مشاوره زیبایی
کلینیک ارتوپدی سپید
کلینیک ارتوپدی سپید
دکتر مجید نداف کرمانی
دکتر مجید نداف کرمانی
متخصص جراح پلاستیک و زیبایی
دکتر هادی صادق /کلینیک
دکتر پژمان هادی صادق و دکتر پریسا هادی صادق
متخصص ارتودنسی
پیرایه
پوست، مو و زیبایی
دکتر بابایی
دکتر بابایی
متخصص پوست،مو، زیبایی، لیزر
ساج
کلینیک ساج
زنان و زایمان
کلینیک ره یا
دکتر امید رحمانی
پزشک پوست مو زیبایی كاسمتولوژيست از فرانسه
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
متخصص ارتودنسی
کلینیک یکتا/ساختمان پزشکان
کلینیک یکتا
مجهزترین کلینیک پوست و مو زیبایی با دستگاه لیزر الکساندرایت
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
دکتر عباسی
دکتر محسن عباسی
متخصص جراحی دهان، فک و صورت، ایمپلنتولوژیست
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
چشمخانه، ساختمان پزشکان
کلینیک چشمخانه
به روز ترین تجهیزات و دانش چشم پزشکی
ایران نوین
کلینیک ایران نوین
کاشت مو
ساختمان پزشکان، دکتر حبیب سهرابی
دکتر حبیب سهرابی
متخصص گوش،حلق،بینی جراح زیبایی بینی

کنسرو گوجه فرنگی خانگی کنسرو گوجه فرنگی تهیه کنسرو گوجه فرنگی آماده سازی کنسرو گوجه فرنگی 10 نكته در مورد پوست هاي حساس

 اگر می خواهید رب گوجه سالم و بدون افزودنی های شیمیایی تهیه کنید پیشنهاد می کنیم این روش تهیه کنسرو گوجه فرنگی را بیاموزید مواد لازم برای تهیه کنسرو گوجه فرنگی بسیار ساده می باشند نمک ،گوجه و آب جوش ،به یاد داشته باشید این کنسروهای خانگی به راحتی کپک خواهند زد پس در جای خشک و خنک نگهداری کنید همچنین شیشه های نو و تازه برای نگهداری از این کنسروها انتخاب کنید .

 به سه روش میتوانید کنسرو گوجه فرنگی درست کنید که در این مطلب به شما آموزش می دهیم.
مواد لازم:
  • گوجه فرنگی رسیده خوش رنگ و روشیشه نو و تمیز
  • نمک
  • اب جوش
طرز تهیه:

روش اول:1. حتما از شیشه های نو استفاده کنید تا در شیشه ها کیپ بشه و مشکلی برای کنسروهاتون پیش نیاد.

2. یک قابلمه اب جوش میزاریم روی حرارت و شیشه های خالی رو همراه با در شیشه ها میندازیم توش تا حدود  پنج الی ده دقیقه   بجوشه  و بعد شیشه ها رو در میاریم و سر و ته  روی پارچه تمیزی میزاریم تا ابشون بره  ولی در شیشه ها رو دست نمیزنیم . ( حواستون باشه شیشه هاتون خنک نباشه وقتی میندازید بجوشه میترکه! )

3. گوجه فرنگی ها رو میشوریم و هر گوجه رو با چاقو به 4 قسمت  برش میدیم .

4. داخل یک قابلمه دیگه دوباره  اب میزاریم روی حرارت تا به جوش بیاد . همین که به جوش اومد گوجه های چهار نیم شده رو داخل اب جوش میریزیم . کم کم گوجه ها رو بریزید و نزارید روی هم انباشه بشن  حدود 1و نیم الی 2 دقیقه صبر میکنیم و بعد با یک کفگیر گوجه ها رو خارج میکنیم و بلافاصله داغ داخل شیشه رو پر میکنیم با یک قاشق تمیز گوجه ها رو فشار میدیم تا هیج جای خالی تو شیشه نمونه  لابه لای گوجه ها نمک میپاشیم ( برای هر شیشه 2 قاشق چای خوری نمک کافی هست )5. تا انتها شیشه رو پر میکنیم و یک لایه اخر شیشه روی گوجه ها  رو با روغن  زیتون و یا روغن مایع معمولی پر میکنیم و ارتباط بین هوا و گوجه ها رو قطع کنیم .

6.حالا در شیشه ها رو که داخل اب داغ بود رو در میاریم و میبندیم .. برای نگهداری شیشه از حوله استفاده کنید تا نسوزید .

7.چون هم شیشه های حاوی گوجمون داغ هست و هم در شیشه ها باعث مکش  میشه و به صورت طبیعی شیشه هامون پلمپ میشن و هوایی وارد شیشه ها نمیشه .

8. شیشه ها رو میزاریم تا در هوای اتاق خنک بشن بعد میتونید داخل یخچال و یا انباری یک جای تاریک و خنک ( دمای اتاق ) نگهداری کنید .

روش دوم:

1. گوجه هارو پوست بگیرید و ریز ریز خرد کنید و یا اگر خواستید با بلندر به صورت پوره درش بیارید ( هر مدلی که دوست داشتید )

2. بعد گوجه ها رو بریزید توی قابلمه  بزارید روی حرارت تا بجوش بیاد  و کمی از اب گوجه ها کم بشه

3. برای هر 5 کیلو گوجه حدود 2 قاشق غذا خوری نمک میریزیم .4. دوباره مثل روش بالا شیشه و درب شیشه ها رو میزاریم داخل اب جوش تا چند دقیقه بجوشه و استرلیزه بشه.

5. گوجه های داغ رو داخل شیشه ها میریزیم و با درب داغ شیشه ها رو کیپ میبندیم . و میزاریم خنک بشه .روش سوم:

1. گوجه هارو پوست بگیرید و ریز ریز خرد کنید و یا اگر خواستید با بلندر به صورت پوره درش بیارید ( هر مدلی که دوست داشتید )

2. گوجه های خرد شده رو داخل شیشه های تمیز استرلیزه شده میریزیم درشون رو میبندیم و همه شیشه ها رو داخل یک قابلمه بزرگ میچینیم  توش رو با اب ولرم پر میکنیم به اندازه  دو بند انگشت اب  باید روی شیشه ها رو بگیره و میزاریم روی حرارت تا داخل قابلمه به مدت 15-20 دقیقه بجوشون

3. بعد از روی حرارت برمیداریم و برعکس میزاریمشون تا خنک بشن .. موقعی که برعکس گذاشتیم اگر صدای جلز و ولز شنیدید یعنی در شیشه تون سفت نبوده و خراب میشه . پس بهتره اون شیشه رو هر چه زودتر مصرف کنید.

نکات:

  •  اگر میخواهید که کنسرو گوجه هاتون مزه سس گوجه بده از روش دوم, سوم استفاده کنید . ( در این روش میتونید لابه لای گوجه از چند حبه سیر چند برگ ریحون یا رزماری هم استفاده کنید)
  • اگر مثل من دوست دارید گوجه هاتون طعم تازه گوجه فرنگی رو حفظ کنه از روش اول استفاده کنید.
  • وب‌سایت آشپزخانه کوچک من:
5 1000
ارسال شده در 12 آبان 1395 توسط با موضوع آشپزی رژیمی و سالم
پيلتن شاپ
دندانپزشکی دکترسلام

درباره ی دکتر سلام

مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما پذیرش آگهی
x