زیبایی، لیزر
دیبا
کلینیک تخصصی دیبا
کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک دندانپزشکی رویال
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
کلینیک صدف
دکتر فرح آل قیس
متخصص کاشت و پیوند مو
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
دکتر عباسی
دکتر محسن عباسی
متخصص جراحی دهان، فک و صورت، ایمپلنتولوژیست
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک

مواد جلوگیری کننده از آلزایمر لبنیات پرچرب تغذیه رشد امگا 9

 

مگر اینکه زیر سنگ زندگی کرده باشیم که از اثرات جبران ناپذیر چربی را ندانیم اما با این وجود؛ نه تنها مصرف این درشت مغذی ها کمک می کنند تا شما برای مدت طولانی تری از مواد بدون چربی اشباع شوید. همچنین این موضوع مرتبط با کاهش چربی شکم و سلامت قلب و بهبود بخشی، عملکرد آن است. 

این درست نیست که چربی های اشباع نشده فقط در روغن زیتون و آووکادو وجود ندارد یا امگا 3 فقط در ماهی ماردین یا قزل آلا است.

در واقع چربی اشباع شده در یک رژیم غذایی سالم می تواند باعث بهتر شدن عملکرد سوخت و ساز شود و همچنین کیفیت کلسترول را بهبود بخشد.

به طور طبیعی چربی مواد غذایی گرایش به ذخیره شدن با مواد مغذی سالم چون: ویتامین K2 و کولین دارند.

کره گیاهی:

چربی سالمی که بیشتر مردم آن را می شناسند؛ کره ی لبنی گرفته شده از گاو علف خوار، دارای سطح بالاتری از ویتامین محلول در چربی یعنی K2 است که کمک می کند تا بدن شما از کلسیم استفاده ی بهینه تری کند.

چربی اشباع شده نیز یک چربی مطمئن تر از چربی غنی اشباع نشده ای است که از سبزیجات و دانه های روغن های صنعتی به دست می آید. از طرفی کره ی گیاهی، طعم شگفت انگیزی دارد و به جذب بهتر ویتامین A کمک می کند.

زرده تخم مرغ:

زرده ی تخم مرغ یک چربی مفید است که منبع باور نکردنی از ویتامین A و B و کولین و سلنیوم است.

زرده ی تخم مرغ محلی حاوی میزان بالاتری از VTD است. به علاوه زرده همان چیزی است که به تخم مرغ طعم می دهد.

گوشت راسته:

گوشت با کیفیت بالا حاوی یک ماده ی غذایی بسیار مهم به نام کولین است، که این ماده به مبارزه با اثرات ناتوان کننده ی بیماری آلزایمر و دیگر اختلالات روانی مزمن کمک می کند. همچنین دوز خوبی از ویتامین های B همراه با روی ارائه می دهد و به تولید سروتونین کمک می کند. به عنوان یک انتقال دهنده ی عصبی در مغز باعث کاهش اضطراب می شود. همچنین منبع رایگان نیتریت، هورمون رشد و آنتی بیوتیک است.

ترکیب گوشت با مواد غنی از آنتی اکسیدان و فیبر مانند: میوه ها و سبزیجات یک راه عالی برای ارتقاء سطح سلامت است.

کره کاکائو:

از دانه ی کاکائو به دست می آید و اغلب در محصولات مراقبت از پوست استفاده می شود و غنی از چربی است که انرژی زا و ملین است. مخلوط آن با کره ی گیاهی و قهوه از گلوله شدن قهوه جلوگیری می کند. منبع غنی از آنتی اکسیدان ها و اسیدهای چرب امگا9 که باعث تعادل در سیستم ایمنی بدن است.

آووکادو:

سرشار از چربی های امگا 9، حمایت کننده ی پوست، ایجاد تعادل هورمونی و باعث بهبود سلامت دستگاه گوارش به علت غنی بودن از فیبر و به لطف ویتامین های گروه B مانند فولات به بهبود استرس کمک می کند.

شکلات تلخ:

این شکلات ها از صدای با ارزش تیک تاک شما محافظت می کنند. حدود ۲۰۰ میلی گرم از آنتی اکسیدان فلاونول باعث بهبود جریان خون و تنظیم ضربان قلب می شود.

در این شکلات ها حدود ۷۰ تا ۸۰% کاکائو معادل ۲۰۰ میلی گرم یا ۲ قاشق غذاخوری باید وجود داشته باشد.

آجیل ها و روغنشان:

آجیل ها انباشته از کالری و مواد مغذی هستند. یک وعده از آن ها حدود ۲۰۰-۱۵۰ کالری دارد که برای ساعت ها به شما انرژی می دهد. آن ها سرشار از فیبر، آنتی اکسیدان، انواع ویتامین ها و مواد معدنی هستند، که باعث کاهش فشار خون، سلامت قلب و قدرت پردازش مغز می شوند. همچنین یک وعده آجیل در روز به خصوص گردو، نقش مهمی در جلوگیری از آلزایمر، تقویت حافظه و کاهش استرس دارد.

کتان و تخمه چیا:

منبع گیاهی امگا 3 می باشند، از فعالیت های ضد التهابی بدن حمایت می کنند، همچنین حاوی ماده معدنی لیگنان که به کاهش کلسترول کمک می کند و حاوی فیبر لازم برای سلامت قلب است.

لبنیات پر چرب:

با یک رژیم غذایی عمدتاً گیاهی، نمی توان چربی اشباع شده از گوشت را دریافت کرد.

محصولات لبنی مثل پنیر با گوجه، ماست پرچرب با میوه، یک چهارم فنجان قهوه به عنوان یک میان وعده لذت بخش است. علاوه بر این که در مطالعات اخیر ارتباطی بین بیماری های قلبی عروقی و سکته ی مغزی با لبنیات پر چرب پیدا نشده است.

روغن نارگیل:

ترکیبی از پودر نارگیل و روغن نارگیل است و شامل تری گلیسیرید که دارای خاصیت ضد میکروبی و محافظ دستگاه گوارش است و از رشد بیش از حد باکتری های مضر جلوگیری می کند.

 

5 1000
ارسال شده در 9 آبان 1395 توسط با موضوع پزشکی , تغذیه

پیشنهاد سردبیر

  • گیاه‌خواری بدون حذف گوشت و دانسته هایی در این مورد
  • برای مقابله با کمردرد از این نوشیدنی استفاده کنید
  • آمار و ارقام سرطان و سرطانی ها در ایران
  • عارضه ها و اختلالات رایج برای چشم
  • نکاتی در مورد رفتار صحیح با قربانیان تجاوز جنسی
  • استفاده از هورمون افزایش قد بعد از 18 سالگی
  • عوارض داروی وارفارین
  • ایا می دانید با تغذیه درست می توان از عوارض واریس پیشگیری کرد؟
  • محبوبترین ها

  • در مصرف لبنیات حد و مرز را رعایت کنید
  • رژیم غذایی سندرم کوشینگ
  • بررسی مواد غذایی وعده صبحانه در کشور های دیگر
  • افزایش حجم سینه ها با مواد غذایی
  • فایده های درمانی تخمه کدوی خام
  • 6 موردی که خانم های باردار باید از آنها اجتناب نمایند
  • 4 ماهه وزن خود را به طرز باورنکردنی کم کنید
  • مواد غذایی پیشنهادی در ماه رمضان برای رفع عطش
  • رپورتاژ

  • خدمات پیشرفته پوست و مو گروه زیبایی برنا
  • هزینه لیپوماتیک (هزینه پیکرتراشی)
  • لیزر بهترین روش در مشکلات دندان های مصنوعی و خانم‌های باردار
  • مرکز تصویر برداری مهر ایرانیان
  • جراحی های پیشرفته زیبایی و پلاستیک
  • ارکید
    دندانپزشکی دکترسلام
    کلینیک صدف

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما
    x