1042570_390
 اشترودل نوعی شیرینی خوش طعم و لذیذ است که در کشور اتریش تهیه می شود و اغلب مردم اتریشی علاقه مند به آن هستند این اشترودل با اشترودل هایی که شبیه به فست فود هستند فرق دارد و مانند یک شیرینی در مجالس و میهمانی ها می توانید از آن استفاده کنید.این شیرینی مجلسی و بسیار شکیل است پیشنهاد می کنیم آن را برای یکبار امتحان و تست کنید.

 اشترودل نوعی شیرینی اتریشی است و در واقع یک لایه خمیر نازک محسوب می گردد که در بخش میانی آن محتویات شیرین قرار می گیرد. حالا در این مطلب، نمونه جدیدی از آن را با مغز سیب و وانیل آموزش داده ایم که به جای رول شدن، درون قالب های مافین قرار داده و پخته می شوند.
مواد لازم:
برای اشترودل
  •     ۳ عدد سیب
  •     ۲ قاشق غذاخوری آب لیموترش
  •     ۴ قاشق غذاخوری شکر
  •     نصف پیمانه بادام
  •     یک بسته خمیر شیرینی آماده
  •     خامه و آب برای بستن خمیر
  •     ۱ عدد تخم مرغ

مخلوط پودینگ وانیل

  •     ۱ بسته پودینگ وانیل
  •     ۱٫۵ پیمانه شیر کامل

برای تزئین

  •     پودر قند
طرز تهیه:
1-فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد گرم کنید.
2-قالب مافین را با روغن چرب کنید.
3-سیب ها را پوست بگیرید. ترجیحا به گونه ای این کار را انجام دهید که بتوانید از پوست اضافه سیب برای تزئین این شیرینی استفاده کنید.
4-سیب ها را نگینی خرد کرده و درون یک کاسه بزرگ بریزید.
5-آب لیموترش، شکر و بادام را اضافه کرده و هم بزنید.
6-خمیر شرینی را از وسط دو نیم کرده و یکی از برش ها را با استفاده از وردنه پهن کنید تا کاملا نازک شود. سپس خمیر به دست آمده را به سه قسمت مساوی تقسیم کنید.
7-روی سطح خمیرها یک لایه نازک خامه بمالید.
8- نیمی از مخلوط سیب را روی هر سه لایه خمیر بریزید و یک سوم از بخش بالایی آن را خالی بگذارید. لبه های خمیرها را با کمک قلم مو و آب خیس کنید. سپس آنها را رول نمائید. دو طرف رول خمیر را با دست ببندید تا مواد از داخل آن بیرون نیایند.
9-رول های خمیر را با استفاده از یک چاقوی تیز به دو نیم تقسیم کنید.
10-بخش بسته آنها را درون قالب های از قبل چرب شده مافین بگذارید.
11-همین کار را با باقی مواد تکرار کنید تا ۱۲ عدد اشترودل به دست بیاید.
12-پودر پودینگ وانیل را با نیمی از شیر مخلوط کنید.
13- ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری از پودینگ را درون هر کدام از اشترودل ها بریزد.
14- تخم مرغ را در یک پیاله هم بزنید و با قلم مو روی سطح شیرینی بمالید.
15- قالب مافین را به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه درون فر بگذارید تا کاملا پخته و سطح شیرینی ها طلایی شوند.
16- پس از خارج کردن اشترودل از قالب، روی آنها پودر قند بپاشید و سرو کنید.
17-برای تزئین می توانید پوست های سیب را به صورت گل رز شکل داده و در کنار بشقاب قرار دهید.
وب‌سایت روزیاتو:

ارسال شده در 9 آبان 1395 توسط خانم فردوس فرد با موضوع آشپزی رژیمی و سالم

پیشنهاد سردبیر

  • آیا می دانید چند درصد مردم ایران نیاز به روانپزشک دارند؟
  • مقابله با دیابت به وسیله شیردهی
  • تکنیکهای پنجگانه که دونده ها لازم است بدانند
  • درباره سلامت خون چه می دانید؟
  • اهمیت خواب در سنین پایین
  • ریزش مویی به نام آلوپسی
  • اهمیت بخور صورت
  • تزریق واکسن در دوران حاملگی
  • کمک طب سنتی برای مشکلات روحی بیماران مبتلا به ام اس
  • با خوردن سبزیجات به سلامتی خود کمک کنید
  • تاثیر سایقها در ادراک
  • بهترین پوزیشن برای یک خواب سالم
  • ده راهکار عملی برای کاهش استرس
  • چه زمانهایی نباید وزن کنید
  • بهداشت و ورزش
  • محبوبترین ها

  • سه عامل اصلی که بر بيش تمرينی اثر می‌کند
  • مختصری از یادگیری تصویری بازی والیبال
  • برای قسمت داخلی عضلات سینه قهرمانان چه سفارشاتی دارند؟
  • ورزشی مخصوص زانوی پرانتزی
  • آیا غذاهای با شاخص گلیسمی پایین، بهترند؟
  • ورزش کنید تا سرطان پروستات را فراری دهید
  • رعایت فاصله طلایی برای عبور از مشکل
  • نظر لی لابرادا در ارتباط با تعداد جلسات تمرین
  • آموزش تصویری ماساژ ستون فقرات
  • یا مثل شیر ورزش کن یا وقتت را هدر نده
  • با این رژیم غذایی قدرت بدنی خود را افزایش دهید
  • فایده های مختلف دویدن برای بدن
  • میزان توده‌ عضلانی آقایان در برابر خانمها
  • حرکت فیله کمر را چگونه اجرا کنیم
  • ورزش‌های دایره‌ای و ایستگاه تمرینی چست؟
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است