مصرف کباب مصرف چلو کباب گوشت کوبیده کباب کوبید کباب با دوغ کباب طب سنتی دوغ
مصرف ماست و گوشت می تواند برای سلامتی ما بسیار مضر باشد و در جذب املاح و موادمعدنی این غذاها تداخل ایجاد کند از جمله این تداخلات غذایی می توانیم به  مصرف دوغ با کباب، مصرف هم‌زمان سرکه و برنج، مصرف ماهی وتخم‌مرغ پخته،مصرف هم‌زمان ماهی و شیر و آشامیدن آب سرد بعد از غذای گرم و یا شیرینی می توانند باعث آسیب به بدن و ایجاد اختلالات روده ای و مشکل در هضم غذا شوند.

مصرف ماست و گوشت در کنار هم منجر به تولید مواد هضم‌نشده می‌شود که بیشترین ضرر را به مفاصل وارد می‌کند، پس به نوعی مصرف دوغ با کباب نامناسب است،برخلاف رایج بودن و عوارضی را برای فرد مصرف‌کننده به همراه دارد.متخصص طب سنتی با اشاره به پرهیزات و تداخلات غذایی اظهار داشت: مصرف هم‌زمان ماست و گوشت منجر به تولید مواد هضم‌نشده می‌شود که بشترین ضرر را به مفاصل وارد می‌کند.ریحانه معینی در ارتباط با موضوع پرهیزات و تداخلات غذایی در طب سنتی اظهار داشت: مصرف مواد غذایی گاهی در کنار هم منع شده است، البته منظور این نیست که اگر کسی یکبار این مواد را با هم مصرف کند قطعاً دچار عارضه خواهد شد، اما مصرف مداوم آنها مشکل‌ساز خواهد بود.

وی افزود: مصرف هم‌زمان ماست و گوشت در کنار هم منجر به تولید مواد هضم‌نشده می‌شود که بیشترین ضرر را به مفاصل وارد می‌کند، پس به نوعی مصرف دوغ با کباب نامناسب است، برخلاف اینکه این مسئله رایج بوده و عوارضی را برای فرد مصرف‌کننده به همراه دارد.

متخصص طب سنتی اضافه کرد: مصرف هم‌زمان سرکه و برنج درب روده، قولنج و اسپاسم و انسداد گوارشی را به همراه داشته و مصرف انگور بعد از کله‌پاچه معده را متضرر کرده و سبب آسیب به آن می‌شود.

معینی ادامه داد: مصرف ماهی وتخم‌مرغ پخته هم‌زمان سبب بروز فساد هضم و اسهال شده و می‌تواند در صورت استمرار، ابتلا به نقرس را به همراه داشته باشد.

وی افزود: آشامیدن آب سرد بعد از غذای گرم و یا شیرینی، دندان‌ها را آسیب می‌رساند و حتی می‌تواند موجب افتادن آن شود، همچنین شیر و ترشی، گوشت کبوتر و گنجشک با سیر و شیر با خربزه را نباید با هم مصرف کرد.

متخصص طب سنتی در پایان گفت: مصرف هم‌زمان ماهی و شیر احتمال ابتلا به لک و پیس و قولنج روده را داشته، لذا توصیه می‌شود پرهیزات و تداخلات غذایی جهت پیشگیری از بیماری‌ها درنظر گرفته شود.

منبع:شفا آنلاین

5 1000
ارسال شده در 20 آبان 1395 توسط با موضوع تغذیه

پیشنهاد سردبیر

  • آموزش تهیه پیتزایی لذیذ در منزل
  • چه غذاهایی شما را پیرتر میکند؟
  • خوردن روزانه چند تخم مرغ برای کودک مجاز است
  • گوجه فرنگی چه خاصیت هایی برای بدن دارد؟
  • بروز مقاومت آنتی بیوتیکی در بدن
  • زیانها و شیوه های کاهش کلسترول
  • همه پیامدهای قلیان کشیدن که نمی دانستید
  • چگونه شیرینی و آجیل تازه و سالم را برای عید تهیه کنیم؟
  • محبوبترین ها

  • رواج مصرف سیگار الکترونیکی در بین بیکاران انگلیسی
  • آماری جدید از وضعیت فعالیت پزشکان عمومی
  • نیاز اصفهان به بانک اطلاعات سلولی جامع
  • بهبود عارضه کلیه پلی کیستیک با سلول ها بنیادی
  • بررسی روش های مقابله با پیشروی سرطان خون
  • تصمیمات جدید و سخنان معاون وزیر غذا و دارو
  • اپل چه سوالاتی برای گزینش افراد می پرسد
  • بروز سرطان با این سبک غذای رایج
  • رپورتاژ

  • دندان تاجی از زیبایی
  • بیماری های پستان (اعمال جراحی-کنترل و بررسی توده ها و سرطان پستان)
  • اصلاح طرح لبخند و دندانپزشکی زیبایی
  • درمان های زیبایی دندان توسط دکتر مجید فر
  • لبخندی کودکانه با دندان هایی سالم
  • الو دکتر

    دندانپزشکی دکترسلام
    تلگرام دکتر سلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما