دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
دکتر بابایی
دکتر بابایی
متخصص پوست،مو، زیبایی، لیزر
کلینیک شارلوت
کلینیک شارلوت
کلیه خدمات پوست،مو و زیبایی
کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک دندانپزشکی رویال
دکتر فرزاد فرامرزی
دکتر فرزاد فرامرزی
فوق تخصص گوارش و كبد و آندوسكوپی
دکتر علیرضا فقیهی
دکتر علیرضا فقیهی
جراحى زيبايى بينى ( رينوپلاستى)
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
متخصص ارتودنسی
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
دیبا
کلینیک تخصصی دیبا
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
دکتر آزاده آقازاده
دکتر آزاده آقازاده
ماموگرافی، سونوگرافی دیجیتال
دکتر عباسی
دکتر محسن عباسی
متخصص جراحی دهان، فک و صورت، ایمپلنتولوژیست
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک

روغن زیتون بهبود طعم زیتون از یبن بردن طعم بد روغن زیتون از بین بردن طعم زیتون از بین بردن طعم بد زیتون

زیتون یکی از میوه های خوشمزه و پر از خاصیتی است که خداوند متعال برای ما خلق کرده است. ما به طور منظم و هر روز روغن زیتون می خریم، با آن پخت و پز می کنیم و در انواع نیازهای روزانه از آن استفاده می کنیم، شاید کمی طعم زیتون بدهد اما در کل، مزه ی آن خنثی است.


زیتون یکی از میوه های خوشمزه و پر از خاصیتی است که خداوند متعال برای ما خلق کرده است. ما به طور منظم و هر روز روغن زیتون می خریم، با آن پخت و پز می کنیم و در انواع نیازهای روزانه از آن استفاده می کنیم، شاید کمی طعم زیتون بدهد اما در کل، مزه ی آن خنثی است. شما آن را می خرید چون قیمت معقولی دارد و می توانید سلامت خود و خانواده را تأمین کنید.
اما حالا شما یک روغن ویژه دارید. یک روغن غنی از نظر مواد غذایی، میوه ای و روغنی به رنگ سبز که در رستوران های خوب هم مصرف می شود. روغنی که می توانید بر روی سالاد و در سوپ هم از آن استفاده کنید. روغنی که با تمام خواص خوب آن بدون درد سر آن را می خرید و نق نمی زنید. از همه ی این موارد که بگذریم شما می توانید روغن زیتون را با هر چیزی مخلوط کنید. از گوجه ی خشک گرفته تا نعنا و ریحان.
پس اگر می خواهید روغن شما طعم میوه ی بیشتری داشته باشد از این مواد در درون آن استفاده کنید. اگر طرفدار غذاهای تند هستید می توانید فلفل تازه هم با آن مخلوط کنید. روغن زیتون را در یخچال نگهداری کنید و سعی کنید در همان دو روز اول آن را مصرف کنید. اگر هر چیزی که اثری از رطوبت داشته باشدبا روغن زیتون مخلوط کنید، احتمال رشد باکتری های مضر را در آن افزایش می دهیم که ممکن است باعث مسمومیت غذایی حاد شود.

در این باره بیشتر بخوانید : نان رول زیتون و پنیر

5 1000
ارسال شده در 12 آبان 1395 توسط با موضوع پزشکی
ارکید
دندانپزشکی دکترسلام
تلگرام دکتر سلام

درباره ی دکتر سلام

مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما
x