table-mountain-all-purpose-seasoning-1

از فایده های درمانی سماق چه میزان اطلاع دارید این چاشنی ترش مزه چه خاصیت هایی برای بدن ما در خود جای داده است علت افزودن سماق به کباب چیست ؟چرا در کبابی ها بیشتر این ادویه را میبینیم ؟توصیه متخصصین تغذیه در زمینه استفاده از این ادوییه چیست ؟می خواهیم به دانستنی هایتان در مورد این ادویه اشاره کنیم با ما همراه باشید و این ادویه را در میان دیگر چاشنی هایتان قرار دهید .

سماق

هر بلور سماق دارای 30000 اتم است که هر اتم باعث ساخت گلبول قرمز خونی می شود.
رنگ قرمز سوخته سماق باعث از بین رفتن سلول های سرطانی می شود.
مصرف سماق با غذا باعث جلوگیری از جذب چربی ها می شود.
سماق باعث رفع آلزایمر به دلیل آندوسیتوز می شود.
خاصیت ضد میکروبی دارد.
خاصیت آنتی اکسیدانی دارد. آنتی اکسیدان ها موادی هستند که از عمل رادیکال های آزاد در بدن جلوگیری می کنند.
رادیکال های آزاد با تخریب سلول های بدن نقش مهمی در بروز انواع سرطان دارند. بنابراین آنتی اکسیدان ها از بروز سرطان ها جلوگیری
می کنند.
برای بیماران دیابتی مفید است، زیرا یکی از عوامل به وجود آمدن عوارض مختلف در دیابتی ها، ترکیب شدن گلوکز )قند خون(با پروتئین های حیاتی بدن است که به تغییر ساختار شیمیایی و عملکرد این پروتئین ها می انجامد. مطالعات نشان می دهد که سماق تا 81 درصد از بروز این فرایند جلوگیری می کند.
برای دندان درد مفید است.
اشتها را تحریک می‌کند.
به دلیل داشتن تانن فراوان، قابض و پاک کننده معده می‌باشد.
خاصیت ادرارآور یا دیورتیک دارد.
تب را پایین می آورد.
در درمان بیماری‌های روماتیسمی و نقرس موثر است.
خون را تصفیه می کند و مواد زائد خون )مانند اوره) را دفع می ‌کند.
لثه‌ها را تقویت کرده و آنها را محکم می ‌سازد.
برای برطرف شدن تهوع و بی اشتهایی مفید است.
تقویت کننده ی دستگاه گوارش است.
از خونریزی معده جلوگیری می‏کند.
در رفع غلظت خون موثر است.
خوردن گرد سماق با آب سرد از خونریزی داخلی جلوگیری می کند.
غرغره ی جوشانده سماق برای ورم گلو و دهان مفید است.
مالیدن آب جوشانده ی سماق روی محل ضربه دیده، از ورم آن جلوگیری می کند.
اسهال معمولی و اسهال خونی را برطرف می کند.
کمپرس با سماق در التیام زخم، سوختگی، اگزما، ترک نوک سینه و عضو ضرب دیده موثر می باشد.
برای رفع تهوع و استفراغ ، سماق را با زیره و آب سرد مخلوط کرده و مصرف نمایید.
چای سماق برای کاهش تعریق به کار می رود.
کسانی که هموروئید (بواسیر) دارند و زنانی که ترشحات بی رنگ زنانه دارند، سماق را جوشانده و داخل لگنی بریزند و در آن بنشینند.
در قدیم برگ درخت سماق را دم کرده و برای سیاه کردن مو از آن استفاده می کردند.
در قدیم سماق برای درمان سوزاک و سل به کار می رفته است.
در قدیم شیره خارج شده از درخت سماق را برای درمان بیماری های دستگاه ادراری به کار می بردند.
دلیل افزودن سماق به کباب :

علت افزودن سماق به کباب این است که خوردن گوشت کباب شده باعت تولید آنزیم‌هایی در بدن می‌شود که مضر هستند  سماق می‌تواند اثر این آنزیم ها را خنثی کند.

هشدارها :

خوردن سماق تازه باعث مسمومیت می شود. بنابراین فقط باید خشک آن را مصرف نمود.
به دلیل اینکه طبیعت سماق سرد است، برای افراد سردمزاج مناسب نیست و باید با گیاهان گرم مصرف شود.
مصرف بیش از حد سماق می ‌تواند مسمومیت زا باشد.
سماق را باید به دور از نور مستقیم خورشید نگهداری نمایید.

ارسال شده در 16 آبان 1395 توسط خانم مطلبی با موضوع تغذیه

پیشنهاد سردبیر

  • مراقبت از هوش اطفال اوتیسمی
  • فواید موز را باهم مرور میکنیم
  • میهمانی گرفتن به صرف صبحانه
  • اکسی‌توسین و نجات از افسردگی پس از ازیمان
  • نظر متخصصین درباره میوه خشک شده
  • آشنایی با انواع چربی های سالم
  • نشانه ها و علائم چرخش در ناحیه جنسی مردان
  • با خواص باور نکردنی عسل آشنا شوید
  • عمل جراحی پیشرفته و نادر در دنیای پزشکی
  • آشنایی با انواع ويتامين ها – ویتامین دی (D) – ای (E) و کی(K)
  • آموزش تصویری کوکی چنگالی
  • انواع شخصیت شغلی و پی بردن به آن
  • اهمیت و ارزش وعده شام برای سلامتی
  • بستنی بریده بدون تخم مرغ
  • انار،میوه ای برای درمان ناباروری در مردان
  • محبوبترین ها

  • عکس هایی از سیب زمینی و خواص آن
  • با این مواد غذایی سلامت پروستات تان را تضمین کنید
  • داروهای آشپزخانه ای!
  • عوارض خوراکی های سالم
  • 6 خاصیت طلایی ویژه فلفل
  • مصرف کلم بروکلی و این همه فایده
  • گشنیز و توصیه به خوردن آن
  • خوراکی های ممنوعه برای مبتلایان به آرتریت روماتوئید
  • رفع عارضه های مختلف بدن با کمک گیلاس
  • عکس های از کدو و خواص آن
  • دوپینگ با این نوشیدنی های طبیعی
  • با یبوست و نفخ با روش طبیعی مقابله کنید
  • جلبک ها را دریابید
  • سالم ترین جایگزین های دارو
  • عکس هایی از تره و خواص این گیاه
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است