دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
متخصص ارتودنسی
دکتر فرزاد فرامرزی
دکتر فرزاد فرامرزی
فوق تخصص گوارش و كبد و آندوسكوپی
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
کلینیک شارلوت
کلینیک شارلوت
کلیه خدمات پوست،مو و زیبایی
کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک دندانپزشکی رویال
دیبا
کلینیک تخصصی دیبا
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
دکتر بابایی
دکتر بابایی
متخصص پوست،مو، زیبایی، لیزر
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
دکتر عباسی
دکتر محسن عباسی
متخصص جراحی دهان، فک و صورت، ایمپلنتولوژیست
کلینیک صدف
دکتر فرح آل قیس
متخصص کاشت و پیوند مو
دکتر آزاده آقازاده
دکتر آزاده آقازاده
ماموگرافی، سونوگرافی دیجیتال
picsart_1477473833422
افراد زیادی هستند که علاقه فراوانی به خوراکی های شیرین دارند و یا در طول روز میزان زیادی قند مصرف می کنند. این قند ها سبب به وجود آمدن انوع بیماری ها در شما می شوند. قند مصرفی شما فقط قند و شکری نیست که در حین صرف چای و یا صبحانه مصرف می کنید. با دکتر سلام همراه باشید.

شکر تصفیه شده از ساکارز استخراج شده، از نیشکر یا چغندر قند خام ساخته می شود. شکر تصفیه شده که اغلب به غذاهای فراوری شده و نوشابه ها اضافه می شود، دارای اشکال مختلفی مانند شکر سفید دانه ریز، شکر قهوه ای ، فروکتوز، ساکارز، دکستروز، شربت ذرت با فروکتوز بالا و شربت مالت است. به گفته انجمن قلب آمریکا (AHA)، یک فرد آمریکایی معمولی حدود ۲۲ قاشق چایخوری قند تصفیه شده در هر روز مصرف می کند. مقدار توصیه شده روزانه قند افزوده، ۱۵۰ کالری یا ۹ قاشق چایخوری در روز برای مردان و ۱۰۰ کالری یا ۶ قاشق چایخوری در روز برای خانم ها می باشد. مصرف مقادیر بیش از حد از قندهای افزوده ممکن است به مشکلات جدی سلامتی منجر شود.

چاقی

به گفته AHA، در طول ۳۰ سال گذشته با مصرف بیش از حد قندهای تصفیه شده که تا حد زیادی در این معضل نقش دارند، چاقی به طور همه گیر در آمریکا توسعه یافته است. مقدار کمی ازغذاهای شیرین دارای مقدار زیادی کالری می باشد که ممکن است باعث شود قبل از آنکه احساس سیری کنید، کالری بیش از حد مصرف کنید. قند تصفیه شده از کربوهیدرات های ساده تشکیل شده که برای تولید انرژی به گلوکز تبدیل می شوند. هرگونه گلوکز استفاده نشده، به عنوان سلول های چربی در بدن شما ذخیره می گردد.

پوسیدگی دندان

با توجه به انجمن دندانپزشکی آمریکا، هنگامی که باکتری های طبیعی داخل دهان شما با قند تماس پیدا می کنند، اسیدی تولید می شود که مینای دندان را از بین برده و در نهایت به پوسیدگی دندان منجر می شود. دندانپزشکان توصیه می کنند که بیماران آنها، مصرف نوشابه ها، کوکی ها و دونات های سرشار از شکر و سایر تنقلاتی که ممکن است به دندان های آنها آسیب برساند را محدود کنند.

هیپوگلیسمی

لوزالمعده شما با تولید انسولین، که گلوکز را برای تولید انرژی به سلول های شما و هر مقدار مازاد را برای ذخیره سازی به کبد شما انتقال می دهد، سطوح قند خون را کنترل می کند. خوردن قند تصفیه شده اضافی باعث می شود لوزالمعده، انسولین بیش از حد تولید کند که منجر می شود قند بیش از حد از خون برداشته جدا شود. به گفته دکتر گوردون تسلر، نویسنده کتاب The Genesis Diet، این وضعیت کم قند، هیپوگلیسمی یا the sugar blues نامیده می شود که در نهایت کبد، لوزالمعده و غدد آدرنال شما را از پای در می آورد زیرا آنها سعی می کنند سطوح قند خون شما را در حالت تعادل نگه دارند.

دیابت

دیابت ملیتوس یا دیابت شیرین، توسط لوزالمعده ای که انسولین کافی تولید نمی کند، ایجاد می شود. دکتر دیوید روبن، نویسنده « همه چیزهایی که همیشه می خواستید در مورد تغذیه بدانید » می گوید: این نوع دیابت، به طور مستقیم به مصرف بیش از حد قند تصفیه شده مربوط می شود.

 

کاهش ویتامین و مواد معدنی

قندهای تصفیه شده از ویتامین های B، کلسیم و منیزیم ذخیره شده در بدن شما برای هضم خود استفاده می کنند. قندهای طبیعی که در مواد غذایی مانند غلات سبوس دار، سبزیجات و میوه ها وجود دارند، حاوی مواد مغذی مورد نیاز برای هضم خود می باشند. تسلر می گوید: مصرف منظم غذاهای سرشار از قند تصفیه شده، ذخایر ویتامین های گروه B، کلسیم و منیزیم بدن شما را به ته می رساند. هنگامی که بدن شما دچار کمبود ویتامین های B شود، سیستم عصبی شما صدمه می بیند و شما ممکن است احساس خستگی، افسردگی، اضطراب و کمبود انرژی کنید. کمبود کلسیم و منیزیم ممکن است در آرتروز و پوکی استخوان نقش داشته باشد.

توصیه ها

قندهای طبیعی در مواد غذایی مانند میوه ها، سبزیجات، غلات کامل و نشاسته ها وجود دارند. انرژی مورد نیاز بدنتان را به جای غذاهای فراوری شده که سرشار از قندهای تصفیه شده هستند، از این نوع مواد غذایی به دست آورید. AHA پیشنهاد می کند که قندهای تصفیه شده در رژیم غذایی تان را با استفاده کمتر از شکر به عنوان شیرین کننده، کاهش میزان شکر در نان ها و شیرینی های خانگی و انتخاب آبمیوه های کاملا طبیعی و نوشیدنی های بدون شکر کاهش دهید. قبل از اعمال هرگونه تغییرات رژیمی با پزشکتان مشورت کنید.

منبع: مجله تناسب اندام

5 1000
ارسال شده در 11 آبان 1395 توسط با موضوع تغذیه

پیشنهاد سردبیر

  • بدون خطر و با خوراکی های طبیعی دوپینگ کنید!
  • یکی بودن و اینهمه عوارض
  • روانشناسان نسبت به عشق چه دیدگاهی دارند؟
  • از کجا بدانیم وسواس داریم یا نه؟
  • در مورد بیماریهای قلبی و عروقی بیشتر بدانید
  • شخصیت های چپ دست ها و راست دست ها
  • چرا سینه را بزرگتر میکنند؟
  • چگونه بفهمیم که بدنمان نیازمند مکمل های غذایی است؟
  • محبوبترین ها

  • چگونه یک برنامه غذایی کامل داشته باشیم
  • دانسته هایی درباره ته دیگ
  • صبحانه چرا اینقدر مهم است و بر خوردن آن تاکید زیادی شده است
  • نمک چه تاثیری بر روی حافظه و ذهن دارد؟
  • مخفی شدن سن واقعی زیر پوست چهره
  • پرتقال همراه با خواص معجزه گر و بی نهایت آن
  • آیا به قند اعتیاد پیدا کرده اید؟
  • مقابله با انواع سرطان ها با مصرف میوه
  • رپورتاژ

  • کبد چرب خود را با گیاه ماریتیغال درمان کنید
  • بهترین و کم هزینه ترین گزینه لیپوماتیک
  • سونوگرافی،ماموگرافی و رادیولوژی مهر ایرانیان
  • طرز تهیه اسموتی های خوشمزه و چربی سوز
  • لیفت صورت با نخ توسط دکتر فرزاد حسینی
  • ارکید
    تلگرام دکتر سلام
    دندانپزشکی دکترسلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما
    x