picsart_1478029641510

مواد غذایی و خوراکی فراوانی وجود دارند که مصرف همزمان آنها سبب آسیب به سایر اندام ها و یا سبب اختلالاتی در دستگاه گوارش مانند یبوست، ترش کردن و… می شوند. برای جلوگیری از این اتفاقات می بایست از مصرف این غذا ها به همراه یکدیگر خود داری کرد. در ادامه با دکتر سلام همراه باشید.

مصرف هم‌زمان ماست و گوشت در کنار هم منجر به تولید مواد هضم‌نشده می‌شود که بیشترین ضرر را به مفاصل وارد می‌کند، پس به نوعی مصرف دوغ با کباب نامناسب است، برخلاف اینکه این مسئله رایج بوده و عوارضی را برای فرد مصرف‌کننده به همراه دارد.

یک متخصص طب سنتی با اشاره به پرهیزات و تداخلات غذایی اظهار داشت: مصرف هم‌زمان ماست و گوشت منجر به تولید مواد هضم‌نشده می‌شود که بشترین ضرر را به مفاصل وارد می‌کند.
ریحانه معینی در گفت‌وگوی، در ارتباط با موضوع پرهیزات و تداخلات غذایی در طب سنتی اظهار داشت: مصرف مواد غذایی گاهی در کنار هم منع شده است، البته منظور این نیست که اگر کسی یکبار این مواد را با هم مصرف کند قطعاً دچار عارضه خواهد شد، اما مصرف مداوم آنها مشکل‌ساز خواهد بود.
وی افزود: مصرف هم‌زمان ماست و گوشت در کنار هم منجر به تولید مواد هضم‌نشده می‌شود که بیشترین ضرر را به مفاصل وارد می‌کند، پس به نوعی مصرف دوغ با کباب نامناسب است، برخلاف اینکه این مسئله رایج بوده و عوارضی را برای فرد مصرف‌کننده به همراه دارد.
متخصص طب سنتی اضافه کرد: مصرف هم‌زمان سرکه و برنج درب روده، قولنج و اسپاسم و انسداد گوارشی را به همراه داشته و مصرف انگور بعد از کله‌پاچه معده را متضرر کرده و سبب آسیب به آن می‌شود.
معینی ادامه داد: مصرف ماهی وتخم‌مرغ پخته هم‌زمان سبب بروز فساد هضم و اسهال شده و می‌تواند در صورت استمرار، ابتلا به نقرس را به همراه داشته باشد.
وی افزود: آشامیدن آب سرد بعد از غذای گرم و یا شیرینی، دندان‌ها را آسیب می‌رساند و حتی می‌تواند موجب افتادن آن شود، همچنین شیر و ترشی، گوشت کبوتر و گنجشک با سیر و شیر با خربزه را نباید با هم مصرف کرد.
متخصص طب سنتی در پایان گفت: مصرف هم‌زمان ماهی و شیر احتمال ابتلا به لک و پیس و قولنج روده را داشته، لذا توصیه می‌شود پرهیزات و تداخلات غذایی جهت پیشگیری از بیماری‌ها درنظر گرفته شود.

منبع: عصرایران

ارسال شده در 16 آبان 1395 توسط آقای جوانبخت با موضوع تغذیه

پیشنهاد سردبیر

  • اگر می خواهید زیباتر شوید بخوانید
  • ساده ترین روش برای تقویت و حفظ سلامت حافظه
  • به خونریزی لثه اهمیت دهید
  • سالمندان و نوع غذای آنان
  • توصیه های غذایی کودکان برای اطفال در تابستان
  • تغییرات مختلف وزن خانم ها به این دلایل
  • عکس از نوعی اسپیرومتر
  • اصول شیردهی به نوزاد، در بدو تولد (بخش اول)
  • همه آسیب های استرس
  • با فناوری جدید در عرض چند ثانیه سکته مغزی تشخیص داده می شود
  • پیراشکی هلال ماه گردویی
  • توران میر هادی استاد پیشکسوت ادبیات کودک درگذشت
  • افزایش میزان بهبودی دیابت و پیگیری بلند مدت پس از جراحی چاقی
  • نکاتی در مورد مکمل کراتین
  • جلوگیری از سرماخوردگی در پاییز و زمستان با این چند خوراکی
  • محبوبترین ها

  • مبتلایان به ام اس بخوانند
  • برای مقابله با سل یک شیوه راحت و مقرون به صرفه
  • آزمایش خون روشی برای شناسایی افراد در معرض سرطان پروستات
  • خود آزمایی آرتریت روماتوئید
  • دانستنی های مفید در زمینه کبد چرب
  • طبیعی ترین راه درمانی برای ناراحتی در معده
  • علل ازکارافتادگی کلیه
  • اولین کار پس از احساس غده در سینه
  • انتقال بیماری های پوستی واگیردار از طریق هوا
  • 8 راه نجات برای رهایی از سردرد
  • مشكلات عروقي و سكته هاي قلبي و مغزي
  • بررسی علل ابتلا به سرطان استخوان
  • جلوی افزایش یبوست را بگیرید
  • اختلالات تیروئید و این علائم هشدار دهنده
  • راه حل های طبیعی برای رفع آنزیم های کبد
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است