ba3300

طی چند وقت اخیر صحبت های زیادی در خصوص خوردن یا نخوردن نان لواش مطرح شده است.مدیر دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت تاکید کرد: نان لواش سم نیست، بلکه به دلیل پایین بودن میزان سبوس ارزش تغذیه‌ای کمتری دارد.

به گزارش ایسنا، دکتر زهرا عبدالهی در گفت‌وگویی، ضمن تکذیب برخی برداشت‌های نادرست از گفت‌وگوی خود با یک برنامه تلویزیونی مبنی بر اینکه نان لواش سم است، اظهار کرد: در این برنامه عنوان شد که در بین چهار نان سنتی مصرفی مردم، بالاترین میزان سبوس در نان‌های سنگک و بربری و کمترین آن به ترتیب در تافتون و لواش است.

وی ادامه داد: نان لواش به دلیل پایین بودن میزان سبوس، ارزش تغذیه‌ای کمتری دارد؛ چرا که یکی از دلایل شیوع بیماری‌های غیر واگیر مانند دیابت، بیمار ی‌های قلبی و عروقی، چاقی و سرطان‌ها به ویژه سرطان‌های دستگاه گوارش کاهش دریافت سبوس است.

عبدالهی با بیان این که دو سال پیش دامنه سبوس‌گیری از آرد نانوایی‌ها افزایش یافت، تصریح کرد: این میزان سبوس‌گیری  بدون توجه به سلامت مردم تا 21 درصد افزایش یافته‌است. در همین راستا وزارت بهداشت برای حفاظت از سلامت مردم به صورت رسمی درخواست بازنگری این میزان سبوس‌گیری را به سازمان استاندارد اعلام کرده است و در حال حاضر نیز پیگیر عملی شدن آن هستیم.

مدیر دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت تاکید کرد: توصیه ما به مردم برای ارتقای سلامتی‌شان، استفاده از نان‌هایی باسبوس بالاتر مانند سنگک و بربری است.

منبع/ایسنا

ارسال شده در 9 آبان 1395 توسط آقای توکلی با موضوع اخبار پزشکی

پیشنهاد سردبیر

  • لبنیات مورد نیاز در سنین مختلف
  • طب سنتی درباره نخود چه میگوید
  • رسپی خورشت خوشمزه تابستانی – خورشت هلو
  • چگونه در خانه ماسک و شامپو بسازیم؟
  • بن بن آسان
  • هشدار درباره استفاده از مواد بی حس كننده هنگام تزریق دارو
  • 3 عنصری اساسی که سبب می‌شود قد بلند شوید
  • مشکلات طلاق و تاثیر آن بر روی فرزندان
  • سودمندی ویتامین دی در بهبود كمردرد
  • از غر زدن اجتناب کنید
  • ساییدگی لثه ها با این کارها
  • سرطان پوست ملانومایی با این نشانه ها
  • مهندسی پزشکی توانبخشی را بهتر بشناسید
  • آسیب به دهان و دندان با این عادات مخرب
  • رفع بیماری های قندی با این گیاه
  • محبوبترین ها

  • درمان انسداد عروق کرونری قلب با طب سنتی
  • احتقان قفسه سینه و داروهای خانگی
  • گیاهانی که بعنوان داروهای ضد افسردگی شناخته شده اند
  • برای روزه داران, طب سنتی شربت خاکشیر را توصیه می کند
  • درمانهای خانگی برای تورم لب
  • برای نحوه غذا خوردن طب سنتی چه توصیه هایی دارد؟
  • پیشگیری ازسرطان با ریواس
  • آنتی بیوتیکی موثر و کارساز
  • خواص درمانی مختلف هل
  • در زمینه مصرف چای سبز محتاط باشید
  • چای رازیانه و زنجبیل
  • گیاهانی که برای برخی بیماران خطرناک است
  • پیشگیری از سرطان‌هاي تخمدان و رحم با مصرف كلم پيچ
  • درمان دائمی برای ستون فقرات، کمر و پا درد
  • بررسی برگ چنار و خواص آن
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است