نان لواش اظهار نظر یک مدیر حوزه پزشکی ارزش غذایی نان لواش

طی چند وقت اخیر صحبت های زیادی در خصوص خوردن یا نخوردن نان لواش مطرح شده است.مدیر دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت تاکید کرد: نان لواش سم نیست، بلکه به دلیل پایین بودن میزان سبوس ارزش تغذیه‌ای کمتری دارد.

به گزارش ایسنا، دکتر زهرا عبدالهی در گفت‌وگویی، ضمن تکذیب برخی برداشت‌های نادرست از گفت‌وگوی خود با یک برنامه تلویزیونی مبنی بر اینکه نان لواش سم است، اظهار کرد: در این برنامه عنوان شد که در بین چهار نان سنتی مصرفی مردم، بالاترین میزان سبوس در نان‌های سنگک و بربری و کمترین آن به ترتیب در تافتون و لواش است.

وی ادامه داد: نان لواش به دلیل پایین بودن میزان سبوس، ارزش تغذیه‌ای کمتری دارد؛ چرا که یکی از دلایل شیوع بیماری‌های غیر واگیر مانند دیابت، بیمار ی‌های قلبی و عروقی، چاقی و سرطان‌ها به ویژه سرطان‌های دستگاه گوارش کاهش دریافت سبوس است.

عبدالهی با بیان این که دو سال پیش دامنه سبوس‌گیری از آرد نانوایی‌ها افزایش یافت، تصریح کرد: این میزان سبوس‌گیری  بدون توجه به سلامت مردم تا 21 درصد افزایش یافته‌است. در همین راستا وزارت بهداشت برای حفاظت از سلامت مردم به صورت رسمی درخواست بازنگری این میزان سبوس‌گیری را به سازمان استاندارد اعلام کرده است و در حال حاضر نیز پیگیر عملی شدن آن هستیم.

مدیر دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت تاکید کرد: توصیه ما به مردم برای ارتقای سلامتی‌شان، استفاده از نان‌هایی باسبوس بالاتر مانند سنگک و بربری است.

منبع/ایسنا

امتیاز بدین ! 1 امتیاز2 امتیاز3 امتیاز4 امتیاز5 امتیاز
Loading...
ارسال شده در 9 آبان 1395 توسط دکتر سلام با موضوع اخبار پزشکی

پیشنهاد سردبیر

  • نکاتی در ارتباط با کفش کودکان
  • نکات طلایی برای استفاده از گلیسیرین
  • ۱۱ روش علمی برای کاهش وزن و حفظ آن
  • 7 عادت مالی که زنان موفق دارند
  • انواع روش های رسیدگی به پوست
  • آسیب ها و تهدید های رواج روز افزون عمل های زیبایی
  • این کارها را برای پوست مختلط انجام ندهید
  • انواع جوش و ارتباط آن با حالات مختلف روحی
  • محبوبترین ها

  • آموزش درست کردن رنگ موی گیاهی-قهوه ای تیره
  • مختصری از جراحی زیبایی سینه
  • نمک دریایی چه فوایدی برای پوست ما دارد؟
  • از پوستهای مختلط چطوری باید مراقبت شود
  • بهترین ترین درمان جوش های سرسیاه همراه با آموزش ماسک
  • چین و چروک‌ و سیاهی و پف دور چشم را مهار کنید
  • نازک شدن موها چه علت هایی میتواند داشته باشد؟
  • طرز تهیه انواع ماسک هندوانه برای پوست
  • رپورتاژ

  • دکتر دندانپزشک امینی عضو انجمن ایمپلنتولوژی آمریکا
  • هایفو HIFU – لیفت صورت بدون جراحى
  • دندانپزشکی زیبایی و ایمپلنت
  • خداوند متعال مو را برای زیبایی بندگانش قرار داده است
  • لیزر بهترین روش در مشکلات دندان های مصنوعی و خانم‌های باردار
  • الو دکتر

    دکتر هومن عشقی
    نخ دندان ارکید
    رفع جای نیش حشرات با استفاده از کرم های مختلف
    محبوبیت داروهای گیاهی در بین بیماران قلبی
    تلگرام دکتر سلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است