کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
کلینیک شارلوت
کلینیک شارلوت
کلیه خدمات پوست،مو و زیبایی
دیبا
کلینیک تخصصی دیبا
دکتر بابایی
دکتر بابایی
متخصص پوست،مو، زیبایی، لیزر
دکتر آزاده آقازاده
دکتر آزاده آقازاده
ماموگرافی، سونوگرافی دیجیتال
کلینیک صدف
دکتر فرح آل قیس
متخصص کاشت و پیوند مو
کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک دندانپزشکی رویال
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
متخصص ارتودنسی
دکتر عباسی
دکتر محسن عباسی
متخصص جراحی دهان، فک و صورت، ایمپلنتولوژیست
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ

مضرات نان مضرات برنج سرطان ریه

نان و برنج 2 مواد خوراکی است که هر خانواده ای یا فردی حداقل یک بار هم که شده در هفته از آن ها استفاده میکند،چرا که این 2 محبوب ترین خوردنی های غذایی هستند.مردم ایران از نان و برنج زیاد مصرف میکنند،با وجود اینکه از مضرات برنج باخبر هستند اما از مضرات نان نه.آیا میدانستید نان و برنج 2 مواد غذایی هستند که افزایش خطر مبتلا شدن به سرطان ریه را در پی دارند؟

مصرف برنج و نان مردم ایران بسیار بالا است. حال آنکه نمی دانند، این دو خوراکی خطر ابتلا به سرطان ریه را افزایش می دهند.

نتایج بررسی‌های محققان نشان داد که، خطر ابتلا به سرطان ریه با مصرف زیاد کربوهیدرات‌ها در ارتباط است و منجر به ابتلا به سرطان ریه می‌شود. همچنین مصرف غذاهایی با شاخص گلیسمی بالا مانند نان سفید، باگت، ذرت و برنج با افزایش خطر ابتلا به سرطان ریه در ارتباط است.محققان برای مشخص شدن ارتباط بین گلیسمی(GL) و خطر ابتلا به سرطان ریه، 1905 بیمار با سرطان ریه و 2413 فرد سالم را مورد بررسی قرار داده اند.

محققان دانشگاه تگزاس در آمریکا شاخص قندخون و افزایش خطر ابتلا به سرطان ریه را مورد بررسی قرار داده اند. نتایج این بررسی‌ها نشان داد که، خطر ابتلا به سرطان ریه در افرادی که هرگز سابقه استعمال دخانیات هم نداشته‌اند، افزایش می‌یابد.در این مطالعه 31 درصد افراد هرگز سیگار مصرف نکرده بودند، اما بیمار شدند که دلیل آن مصرف بیش از حد بعضی از مواد غذایی بود.گفتنی است سرطان ریه در آمریکا، دومین سرطان شایع در مردان و زنان است و شواهد حاکی از آن است که عامل غذایی خطر ابتلا به این سرطان را افزایش می‌دهد.

مصرف سبزیجات و میوه در کاهش خطر ابتلا به سرطان موثر است،درحالی که افزایش مصرف گوشت قرمز و چربی خطر ابتلا به سرطان را افزایش می‌دهد.

در پایان با اشاره به اینکه افزایش سطح گلیسمی(GL) با مصرف بعضی از مواد غذایی منجر به افزایش ابتلا به سرطان ریه می‌شود، محققان توصیه کردند، از بعضی از مواد غذایی مانند نان سفید، ذرت و برنج به صورت محدودتری استفاده کنید.

منبع : سیمرغ

5 1000
ارسال شده در 11 آبان 1395 توسط با موضوع تغذیه

پیشنهاد سردبیر

  • درمان کننده های خانگی در دیگر کشورهای دنیا
  • نکات مهمی که باید درباره فواید و مضرات چای بدانید
  • واکسن های پیش از بارداری که به سلامت جنین کمک میکنند
  • کنترل اشتها با کمک محصولات گیاهی
  • با قهوه‌ی اسپرسو خود را لاغر کنید
  • با این مواد غذایی پروتئین بدن خود را تامین کنید
  • اقدامات پیشگیرانه برای بیماری ذات الریه
  • برای درمان واریس بهترین روش چیست؟
  • محبوبترین ها

  • آسیب‌های شایع وارده به گردن طی ورزش
  • کشف روشی جدید برای درمان دیستروفی عضلانی به وسیله فروکتوز
  • علت بروز انحراف ستون فقرات
  • راهکار هایی برای مبارزه با گردن درد
  • راه های پیشگیری از واریس پا را بشناسیم
  • روش های موثر در کاهش درد رشد
  • آرتروز و رماتیسم
  • همه موارد را درباره گرفتگی ماهیچه ی پا در خواب بخوانید
  • رپورتاژ

  • جراحی های پیشرفته زیبایی و پلاستیک
  • کلینیک فوق تخصصی مو و زیبایی چهره نو
  • کلینیک چشم پزشکی ساج
  • کم کردن حجم معده با روش های غیر جراحی
  • دکتر صابر گوگانی دندانپزشک زیبایی و ترمیمی
  • ارکید
    کلینیک صدف
    دندانپزشکی دکترسلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما
    x