نان لواش اظهار نظر یک مدیر حوزه پزشکی ارزش غذایی نان لواش

طی چند وقت اخیر صحبت های زیادی در خصوص خوردن یا نخوردن نان لواش مطرح شده است.مدیر دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت تاکید کرد: نان لواش سم نیست، بلکه به دلیل پایین بودن میزان سبوس ارزش تغذیه‌ای کمتری دارد.

به گزارش ایسنا، دکتر زهرا عبدالهی در گفت‌وگویی، ضمن تکذیب برخی برداشت‌های نادرست از گفت‌وگوی خود با یک برنامه تلویزیونی مبنی بر اینکه نان لواش سم است، اظهار کرد: در این برنامه عنوان شد که در بین چهار نان سنتی مصرفی مردم، بالاترین میزان سبوس در نان‌های سنگک و بربری و کمترین آن به ترتیب در تافتون و لواش است.

وی ادامه داد: نان لواش به دلیل پایین بودن میزان سبوس، ارزش تغذیه‌ای کمتری دارد؛ چرا که یکی از دلایل شیوع بیماری‌های غیر واگیر مانند دیابت، بیمار ی‌های قلبی و عروقی، چاقی و سرطان‌ها به ویژه سرطان‌های دستگاه گوارش کاهش دریافت سبوس است.

عبدالهی با بیان این که دو سال پیش دامنه سبوس‌گیری از آرد نانوایی‌ها افزایش یافت، تصریح کرد: این میزان سبوس‌گیری  بدون توجه به سلامت مردم تا 21 درصد افزایش یافته‌است. در همین راستا وزارت بهداشت برای حفاظت از سلامت مردم به صورت رسمی درخواست بازنگری این میزان سبوس‌گیری را به سازمان استاندارد اعلام کرده است و در حال حاضر نیز پیگیر عملی شدن آن هستیم.

مدیر دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت تاکید کرد: توصیه ما به مردم برای ارتقای سلامتی‌شان، استفاده از نان‌هایی باسبوس بالاتر مانند سنگک و بربری است.

منبع/ایسنا

5 1000
ارسال شده در 9 آبان 1395 توسط با موضوع اخبار پزشکی

پیشنهاد سردبیر

  • چگونگی تغییر در روحیات و خلقیات فردی
  • همه علائم و مشخصه های سوء تغذیه
  • تخم‌مرغ بعلاوه سیب‌زمینی، کاملترین غذا
  • درمان بیماری شما به وسیله ی کف پاهایتان
  • درد رشد در سنین پایین
  • پیشنهادهای غذایی برای بعد از روزه داری
  • راهی ساده برای کمک به پایداری حافظه
  • 8 نکته درباره کلسترول که نمی‌ دانستید!
  • محبوبترین ها

  • سلامت نذری ها و ظروف شان
  • آیا ژله برای چاقی صورت مفید است؟
  • هندوانه کلسترول بد خون را کاهش می دهد
  • آماده سازی ذهن برای کاهش وزن قسمت 2
  • غذاهای سالم برای بعد جراحی
  • نقش مهم ویتامین K (نفتوکینون)
  • کمک به وزن ایده آل با این نوع چربی
  • تضمین سلامتی کودک با تنوع غذایی
  • رپورتاژ

  • لبخندی کودکانه با دندان هایی سالم
  • کلینیک آندوسکوپی وکولونسکوپی دکتر فرزاد فرامرزی
  • استحکام وسلامت استخوان فک= نجات دندان های لق
  • اپتی ویژن، درمان نوین خستگی چشم
  • چگونه دندانهای سالمتر و قوی‌تر داشته باشیم؟
  • الو دکتر

    دکتر هومن عشقی
    تلگرام دکتر سلام
    سرطان های لب و دهان با مصرف ناس

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما