1052890_378

امروزه پیتزا یکی از پرطرفدارترین غذاها شده است و در اولویت انتخاب برای فرزندانمان قرار دارد اگر می خواهید فست فود میل کنید سعی کنید آن را درخانه تهیه کنید و از مواد غذایی مضردر آن استفاده نکنید این پیتزا با قارچ و مرغ تهیه می شود و می تواند سالم و بدون افزودنی های غیرمجاز تهیه شود سینه مرغ ،قارچ ،فلفل دلمه و پیاز مواد اولیه برای تهیه این پیتزا می باشند .

پیتزا یا همان کش لقمه ی قدیمی ها؛ مگر می شود از این خوشمزه گذشت؟ حالا فرقی نمی کند از کدام نوع باشد. این روزها دیگر انقدر تنوع اش زیاد شده که نمی توان شمردشان. در این مطلب هم طرز تهیه یکی از آن نوع ها را آموزش داده ایم. پیتزا مرغ و قارچ!

مواد لازم:
  • سینه مرغ نیم کیلو
  • قارچ نیم کیلو
  • فلفل دلمه متوسط دو عدد
  • پیاز یک عدد
  • سس گوجه فرنگی به مقدار لازم
  • ادویه کاری به مقدار لازم
  • نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه:
1. قبل از اینکه شروع به پخت مواد پیتزا کنید باید خمیر را آماده کنید و بگذارید تا ور بیاید. بعد از آماده سازی خمیر، مرغ را به همراه پیاز و کمی زردچوبه بگذارید تا بپزد. مقداری که نیم پز شد نمک را هم اضافه کنید. بعد از اینکه پخت و کمی خنک شد، مرغ ها را ریش ریش کنید.
2. قارچ ها و فلفل دلمه ها را هم به اندازه ها و شکل های دلخواه خرد کنید. مقدار کمی روغن در تابه بریزید و قارچ ها را بریزید تا کمی تفت بخورد. آب که انداخت و سبک شد، فلفل دلمه و مرغ ها را اضافه کنید و ادویه کاری و نمک و فلفل را نیز بریزید و کمی که تفت خورد، از روی حرارت بردارید. به این نکته توجه داشته باشید که قارچ بهتر است زیاد تفت نخورد و در واقع سرخ نشود، چرا که خواص و طعم عالیش از دست می رود.
3. خمیر پیتزا را به اندازه مناسب و طوری که قطرش بیشتر از دو سانتی متر نشود، پهن کنید. سس را رویش بمالید و بعد، موادی را که آماده کرده اید، روی خمیر پهن کنید و پنیر پیتزا را رویش بریزید. در مرحله بعد، اگر دوست داشتید می توانید مقداری سس هم رویش اضافه کنید و در فر قرار دهید و در دمای ۲۲۰ درجه سانتیگراد به مدت نیم ساعت بگذارید تا بپزد. وقتی که خمیر کمی پخت، پنیر را اضافه کنید تا یک ربع دیگر پیتزا کاملا آماده سرو شود.
فوت و فن عالی شدن پیتزا
برای اینکه پیتزای خیلی خوبی داشته باشید و خمیر کاملا بپزد و پنیرهای رویش نسوزد، همان طور که در بالا اشاره کردیم بهتر است که اول خمیر را به همراه مواد رویش در فر قرار دهید. وقتی که خمیرش پخت، پنیرها را اضافه کنید و بگذارید به مدت ده دقیقه تا یک ربع آماده شود.

وب‌سایت سوران

ارسال شده در 18 آبان 1395 توسط خانم فردوس فرد با موضوع آشپزی رژیمی و سالم

پیشنهاد سردبیر

  • پنج خطا در حین استفاده از شامپو
  • چگونه بهترین زمان برای باروری را تشخیص دهیم
  • مقابله با سرطان ريه با قرص جديد، بدون عوارض شيمي درماني
  • چای سبز و برتری های آن نسبت به چای خشک
  • باکتری مفید برای ترک سیگار
  • چه زمانی تخمه بخوریم ، چه زمانی نخوریم
  • هورمون هایتان را با این خوراکی ها متعادل کنید-قسمت دوم
  • انواع عارضه های جنسی را بشناسید
  • دیابت،گرفتگی رگ های قلبی را تا 4 درصد افزایش می دهد
  • خانم های باردار! نوشیدن شیر هرگز فراموش نشود
  • مصرف بادام زمینی ممکن است عمر شما را بیشتر کند
  • پیام تسلیت وزیر بهداشت برای درگذشت آیت الله موسوی اردبیلی
  • عسل خام چه فوایدی برای سلامتی دارد؟
  • مصرف مواد مخدر در بین محصلان ابتدایی
  • تکنیک های درمانی ساده اما موثربرای بیماری های کودکان
  • محبوبترین ها

  • کنترل سردرد با این نوشیدنی
  • درمان مشکلات مفاصل با روش های تغذیه ای طب سنتی
  • جایگزینی این میوه با آنتی بیوتیک
  • راه‌کارهای افزایش متابولیسم بدن و اثر دمنوش‌های گیاهی
  • چای لاغری فقط اشتها را کاهش می دهد لاغر نمی کند
  • از بین بردن التهاب پیرامون چشم
  • رازیانه بخورید تا جوان و لاغر بمانید
  • گیاه درمانی برای رفع اختلالات بینی
  • آیا برای رماتیسم درمان گیاهی وجود دارد ؟
  • خواص کندر و تاثیر آن بر حافظه
  • جوشانده سرماخوردگی را چگونه درست کنیم؟
  • فوایدی چند از آب درمانی
  • طب سنتی و رفع مشکلات کبدی
  • توضیح کوتاهی در باب طب سوزنی
  • رسپی برای درمان کمبود آهن
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است