مشاوره زیبایی
کلینیک ارتوپدی سپید
کلینیک ارتوپدی سپید
دکتر بابایی
دکتر بابایی
متخصص پوست،مو، زیبایی، لیزر
بیوتی لیزر
بیوتی‌لیزر
دکتر کیان‌پیشه
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
کلینیک ره یا
دکتر امید رحمانی
پزشک پوست مو زیبایی كاسمتولوژيست از فرانسه
دکتر هادی صادق /کلینیک
دکتر پژمان هادی صادق و دکتر پریسا هادی صادق
متخصص ارتودنسی
پیرایه
پوست، مو و زیبایی
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
دکتر عباسی
دکتر محسن عباسی
متخصص جراحی دهان، فک و صورت، ایمپلنتولوژیست
دکتر مجید صالح
دکتر مجید صالح
متخصص جراحی فک وصورت،زیبایی بینی
ساج
کلینیک ساج
زنان و زایمان
ساختمان پزشکان، دکتر حبیب سهرابی
دکتر حبیب سهرابی
متخصص گوش،حلق،بینی جراح زیبایی بینی
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
متخصص ارتودنسی
ایران نوین
کلینیک ایران نوین
کاشت مو
چشمخانه، ساختمان پزشکان
کلینیک چشمخانه
به روز ترین تجهیزات و دانش چشم پزشکی
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ

روغن زیتون بهبود طعم زیتون از یبن بردن طعم بد روغن زیتون از بین بردن طعم زیتون از بین بردن طعم بد زیتون

زیتون یکی از میوه های خوشمزه و پر از خاصیتی است که خداوند متعال برای ما خلق کرده است. ما به طور منظم و هر روز روغن زیتون می خریم، با آن پخت و پز می کنیم و در انواع نیازهای روزانه از آن استفاده می کنیم، شاید کمی طعم زیتون بدهد اما در کل، مزه ی آن خنثی است.


زیتون یکی از میوه های خوشمزه و پر از خاصیتی است که خداوند متعال برای ما خلق کرده است. ما به طور منظم و هر روز روغن زیتون می خریم، با آن پخت و پز می کنیم و در انواع نیازهای روزانه از آن استفاده می کنیم، شاید کمی طعم زیتون بدهد اما در کل، مزه ی آن خنثی است. شما آن را می خرید چون قیمت معقولی دارد و می توانید سلامت خود و خانواده را تأمین کنید.
اما حالا شما یک روغن ویژه دارید. یک روغن غنی از نظر مواد غذایی، میوه ای و روغنی به رنگ سبز که در رستوران های خوب هم مصرف می شود. روغنی که می توانید بر روی سالاد و در سوپ هم از آن استفاده کنید. روغنی که با تمام خواص خوب آن بدون درد سر آن را می خرید و نق نمی زنید. از همه ی این موارد که بگذریم شما می توانید روغن زیتون را با هر چیزی مخلوط کنید. از گوجه ی خشک گرفته تا نعنا و ریحان.
پس اگر می خواهید روغن شما طعم میوه ی بیشتری داشته باشد از این مواد در درون آن استفاده کنید. اگر طرفدار غذاهای تند هستید می توانید فلفل تازه هم با آن مخلوط کنید. روغن زیتون را در یخچال نگهداری کنید و سعی کنید در همان دو روز اول آن را مصرف کنید. اگر هر چیزی که اثری از رطوبت داشته باشدبا روغن زیتون مخلوط کنید، احتمال رشد باکتری های مضر را در آن افزایش می دهیم که ممکن است باعث مسمومیت غذایی حاد شود.

در این باره بیشتر بخوانید : نان رول زیتون و پنیر

5 1000
ارسال شده در 11 آبان 1395 توسط با موضوع پزشکی
پيلتن شاپ
دندانپزشکی دکترسلام

درباره ی دکتر سلام

مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما پذیرش آگهی
x