سس پاستا روش تهیه پاستای صدفی تهیه پاستا پاستای گوشتی پاستای صدفی با گوشت پاستای صدفی
این پاستا یک غذای سنگین و پرکالری است که پیشنهاد میدهیم برای و عده ناهار آن را تهیه کنید طرفداران ماکارونی و پاستا می توانند این غذای دلچسب و لذیذ را امتحان کنند پاستای صدفی بزرگ را می توانید با انواع خوراک های گوشتی و سبزیجاتی پر کنید و از خوردن آن لذت ببرید این خوراکی بدون شک برای فرزندانتان یک غذای خواستنی خواهد شد در ادامه با روش تهیه آن به صورت تصویری آشنا شوید .

 ماکارونی جزو فیوریت های خیلی ها محسوب می شود. در این مطلب به ماکارونی های صدفی بزرگ نیاز داریم که داخل آنها را با مواد خوشمزه پُر کنیم و درون فر قرار دهیم. همین!
مواد لازم:
  • ماکارونی صدفی بزرگ (18) عدد
  • گوشت چرخ کرده (250) گرم
  • سیر (1) قاشق غذاخوری
  • رب گوجه فرنگی (3) قاشق غذاخوری
  • سبزی های معطر (1) پیمانه
  • فلف سیاه (1) قاشق چایخوری
  • پنیر ریکوتا (1/2) پیمانه
  • پنیر موزارلا (1/2) پیمانه
  • نمک (1) قاشق چایخوری

سس پاستا روش تهیه پاستای صدفی تهیه پاستا پاستای گوشتی پاستای صدفی با گوشت پاستای صدفی   سس پاستا روش تهیه پاستای صدفی تهیه پاستا پاستای گوشتی پاستای صدفی با گوشت پاستای صدفی

طرز تهیه:
1-فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد روشن میکنیم و سپس ماکاروانی هارا به مدت 20 دقیقه می گذاریم درون آب شور بجوشد و سپس بلافاصله درون ظرف آب سرد با چند تکیه یخ بزرگ میریزیم.

سس پاستا روش تهیه پاستای صدفی تهیه پاستا پاستای گوشتی پاستای صدفی با گوشت پاستای صدفی   سس پاستا روش تهیه پاستای صدفی تهیه پاستا پاستای گوشتی پاستای صدفی با گوشت پاستای صدفی   سس پاستا روش تهیه پاستای صدفی تهیه پاستا پاستای گوشتی پاستای صدفی با گوشت پاستای صدفی

2-سپس گوشت را تفت می دهیم تا هنگامی که بپزد.

سس پاستا روش تهیه پاستای صدفی تهیه پاستا پاستای گوشتی پاستای صدفی با گوشت پاستای صدفی   سس پاستا روش تهیه پاستای صدفی تهیه پاستا پاستای گوشتی پاستای صدفی با گوشت پاستای صدفی   سس پاستا روش تهیه پاستای صدفی تهیه پاستا پاستای گوشتی پاستای صدفی با گوشت پاستای صدفی   سس پاستا روش تهیه پاستای صدفی تهیه پاستا پاستای گوشتی پاستای صدفی با گوشت پاستای صدفی

3-سیر را اضافه میکنیم.

سس پاستا روش تهیه پاستای صدفی تهیه پاستا پاستای گوشتی پاستای صدفی با گوشت پاستای صدفی   سس پاستا روش تهیه پاستای صدفی تهیه پاستا پاستای گوشتی پاستای صدفی با گوشت پاستای صدفی   سس پاستا روش تهیه پاستای صدفی تهیه پاستا پاستای گوشتی پاستای صدفی با گوشت پاستای صدفی   سس پاستا روش تهیه پاستای صدفی تهیه پاستا پاستای گوشتی پاستای صدفی با گوشت پاستای صدفی   سس پاستا روش تهیه پاستای صدفی تهیه پاستا پاستای گوشتی پاستای صدفی با گوشت پاستای صدفی

4-سپس رب را اضافه میکنیم وهم میزنیم.

سس پاستا روش تهیه پاستای صدفی تهیه پاستا پاستای گوشتی پاستای صدفی با گوشت پاستای صدفی   سس پاستا روش تهیه پاستای صدفی تهیه پاستا پاستای گوشتی پاستای صدفی با گوشت پاستای صدفی   سس پاستا روش تهیه پاستای صدفی تهیه پاستا پاستای گوشتی پاستای صدفی با گوشت پاستای صدفی   سس پاستا روش تهیه پاستای صدفی تهیه پاستا پاستای گوشتی پاستای صدفی با گوشت پاستای صدفی   سس پاستا روش تهیه پاستای صدفی تهیه پاستا پاستای گوشتی پاستای صدفی با گوشت پاستای صدفی   سس پاستا روش تهیه پاستای صدفی تهیه پاستا پاستای گوشتی پاستای صدفی با گوشت پاستای صدفی

5-سپس سبزی های معطر مانند جعفری، گشنیز، آویشن را اضافه میکنیم و تفت می دهیم.

سس پاستا روش تهیه پاستای صدفی تهیه پاستا پاستای گوشتی پاستای صدفی با گوشت پاستای صدفی   سس پاستا روش تهیه پاستای صدفی تهیه پاستا پاستای گوشتی پاستای صدفی با گوشت پاستای صدفی   سس پاستا روش تهیه پاستای صدفی تهیه پاستا پاستای گوشتی پاستای صدفی با گوشت پاستای صدفی   سس پاستا روش تهیه پاستای صدفی تهیه پاستا پاستای گوشتی پاستای صدفی با گوشت پاستای صدفی   سس پاستا روش تهیه پاستای صدفی تهیه پاستا پاستای گوشتی پاستای صدفی با گوشت پاستای صدفی   سس پاستا روش تهیه پاستای صدفی تهیه پاستا پاستای گوشتی پاستای صدفی با گوشت پاستای صدفی   سس پاستا روش تهیه پاستای صدفی تهیه پاستا پاستای گوشتی پاستای صدفی با گوشت پاستای صدفی

6-تابه را از روی گاز بر میداریم و پنیر موزارلا و پنیر ریکوتا تارا اضافه میکنیم وبه خوبی با مواد ترکیب میکنیم.
7-داخل صدف هارا با مواد پر میکنیم وبه مدت 30 الی 35 دقیقه درون فر میکذاریم تا هنگامی که پنیر ها آب شود و روی صدف ها طلایی پس از پخت غذای شما آماده می شود.
وب‌سایت دست ساز

ارسال شده در 18 آبان 1395 توسط دکتر سلام با موضوع آشپزی رژیمی و سالم

پیشنهاد سردبیر

  • عوارض مختلف سردی هوا برای قلب و عروق
  • دستور پخت خورش بامیه بادمجان
  • سالاد سیب زمینی دو رنگ
  • چطور اشتها می تواند باعث اختلال در کاهش وزن شود؟
  • پیکر تراشی برای چه کسانی موثر است؟
  • ارسال و دریافت پیامک چگونه روی بدن تاثیر می گذارد؟
  • 15 نوع مواد غذایی برای تقویت حافظه و جلوگیری از ابتلا به آلزایمر
  • احساس ضعف دائم و علل مهم برای آن
  • محبوبترین ها

  • چطور برنج پلاستیکی را شناسایی کنیم؟
  • فست فود و یک دنیا عوارض
  • عسل باعث عضله سازی می شود
  • 5 فایده بسیار بی نظیر سویا
  • برای سیر ماندن و حفظ تناسب اندام این ماده غذایی را بخورید
  • مغز شما به چه مواد غذایی نیاز دارد؟
  • تاثیر منفی این غذاها روی فشار خون
  • اطلاعات کامل درباره معجزه گیاه آلوورا
  • رپورتاژ

  • اپتی ویژن، درمان نوین خستگی چشم
  • اصلاح طرح لبخند و دندانپزشکی زیبایی
  • هایفو HIFU – لیفت صورت بدون جراحى
  • بهترین و کم هزینه ترین گزینه لیپوماتیک
  • چشمانی زیبا و گیرا با پپتیدها!
  • الو دکتر

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است