ba3300

طی چند وقت اخیر صحبت های زیادی در خصوص خوردن یا نخوردن نان لواش مطرح شده است.مدیر دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت تاکید کرد: نان لواش سم نیست، بلکه به دلیل پایین بودن میزان سبوس ارزش تغذیه‌ای کمتری دارد.

به گزارش ایسنا، دکتر زهرا عبدالهی در گفت‌وگویی، ضمن تکذیب برخی برداشت‌های نادرست از گفت‌وگوی خود با یک برنامه تلویزیونی مبنی بر اینکه نان لواش سم است، اظهار کرد: در این برنامه عنوان شد که در بین چهار نان سنتی مصرفی مردم، بالاترین میزان سبوس در نان‌های سنگک و بربری و کمترین آن به ترتیب در تافتون و لواش است.

وی ادامه داد: نان لواش به دلیل پایین بودن میزان سبوس، ارزش تغذیه‌ای کمتری دارد؛ چرا که یکی از دلایل شیوع بیماری‌های غیر واگیر مانند دیابت، بیمار ی‌های قلبی و عروقی، چاقی و سرطان‌ها به ویژه سرطان‌های دستگاه گوارش کاهش دریافت سبوس است.

عبدالهی با بیان این که دو سال پیش دامنه سبوس‌گیری از آرد نانوایی‌ها افزایش یافت، تصریح کرد: این میزان سبوس‌گیری  بدون توجه به سلامت مردم تا 21 درصد افزایش یافته‌است. در همین راستا وزارت بهداشت برای حفاظت از سلامت مردم به صورت رسمی درخواست بازنگری این میزان سبوس‌گیری را به سازمان استاندارد اعلام کرده است و در حال حاضر نیز پیگیر عملی شدن آن هستیم.

مدیر دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت تاکید کرد: توصیه ما به مردم برای ارتقای سلامتی‌شان، استفاده از نان‌هایی باسبوس بالاتر مانند سنگک و بربری است.

منبع/ایسنا

ارسال شده در 9 آبان 1395 توسط دکتر سلام با موضوع اخبار پزشکی

پیشنهاد سردبیر

  • اخبار امیدوارکننده درمورد درمان اچ ای وی
  • دانستنی های مهم برای قبل از وضع حمل
  • والدین کودکان کم شنوا بخوانند
  • تداخل دارویی و غذایی را بدانید
  • توصیه های تغذیه برای جلوگیری از سرطان روده بزرگ
  • بستن لوله رحم در زنان
  • شناخت ورزشهایی موثر برای کارمندان(۲)
  • قرص لاغري جديد با خاصيت جايگزيني سيستم گوارشي ساخته مي‌شود
  • تاثیر روش میکرودرم در رفع لک های جای جوش
  • رکورد شکستن این پسر در دندان کشیدن
  • در بزرگسالان دیابت نوع 1 بر اساس افینیته ی آنتی بادی تعیین می شود
  • ورزش با وجود اختلالات فشار خون
  • 8 راه نجات برای رهایی از سردرد
  • این جوشانده را دیابتی ها فراموش نکنند
  • در یک روز پوست زیبایی داشته باشید
  • محبوبترین ها

  • از دست دادن موها پس از رژیم گرفتن
  • برای داشتن پاهایی زیبا این شیوه های ساده را بکار گیرید
  • نکات مراقبت از پوست در روز عروسی
  • دو اینفوگرافی درارتباط با پوست
  • با این روش ها پف چشم ها را کم کنید
  • اضافه وزن با لاک ناخن
  • چگونه از پوست خود به خوبی مراقبت کنیم؟
  • بجای ویتامین لب روغن زیتون بزنید
  • چطوری با واکنش‌های حساسیتی لوازم آرایش مقابله کنیم
  • پوست چیست؟ و چه نقشی در بدن انسان ایفا می کند
  • مخفی کردن عیب و نقص صورت با محصولات آرایشی
  • مانع پیری دستها شوید
  • خطاهایی که مانیکور زیبای شما را, از بین می برد
  • چگونه درروزهای بارانی از پوست مراقبت کنیم؟
  • روش جدید برای چاق کردن گونه
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است