دکتر شاهین شمس
دکتر شاهین شمس
متخصص جراحی فک و صورت
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
متخصص ارتودنسی
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو ، لیفت با نخ
دکتر علیرضا فقیهی
دکتر علیرضا فقیهی
متخصص گوش و حلق وبينى
بیوتی لیزر
بیوتی‌لیزر
دکتر کیان‌پیشه
ایران نوین
کلینیک ایران نوین
کاشت مو
دکتر عباسی
دکتر محسن عباسی
متخصص جراحی دهان، فک و صورت، ایمپلنتولوژیست
کلینیک سیب سرخ
دکتر داوود مقامی
هایفو:لیفت صورت بدون جراحی
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک دندانپزشکی رویال
کلینیک صدف
دکتر فرح آل قیس
متخصص کاشت و پیوند مو
دیبا
کلینیک تخصصی دیبا
دکتر بابایی
دکتر بابایی
متخصص پوست،مو، زیبایی، لیزر

هویج و زنجفیل شیرینی هویج و زنجفیل روش تهیه شیرینی هویج و زنجفیل آموزش تهیه شیرینی هویج و زنجفیل

اگر از جزو طرفداران شیرینی جات هستید می توانید این شیرینی خوش عطر و طعم را تهیه کنید این شیرینی خانگی با هویج و زنجبیل ،بادام ،آرد ،تخم مرغ،نشاسته و آردو پودر پسته تهیه می شود در این روزهای سرد سال تهیه یک عصرانه شیرین و گرم و تازه در منزل برای اعضای خانواده بسیار دلچسب خواهد بود .

 حال که سرما کم کم دارد خودش را به ما نشان می دهد، باید سعی کنیم چیزهای گرم بخوریم. در این مطلب طرز تهیه یک نوع شیرینی را به شما آموزش می دهیم که هویج و زنجفیل باعث گرمی آن شده است.
مواد لازم:
  • پودر شکر 125 گرم
  • هویج رنده کرده  2 عدد بزرگ
  • زنجفیل تازه رنده کرده 1 قاشق چایخوری
  • بادام خردکرده  150 گرم
  • آرد  300 گرم
  • نشاسته گندم 2 قاشق سوپخوری
  • بیکینیگ پودر 1 قاشق چایخوری
  • تخم‌مرغ  2 عدد
  • کره 125 گرم
  • پودر پسته 2 قاشق سوپخوری
طرز تهیه:

1. پودر شکر و هویج را در ظرف مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید تا هویج نرم شود. زنجفیل و بادام را بیفزائید. حالا آرد، نشاسته و بیکینیگ‌پودر را الک کنید، در مرکز آن حفره‌ای ایجاد نمائید و به آرامی مواد را با یکدیگر مخلوط سازید. آن‌گاه تخم‌مرغ و کره نرم شده را بیفزائید تا خمیر نرمی حاصل شود.

2. اکنون چانه‌های کوچکی از خمیر درست کنید و آن‌ها را به شکل دایره باز نمائید. حالا قدری از مخلوط بادام و هویج را در وسط هر یک از خمیرها بگذارید و لبه‌های هر یک را به هم بچسبانید.

3. اکنون خمیرهای آماده را در سینی چربکرده بچینید و شیرینی را به مدت تقریبی 25 دقیقه در فر(تاون) گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید. اینک شیرینی را روی پنجره سیمی خنک سازید و آن را با پودر پسته تزئین نمائید.

وب‌سایت شورو شیرین:

5 1000
ارسال شده در 18 آبان 1395 توسط با موضوع آشپزی رژیمی و سالم
ویزیت یاب

مطالب پیشنهادی

کلینیک صدف
دندانپزشکی دکترسلام

درباره ی دکتر سلام

مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما پذیرش آگهی
x