آزمایشگاه نیلو
آزمایشگاه نیلو
اختلالات اسيد امينه
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
دکتر محمدرضا کاظمی
دکتر محمدرضا کاظمی
فوق‌تخصص درد
کلینیک ساج
پلی‌کلینیک شبانه‌روزی ساج
هر آنچه شما می‌خواهید
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
کلینیک دیبا
دندانپزشکی دیبا
کلینیک تخصصی
دکتر رضا شعبان‌پور
دکتر رضا شعبان‌پور
طراحی لبخند با لومینییرز سرامیکی بدون کوچک‌ترین تراش
کلینیک یکتا
کلینیک یکتا
کلینیک تخصصی پوست و مو
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
دندانپزشکی عمومی
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو پلاسماجت
دکتر نداف کرمانی
دکتر مجید نداف کرمانی
فوق‌تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی
نیلوفر داوودپور
دکتر نیلوفر داودپور
ارائه خدمات ترمیمی-زیبایی
دکتر وحید عارفی
دکتر وحید عارفی
متخصص لمینیت و زیبایی
دکتر افشین قرایی
افشین قرایی
کارشناس شنوایی سنجی

مضرات نان مضرات برنج سرطان ریه

نان و برنج 2 مواد خوراکی است که هر خانواده ای یا فردی حداقل یک بار هم که شده در هفته از آن ها استفاده میکند،چرا که این 2 محبوب ترین خوردنی های غذایی هستند.مردم ایران از نان و برنج زیاد مصرف میکنند،با وجود اینکه از مضرات برنج باخبر هستند اما از مضرات نان نه.آیا میدانستید نان و برنج 2 مواد غذایی هستند که افزایش خطر مبتلا شدن به سرطان ریه را در پی دارند؟

مصرف برنج و نان مردم ایران بسیار بالا است. حال آنکه نمی دانند، این دو خوراکی خطر ابتلا به سرطان ریه را افزایش می دهند.

نتایج بررسی‌های محققان نشان داد که، خطر ابتلا به سرطان ریه با مصرف زیاد کربوهیدرات‌ها در ارتباط است و منجر به ابتلا به سرطان ریه می‌شود. همچنین مصرف غذاهایی با شاخص گلیسمی بالا مانند نان سفید، باگت، ذرت و برنج با افزایش خطر ابتلا به سرطان ریه در ارتباط است.محققان برای مشخص شدن ارتباط بین گلیسمی(GL) و خطر ابتلا به سرطان ریه، 1905 بیمار با سرطان ریه و 2413 فرد سالم را مورد بررسی قرار داده اند.

محققان دانشگاه تگزاس در آمریکا شاخص قندخون و افزایش خطر ابتلا به سرطان ریه را مورد بررسی قرار داده اند. نتایج این بررسی‌ها نشان داد که، خطر ابتلا به سرطان ریه در افرادی که هرگز سابقه استعمال دخانیات هم نداشته‌اند، افزایش می‌یابد.در این مطالعه 31 درصد افراد هرگز سیگار مصرف نکرده بودند، اما بیمار شدند که دلیل آن مصرف بیش از حد بعضی از مواد غذایی بود.گفتنی است سرطان ریه در آمریکا، دومین سرطان شایع در مردان و زنان است و شواهد حاکی از آن است که عامل غذایی خطر ابتلا به این سرطان را افزایش می‌دهد.

مصرف سبزیجات و میوه در کاهش خطر ابتلا به سرطان موثر است،درحالی که افزایش مصرف گوشت قرمز و چربی خطر ابتلا به سرطان را افزایش می‌دهد.

در پایان با اشاره به اینکه افزایش سطح گلیسمی(GL) با مصرف بعضی از مواد غذایی منجر به افزایش ابتلا به سرطان ریه می‌شود، محققان توصیه کردند، از بعضی از مواد غذایی مانند نان سفید، ذرت و برنج به صورت محدودتری استفاده کنید.

منبع : سیمرغ

5 1000
ارسال شده در 11 آبان 1395 توسط با موضوع تغذیه

پیشنهاد سردبیر

  • خودتان را با دروغ گول نزنید
  • نیاز محققان به داوطلب تزریق ویروس زیکا
  • هر آنچه زنان در مورد ارگاسم باید بدانند
  • با عصاره گل رز و سیر آبسه دندان را درمان کنید
  • ورزش پلایومتریک چه خوبیها و بدی هایی دارد؟
  • با مدیتیشن چوپرا لاغر شوید
  • حقایقی درباره استئونکروز
  • نخستين ژل ضد ايدز با اقبال عمومي روبه‌رو نشد
  • محبوبترین ها

  • فروش داروهای انرژی زا در داروخانه ها بدون نسخه غیر قانونی است
  • داروی ضد افسردگی منجر به حمله قلبی
  • برطرف کردن تداخل دارویی،چگونه؟
  • شیوه مصرف صحیح آسپیرین
  • تداخل دارویی و غذایی را بدانید
  • مصرف قرصهاي لاغري افسردگي را تشديد مي كند
  • قرص و دارو را با شیر و چای نخورید
  • سوء مصرف و کیفیت پایین از تبعات قیمت ارزان دارو در ایران
  • رپورتاژ

  • کلینیک مولتی مديكال شارلوت
  • سالن زیبایی و عروس مریم رئوف
  • دکتر مقدم ارائه دهنده برترین خدمات پیشرفته دندان پزشکی
  • مرجع فروش انواع ویلچر, ویلچر برقی, واکر, عصا
  • کلینیک فوق تخصصی مو و زیبایی چهره نو
  • ارکید
    تلگرام دکتر سلام
    دندانپزشکی دکترسلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما
    x