دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
متخصص ارتودنسی
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
دکتر آزاده آقازاده
دکتر آزاده آقازاده
ماموگرافی، سونوگرافی دیجیتال
کلینیک شارلوت
کلینیک شارلوت
کلیه خدمات پوست،مو و زیبایی
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
دکتر عباسی
دکتر محسن عباسی
متخصص جراحی دهان، فک و صورت، ایمپلنتولوژیست
دیبا
کلینیک تخصصی دیبا
کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
دکتر فرزاد فرامرزی
دکتر فرزاد فرامرزی
فوق تخصص گوارش و كبد و آندوسكوپی
دکتر بابایی
دکتر بابایی
متخصص پوست،مو، زیبایی، لیزر
روش تهیه حلقه خمیری با مرغ و سس باربیکیو حلقه خمیری با مرغ و سس باربیکیو حلقه خمیری با مرغ
می توانید با استفاده از مرغ و خمیر پیتزا یک حلقه خمیری جالب و اشتها آور تهیه کنید و به وسیله آن فرزندانتان را سورپرایز کنید این حلقه خمیری هم زیبا و هم خوش طعم است و می توانید با سس باربیکیو آن را تزئین کنید برای این غذا نیاز به مرغ پخته ،پیاز،پنیر پیتزا و خمیرپیتزا دارید می خواهیم در ادامه مطلب شما را روش تهیه آن آشنا کنیم با ما همراه باشید و این غذای جالب و جدید را مزه کنید.

حلقه خمیری با مرغ و سس باربیکیو
در این مطلب یک غذای زیبا که البته طعم عالی هم دارد را برایتان انتخاب کرده ایم تا برای اعضای خانواده خود درست کرده و از مزه آن لذت ببرید.
مواد لازم:

  •     ۲٫۵ پیمانه مرغ پخته و ریش ریش شده
  •     ۱ پیمانه پیاز قرمز خرد شده
  •     ۱ پیمانه سس باربیکیو
  •     ۱ پیمانه پنیر موزارلا
  •     ۱۶ برش مثلثی از خمیر پیتزا
  •     سس (به دلخواه)
طرز تهیه:1. پودر خمیر پیتزا را مطابق دستور نوشته شده روی پاک درست کرده و کنار بگذارید.

2. فر را با دمای ۱۷۰ درجه سانتی گراد روشن کنید.
3. در یک کاسه بزرگ، مرغ خرد شده، پیاز قرمز و سس باربیکیو را با یکدیگر مخلوط کنید.
4. سینی فر را با روغن چرب کنید. سپس خمیر پیتزا را به شکل دایره باز کرده و به صورت بعلاوه و ضربدر، قطرهای دایره را برش بزنید تا ۱۲ تا ۱۴ عدد مثلث به دست بیاید.
5. یک پیاله در مرکز سینی فر بگذارید، قاعده مثلث های خمیری را به سمت پیاله بگذارید. این روند را ادامه دهید تا شکلی شبیه خورشید ایجاد شود.
6. نیمی از پنیر ها را در قاعده مثلث ها بریزید. روی آن مخلوط مرغ باربیکیو را ریخته و دوباره یک لایه پنیر بریزید.
7. سر مثلث ها را روی مواد برگردانید تا روی مواد را پوشش دهد.
8. آن را به مدت ۲۵ دقیقه در فر قرار دهید تا سطح خمیر کاملا طلایی شود.
9. یک پیاله سس (هر طعمی که خودتان دوست دارید) در میان حلقه گذاشته و سرو نمائید.
وب‌سایت روزیاتو
5 1000
ارسال شده در 16 آبان 1395 توسط با موضوع آشپزی رژیمی و سالم
ارکید
دندانپزشکی دکترسلام
تلگرام دکتر سلام

درباره ی دکتر سلام

مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما
x