20150812-tomato-coulis-peeling-vicky-wasik-7

 اگر می خواهید رب گوجه سالم و بدون افزودنی های شیمیایی تهیه کنید پیشنهاد می کنیم این روش تهیه کنسرو گوجه فرنگی را بیاموزید مواد لازم برای تهیه کنسرو گوجه فرنگی بسیار ساده می باشند نمک ،گوجه و آب جوش ،به یاد داشته باشید این کنسروهای خانگی به راحتی کپک خواهند زد پس در جای خشک و خنک نگهداری کنید همچنین شیشه های نو و تازه برای نگهداری از این کنسروها انتخاب کنید .

 به سه روش میتوانید کنسرو گوجه فرنگی درست کنید که در این مطلب به شما آموزش می دهیم.
مواد لازم:
  • گوجه فرنگی رسیده خوش رنگ و روشیشه نو و تمیز
  • نمک
  • اب جوش
طرز تهیه:

روش اول:1. حتما از شیشه های نو استفاده کنید تا در شیشه ها کیپ بشه و مشکلی برای کنسروهاتون پیش نیاد.

2. یک قابلمه اب جوش میزاریم روی حرارت و شیشه های خالی رو همراه با در شیشه ها میندازیم توش تا حدود  پنج الی ده دقیقه   بجوشه  و بعد شیشه ها رو در میاریم و سر و ته  روی پارچه تمیزی میزاریم تا ابشون بره  ولی در شیشه ها رو دست نمیزنیم . ( حواستون باشه شیشه هاتون خنک نباشه وقتی میندازید بجوشه میترکه! )

3. گوجه فرنگی ها رو میشوریم و هر گوجه رو با چاقو به 4 قسمت  برش میدیم .

4. داخل یک قابلمه دیگه دوباره  اب میزاریم روی حرارت تا به جوش بیاد . همین که به جوش اومد گوجه های چهار نیم شده رو داخل اب جوش میریزیم . کم کم گوجه ها رو بریزید و نزارید روی هم انباشه بشن  حدود 1و نیم الی 2 دقیقه صبر میکنیم و بعد با یک کفگیر گوجه ها رو خارج میکنیم و بلافاصله داغ داخل شیشه رو پر میکنیم با یک قاشق تمیز گوجه ها رو فشار میدیم تا هیج جای خالی تو شیشه نمونه  لابه لای گوجه ها نمک میپاشیم ( برای هر شیشه 2 قاشق چای خوری نمک کافی هست )5. تا انتها شیشه رو پر میکنیم و یک لایه اخر شیشه روی گوجه ها  رو با روغن  زیتون و یا روغن مایع معمولی پر میکنیم و ارتباط بین هوا و گوجه ها رو قطع کنیم .

6.حالا در شیشه ها رو که داخل اب داغ بود رو در میاریم و میبندیم .. برای نگهداری شیشه از حوله استفاده کنید تا نسوزید .

7.چون هم شیشه های حاوی گوجمون داغ هست و هم در شیشه ها باعث مکش  میشه و به صورت طبیعی شیشه هامون پلمپ میشن و هوایی وارد شیشه ها نمیشه .

8. شیشه ها رو میزاریم تا در هوای اتاق خنک بشن بعد میتونید داخل یخچال و یا انباری یک جای تاریک و خنک ( دمای اتاق ) نگهداری کنید .

روش دوم:

1. گوجه هارو پوست بگیرید و ریز ریز خرد کنید و یا اگر خواستید با بلندر به صورت پوره درش بیارید ( هر مدلی که دوست داشتید )

2. بعد گوجه ها رو بریزید توی قابلمه  بزارید روی حرارت تا بجوش بیاد  و کمی از اب گوجه ها کم بشه

3. برای هر 5 کیلو گوجه حدود 2 قاشق غذا خوری نمک میریزیم .4. دوباره مثل روش بالا شیشه و درب شیشه ها رو میزاریم داخل اب جوش تا چند دقیقه بجوشه و استرلیزه بشه.

5. گوجه های داغ رو داخل شیشه ها میریزیم و با درب داغ شیشه ها رو کیپ میبندیم . و میزاریم خنک بشه .روش سوم:

1. گوجه هارو پوست بگیرید و ریز ریز خرد کنید و یا اگر خواستید با بلندر به صورت پوره درش بیارید ( هر مدلی که دوست داشتید )

2. گوجه های خرد شده رو داخل شیشه های تمیز استرلیزه شده میریزیم درشون رو میبندیم و همه شیشه ها رو داخل یک قابلمه بزرگ میچینیم  توش رو با اب ولرم پر میکنیم به اندازه  دو بند انگشت اب  باید روی شیشه ها رو بگیره و میزاریم روی حرارت تا داخل قابلمه به مدت 15-20 دقیقه بجوشون

3. بعد از روی حرارت برمیداریم و برعکس میزاریمشون تا خنک بشن .. موقعی که برعکس گذاشتیم اگر صدای جلز و ولز شنیدید یعنی در شیشه تون سفت نبوده و خراب میشه . پس بهتره اون شیشه رو هر چه زودتر مصرف کنید.

نکات:

  •  اگر میخواهید که کنسرو گوجه هاتون مزه سس گوجه بده از روش دوم, سوم استفاده کنید . ( در این روش میتونید لابه لای گوجه از چند حبه سیر چند برگ ریحون یا رزماری هم استفاده کنید)
  • اگر مثل من دوست دارید گوجه هاتون طعم تازه گوجه فرنگی رو حفظ کنه از روش اول استفاده کنید.
  • وب‌سایت آشپزخانه کوچک من:

ارسال شده در 13 آبان 1395 توسط دکتر سلام با موضوع آشپزی رژیمی و سالم

پیشنهاد سردبیر

  • ارتباط جرم گیری نکردن و لق شدن دندان
  • چگونه سریع چربی سینه را آب کنیم؟
  • چطوری با 120 دقیقه پیاده روی خودمان را لاغر کنیم
  • درمان مشکلات مربوط به دیسک کمر
  • فاکتورهای بی اهمیت در نامزدی
  • خواص پرفروش‌ترین شربتهای گیاهی مخصوص روزهای گرم
  • افسردگی در جوانان با وابستگی به دنیای مجازی
  • مناسب ترین حرکات برای کاهش سایز شکم تازه مادرها
  • درباره مشخصات روانی سنین بلوغ در دخترها بیشتر بدانیم
  • پتاسیم مورد نظر بدن را با این مواد غذایی تامین کنید
  • با این چیز برگر خانگی رو دست فست فود ها بزنید
  • فقط با یک ابزار ساده کلی کالری بسوزانید
  • عوارض نوشیدن چای برای افراد کم خون
  • خلاصی از غبغب با این تمرینات
  • آموزش تصویری هد بند دست ساز
  • محبوبترین ها

  • چطور حواسم رو به خوبی جمع مطالعه کنم؟
  • توصیه های مهم به پرستاران سنین پایین
  • استفاده از زمان های از دست رفته
  • ارتباط چاقی با زندگی در جای کثیف
  • 15 نشانه افرادی که کارشان را دوست ندارند
  • دردتان را با شنیدن موسیقی کم کنید
  • پیش از اقدام به خرید مبلمان بخوانید
  • جالب ترین طراحی ها روی دندان
  • جوش شیرین و هزاران کاربرد
  • تاثیر باکتری های روده در توزیع چربی در بدن
  • پی بردن به شخصیت همسر در دوران نامزد
  • افسرده شدن به وسیله سیگار
  • به هم ریختن سیکل و دوره قاعدگی
  • آخر و عاقبت ازدواج در سنین کم
  • بررسی علت درد و سوزش با بریدگی با کاغذ
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است