روش تهیه تارتلت تارتلت سیب سوئدی تارتلت آموزش طبخ تارتلت

 این تارتلت خوشمزه که با پوره مخصوص تهیه می شود انتخاب خوبی برای میان وعده فرزندتان خواهد بود می توانید به راحتی آن را تهیه کنید و برای عصرانه در کنار چای یا شیر مصرف کنیدتارتلت سیب یکی از دسرهای بی نظیر برای میهمانی ها و دورهمی های شماست در ادامه با روش طبخ آن اشنا خواهید شد . ناگفته نماند این دسر از جمله دسرهای مورد علاقه مردم سودئد به شمار می رود .

تارتلت سیب سوئدی دسری فوق العاده است که طرز تهیه آن را برای شما آورده ایم.

 مواد مورد نیاز:

  • آرد  130 گرم
  • بیکینگ‌پودر  یک‌چهارم قاشق چایخوری
  • کره 60 گرم
  • پودر قند 60 گرم
  • تخم‌مرغ  1 عدد
  • پوره سیب یک و یک‌دوم پیمانه
  • بادام برشته و خردکرده  3 قاشق سوپخوری
  • پودرقند و دارچین برای تزئین به میزان لازم

مواد لازم برای تهیه پوره سیب:

  • سیب پوست گرفته 650 گرم
  • آب 2 تا 3 قاشق سوپخوری
  • پودر شکر 3 قاشق سوپخوری
  • دارچین 1 قاشق چایخوری

طرز تهیه:

1. آرد و بیکینگ‌پودر را با هم مخلوط و الک کنید. آن‌گاه کره، پودر قند و تخم‌مرغ را در کاسه مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. سپس مخلوط به دست آمده را به آرد بیفزائید و هم بزنید تا خمیر لطیفی حاصل شود.

2. خمیر را در کیسه نایلونی بگذارید و به مدت یک ساعت در یخچال نگه دارید. فر(تاون) را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید. اکنون خمیر را به ضخامت تقریبی 3 میلیمتر باز کنید و با برشگری به اندازه قطر قالب کیک یزدی، دایره‌هائی از آن ببرید و داخل قالب‌ها پهن کنید.

3. حالا پوره سیب و بادام را با هم مخلوط نمائید و داخل قالب‌ها بریزید. سپس روی آن‌ها را هم با خمیر بپوشانید و خوب بفشارید تا هر دو خمیر کاملاً به هم بچسبند. اینک قالب‌ها را در سینی بچینید و به مدت 30 – 35 دقیقه در فر(تاون) بگذارید تا تارتلت‌ها بپزند و طلائی رنگ شوند.

4. بعد صبر کنید تا تارتلت‌ها روی پنجره سیمی خنک شوند. حالا آن‌ها را از قالب درآورید و با پودرقند و دارچین تزئین نمائید و در ظرف زیبائی بچینید.

روش تهیه پوره سیب:

سیب‌ها را خرد کنید و با 2 تا 3 قاشق آب بپزید. بعد صبر کنید تا خنک شود. اکنون آن را پوره کنید و با پودر شکر و دارچین مخلوط سازید.

وب‌سایت آشپزباشی

امتیاز بدین ! 1 امتیاز2 امتیاز3 امتیاز4 امتیاز5 امتیاز
Loading...
ارسال شده در 12 آبان 1395 توسط دکتر سلام با موضوع آشپزی رژیمی و سالم

پیشنهاد سردبیر

  • تست خودشناسی: درک شما از زندگی چگونه است؟
  • ممنوعیت های خوراکی پس از جراحی کاهش وزن
  • بقای رابطه با توجه به این رفتارها
  • 14 فرمول طبیعی برای توقف ریزش مو
  • موی زائد و رشد آن روی پوست
  • زیادشدن خونریزی در دوران قاعدگی
  • 75سالگی و 9 تغییر
  • داروها و لوازم آرایشی سوغاتی چه عوارضی به همراه دارند
  • محبوبترین ها

  • داروی توماسیتینیب اگزما را هم درمان می کند
  • تلفات سالانه داروهای تقلبی
  • استامينوفن و كبد كودكان
  • مسمومیت بر اثر آمپول خطرناک تر از قرص و شربت است
  • تامین 40 درصد داروی هموفیلی‌ها از محل صادرات پلاسما
  • بيماران قلبي مصرف داروهاي كاهش دهنده كلسترول راقبل ازهرگونه عمل جراحي غيرازقلب متوقف نكنند
  • تاثیرات مختلف مسکن برای سلامتی
  • فروش هرگونه دارو خارج از داروخانه جرم است
  • رپورتاژ

  • لیزر درمانی راه حلی بدون تیغ برای دندانپزشکی
  • بهترین و کم هزینه ترین گزینه لیپوماتیک
  • سالن زیبایی و عروس مریم رئوف
  • متد جدید ترمیم مو فقط در یک جلسه
  • لیفتینگ با نخ
  • الو دکتر

    نخ دندان ارکید
    رفع جای نیش حشرات با استفاده از کرم های مختلف
    دکتر هومن عشقی
    محبوبیت داروهای گیاهی در بین بیماران قلبی
    تلگرام دکتر سلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است