مصرف کباب مصرف چلو کباب گوشت کوبیده کباب کوبید کباب با دوغ کباب طب سنتی دوغ
مصرف ماست و گوشت می تواند برای سلامتی ما بسیار مضر باشد و در جذب املاح و موادمعدنی این غذاها تداخل ایجاد کند از جمله این تداخلات غذایی می توانیم به  مصرف دوغ با کباب، مصرف هم‌زمان سرکه و برنج، مصرف ماهی وتخم‌مرغ پخته،مصرف هم‌زمان ماهی و شیر و آشامیدن آب سرد بعد از غذای گرم و یا شیرینی می توانند باعث آسیب به بدن و ایجاد اختلالات روده ای و مشکل در هضم غذا شوند.

مصرف ماست و گوشت در کنار هم منجر به تولید مواد هضم‌نشده می‌شود که بیشترین ضرر را به مفاصل وارد می‌کند، پس به نوعی مصرف دوغ با کباب نامناسب است،برخلاف رایج بودن و عوارضی را برای فرد مصرف‌کننده به همراه دارد.متخصص طب سنتی با اشاره به پرهیزات و تداخلات غذایی اظهار داشت: مصرف هم‌زمان ماست و گوشت منجر به تولید مواد هضم‌نشده می‌شود که بشترین ضرر را به مفاصل وارد می‌کند.ریحانه معینی در ارتباط با موضوع پرهیزات و تداخلات غذایی در طب سنتی اظهار داشت: مصرف مواد غذایی گاهی در کنار هم منع شده است، البته منظور این نیست که اگر کسی یکبار این مواد را با هم مصرف کند قطعاً دچار عارضه خواهد شد، اما مصرف مداوم آنها مشکل‌ساز خواهد بود.

وی افزود: مصرف هم‌زمان ماست و گوشت در کنار هم منجر به تولید مواد هضم‌نشده می‌شود که بیشترین ضرر را به مفاصل وارد می‌کند، پس به نوعی مصرف دوغ با کباب نامناسب است، برخلاف اینکه این مسئله رایج بوده و عوارضی را برای فرد مصرف‌کننده به همراه دارد.

متخصص طب سنتی اضافه کرد: مصرف هم‌زمان سرکه و برنج درب روده، قولنج و اسپاسم و انسداد گوارشی را به همراه داشته و مصرف انگور بعد از کله‌پاچه معده را متضرر کرده و سبب آسیب به آن می‌شود.

معینی ادامه داد: مصرف ماهی وتخم‌مرغ پخته هم‌زمان سبب بروز فساد هضم و اسهال شده و می‌تواند در صورت استمرار، ابتلا به نقرس را به همراه داشته باشد.

وی افزود: آشامیدن آب سرد بعد از غذای گرم و یا شیرینی، دندان‌ها را آسیب می‌رساند و حتی می‌تواند موجب افتادن آن شود، همچنین شیر و ترشی، گوشت کبوتر و گنجشک با سیر و شیر با خربزه را نباید با هم مصرف کرد.

متخصص طب سنتی در پایان گفت: مصرف هم‌زمان ماهی و شیر احتمال ابتلا به لک و پیس و قولنج روده را داشته، لذا توصیه می‌شود پرهیزات و تداخلات غذایی جهت پیشگیری از بیماری‌ها درنظر گرفته شود.

منبع:شفا آنلاین

5 1000
ارسال شده در 20 آبان 1395 توسط با موضوع تغذیه | 281 بازدید

پیشنهاد سردبیر

  • درباره پماد کالاندولا بیشتر بدانیم
  • برای استفاده‌ صحیح از کرم صورت این 4 روش را بدانید
  • ابتلا به دیابت در بارداری با این خوراکی پرطرفدار
  • نکاتی مهم در رابطه با مصرف تخم مرغ
  • فیلم های نامناسب چه تأثیری روی فرزندان ما دارند؟
  • حفاظت از پوست در این فصل با این روش ها
  • کاهش چربی شکمی بعد از بچه دار شدن
  • تسکین دندان درد با میخک بهتر ازبنزوکائین
  • محبوبترین ها

  • دوری از حساسیت دندانی در اطفال
  • دهان شویه و خطر ابتلا به سرطان!
  • دندان هایی زیبا به چه قیمت
  • با این راه ها از شر دندان درد خلاص شوید
  • مراقبت بیشتر ازدهان و دندان با این روغن
  • کاربردهای درمانی چوب مسواک
  • تلخ مزه شدن دهان با آب پرتقال بعد از مسواک زدن
  • مسواکی با بهترین خصوصیات
  • رپورتاژ

  • سالن زیبایی و عروس مریم رئوف
  • اکو قلب جنین چیست ؟
  • دکتر دندانپزشک امینی عضو انجمن ایمپلنتولوژی آمریکا
  • چرا محصولات ارگانیک استفاده کنیم؟
  • مریم جواهریان، متخصص روانشناسی سلامت و استادیار دانشگاه
  • الو دکتر

    نخ دندان ارکید
    دکتر هومن عشقی
    تلگرام دکتر سلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما