1052927_284 تهیه شیرینی با هویج و زنجبیل

اگر از جزو طرفداران شیرینی جات هستید می توانید این شیرینی خوش عطر و طعم را تهیه کنید این شیرینی خانگی با هویج و زنجبیل ،بادام ،آرد ،تخم مرغ،نشاسته و آردو پودر پسته تهیه می شود در این روزهای سرد سال تهیه یک عصرانه شیرین و گرم و تازه در منزل برای اعضای خانواده بسیار دلچسب خواهد بود .

 حال که سرما کم کم دارد خودش را به ما نشان می دهد، باید سعی کنیم چیزهای گرم بخوریم. در این مطلب طرز تهیه یک نوع شیرینی را به شما آموزش می دهیم که هویج و زنجفیل باعث گرمی آن شده است.
مواد لازم:
  • پودر شکر 125 گرم
  • هویج رنده کرده  2 عدد بزرگ
  • زنجفیل تازه رنده کرده 1 قاشق چایخوری
  • بادام خردکرده  150 گرم
  • آرد  300 گرم
  • نشاسته گندم 2 قاشق سوپخوری
  • بیکینیگ پودر 1 قاشق چایخوری
  • تخم‌مرغ  2 عدد
  • کره 125 گرم
  • پودر پسته 2 قاشق سوپخوری
طرز تهیه:

1. پودر شکر و هویج را در ظرف مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید تا هویج نرم شود. زنجفیل و بادام را بیفزائید. حالا آرد، نشاسته و بیکینیگ‌پودر را الک کنید، در مرکز آن حفره‌ای ایجاد نمائید و به آرامی مواد را با یکدیگر مخلوط سازید. آن‌گاه تخم‌مرغ و کره نرم شده را بیفزائید تا خمیر نرمی حاصل شود.

2. اکنون چانه‌های کوچکی از خمیر درست کنید و آن‌ها را به شکل دایره باز نمائید. حالا قدری از مخلوط بادام و هویج را در وسط هر یک از خمیرها بگذارید و لبه‌های هر یک را به هم بچسبانید.

3. اکنون خمیرهای آماده را در سینی چربکرده بچینید و شیرینی را به مدت تقریبی 25 دقیقه در فر(تاون) گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید. اینک شیرینی را روی پنجره سیمی خنک سازید و آن را با پودر پسته تزئین نمائید.

وب‌سایت شورو شیرین:

ارسال شده در 18 آبان 1395 توسط دکتر سلام با موضوع آشپزی رژیمی و سالم

پیشنهاد سردبیر

  • هر قوطی نوشابه مساوی با چهار نوع مریضی
  • با شیر نارگیل موهای فر را صاف کنید
  • مرغ سالم و ویژگی های آن
  • تهدید عفونت های مختلف برای بروز زوال عقل
  • باید و نباید های اضافه وزن یک زن باردار
  • حالت های ایستادن – آناتومیکی (تشریحی) و معمولی
  • خواص شفا دهنده آناناس
  • تولد نوع نادر نوزاد درهند
  • اهمیت مناسب بودن سن برای انجام بوتاکس
  • با این مقاله ایوان سنتوپانی را بشناسید
  • راههای مختلف برای کسب اطلاعات جنسی
  • علل ابتلا به آرتروز پسوریاسیسی و عوامل محرک آن
  • نکات مهمی که باید درباره اهمیت مصرف سولفور (گوگرد) بدانید
  • چه نوع جوش صورتی خطرناک می باشد؟
  • دانستنیهایی درباره قرص های ضد بارداری
  • محبوبترین ها

  • تغذیه خردسالان در این روزهای بهاری
  • نکات بسیار جالب در مورد رشد و تکامل حرکتی
  • بهبود سریع تر با تنظیم خواب
  • تکمیل ترین اطلاعات درباره کاتتریزاسیون قلبی را میخوانیم
  • آیا پاک کننده های خانگی بیمارتان میکند؟
  • با این نشانه ها به سرطان مشکوک هستید
  • چه بیماری در خانمها در معرض خطر کمتری از سرطان سینه قرار می دهد
  • ارتباط کمر درد با طرز نشستن
  • یک راز برای نگه داشتن وزن به حالت ایده آل
  • نقش وعده های غذایی بر تعیین جنسیت
  • توانایی تشخیص بیماری ها با پوشک بچه
  • اطلاعاتی جامع در مورد اتانازی
  • اشخاص کر چطوری قادرند متوجه به صدا درآمدن آژیر خطر شوند
  • رنگ ادرار و بیماری های مخفی در آن
  • قسمت های مضر مرغ
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است