dd
بهتر است از مصرف برخی موادخوراکی درو طبقه های آشپزخانه پرهیز کنید آن ها مستعد فاسدشدن و سمی شدن برای بدنتان هستند و در صورت مصرف آن ها می توانند در ایجاد بیماری در شما نقش داشته باشند دانه های میوه ,  بادام هندی خام ,  ریواس ,  جوز هندی , دانه های کرچک,  لوبیا لیما و بادام زمینی از این دست خوردنی ها به شمار می روند برای پیشگیری از مسموم شدن و خراب شدن این مواد غذایی روش های مناسبی وجود دارد که در ادامه به آن ها اشاره خواهیم کرد .

ما عاشق غذاها هستیم. عشق به غذاها آنقدر در ما زیاد است که اتاق های ذخیره ویژه ای برای آن ها قرار داده ایم، به پخت و پز می پردازیم و حتی برنامه های تلویزیونی مرتبط با آن ها را می بینیم. غذاها را به عنوان “سرگرمی” می شناسیم و با خوردن آن ها لذت می بریم.
تشخیص طعم، بو و مزه غذاها برایمان راحت است. اما گاه تنوع غذاها آنقدر در زندگیمان زیاد است که اختیار تک تک آن ها را از دست می دهیم. ما در این مقاله به معرفی غذاهای مرگباری می پردازیم که ممکن است در این سیل انبوه آن ها را برای نخستین بار بشناسید.
۱. دانه های میوهبرخی از رایج ترین، تازه ترین و محبوب ترین میوه ها هسته های خطرناکی دارند. هسته های گیلاس، سیب و حتی هلو متشکل از نوعی “هیدروژن سیانید” به نام اسید پروسیک هستند.

هیدروژن سیانید یا اسید پروسیک هردو به طور یکسان برای انسان ها و پستانداران فوق العاده سمی هستند و با بالا بردن غلظت می تواند تنها در چند دقیقه موجب مرگشان شود.

پس پیش از خوردن میوه ها اطمینان حاصل کنید هسته شان را خارج کرده اید.

۲. بادام هندی خام

برخلاف باور عموم، بادام هندی هسته میوه است. و مانند هسته دیگر میوه ها می تواند خطرناک باشد. بادام هندی حاوی یک ماده شیمیایی خطرناک تحت عنوان “اوروشیول” می باشد. اوروشیول مربوط به یک پیچک سمی است که موجب واکنش های شدید آلرژیک می شود.خوشبختانه، بادام هندی های موجود در فروشگاه ها بدلیل فرآیند آماده سازی (پخت، بو داده شدن و بخارپز) سم زدایی شده اند.

۳. ریواس

هیچ چیز به اندازه پای ریواس خوشمزه نیست. و فواید ریواس حیرت انگیز است.

اما هیچ می دانید برگ های ریواس سمی هستند؟ برگ های ریواس بدلیل داشتن سم شناخته شده به نام اسید اگزالیک می تواند منجر به سنگ کلیه شود. فقط کافی است چندتا برگ ریواس بخورید تا بیمار شوید. و اگر بیشتر از چندتا بخورید مطمئنا دچار عواقب مرگبار می شوید.

۴. جوز هندی

آیا می دانید جز هندی توهم زاست؟ درست است! این ادویه به ظاهر بی آزار در آشپزخانه تان یک راز کوچک کثیف به دنبال دارد.شما با مصرف فقط ۰.۲ اونس جوز هندی می توانید تشنج کنید. و با مصرف ۰.۳ اونس از آن ممکن است دچار یک حمله ناگهانی شدید شوید! خوردن جوز هندی ممکن است منجر به “جنون جوزی” شود که به توهم و سردرگمی می انجامد.

۵. عسل خام

عسل خام غیرپاستوریزه غالبا شامل Graynotoxin می باشد که منجر به عوارض جانبی از جمله تعریق بیش از حد، ضعف، تهوع و استفراغ می شود. این علائم می تواند تا ۲۴ ساعت به طول انجامد. به این واکنش ها عنوان “مسمومیت عسل” داده اند. بنابراین برای در امان ماندن فقط عسل پاستوریزه بخرید.

۶. دانه های کرچک

چه کسی فکر می کرد این دانه های به ظاهر بی ضرر به مرگ بیانجامند؟ دانه های کرچک حامل نوعی سم تحت عنوان “ریسین” هستند که جزء کشنده ترین سم ها برای انسان شناخته شده است.ریسین به عنوان یک عامل جنگ مورد بررسی قرار گرفته است. و حتی گزارش شده است ماموران مخفی و آدم کش ها از این سم استفاده کرده اند.

۷. لوبیا لیما

لوبیا کره ای یا لوبیا لیما مانند بسیاری از حبوبات دیگر بی گناه است اما به جز زمانیکه خام خورده شود. مصرف خام این لوبیاها کشنده هستند. چرا که حاوی مقدار زیادی سیانید می باشند. بنابراین موقع خوردن این نوع لوبیاها باید اطمینان حاصل کنید که کاملا پخته شده اند.

۸. بادام زمینی

اجازه ندهید آقای بادام زمینی شما را فریب بدهد. بادام زمینی می تواند جزء مرگبارترین خوراکی ها باشد. حدود ۱% از جمعیت آمریکا به بادام زمینی آلرژی دارند. و بادام زمینی شایع ترین علت مرگ مرتبط به آلرژی مواد غذایی به شمار می رود. بنابراین اگر مطمئن نیستید به این خوراکی حساسیت دارید یا نه، بیشتر مراقب باشید!

۹. جوانه لوبیا

oiجوانه های لوبیا بسیار خوشمزه هستند. بخصوص که در سالادها و ساندویچ ها استفاده شوند. اما مراقب باشید. حداقل ۳۰ مورد گزارش بیماری ناشی از مصرف خام و کم پخته شده جوانه لوبیا بوده است.

از آنجا که جوانه های لوبیا در رطوبت رشد می کنند، متاسفانه محیط برای رشد باکتری ها مساعد است.

۱۰. ماهی تُن

حتما شما هم از ماهی تُن مصرف می کنید. باید بگویم این ماهی حاوی جیوه است. وقتی که شما ماهی تُن حاوی جیوه می خورید، جیوه ممکن است از طریق کلیه هایتان عبور کرده و کلا دفع شود و یا به مغزتان برود و دیوانه تان کند!بنابراین در مصرف ماهی تُن محدودیت ایجاد کنید.
وب‌سایت زوم تک – مهگل آزاد:

 

ارسال شده در 19 آبان 1395 توسط خانم فردوس فرد با موضوع تغذیه

پیشنهاد سردبیر

  • نکاتی که قبل از جراحی زیبایی باید بدانید
  • افسردگی بلای جان افراد چاق
  • آیا افسردگی و شرم باهم ارتباط دارند؟
  • اینطوری شام بخورید تا لاغر شوید
  • ویژگی های عصاره برگ درخت چای
  • درمان های مفید برای آکنه
  • برخی عفوت های ابولا ممکن است فاقد علامت باشند
  • شرح حالی از بیماری سرماخوردگی
  • یاری رساندن به دیگران و این پیامدها
  • دزد دی‌.ان‌.ای ایتالیایی‌ها کیست؟
  • درباره ریشه دندانهای شیری چه میدانید؟
  • آیا چاقی بر روی پیری مغز تاثیر میگذارد؟
  • افزایش روز افزون آمار افسردگی در جامعه ما
  • آماده کردن بچه ها برای شروع مدرسه،چطور؟
  • مبارزه با کاهش فشار خون
  • محبوبترین ها

  • پیشنهادهای مفید برای سلامتی مردان
  • افرادی که کتاب میخوانند، بیشتر عمر میکنند
  • نکته مهم درباره ظروف یکبار مصرف
  • اطلاعات مهم اقتصادی در زندگی برای زنان
  • بهترین گزینه ها برای رفع خماری از الکل و مواد مخدر
  • انتخاب طرح لباس متناسب با اندام
  • فواید حضور در فضای سبز برای افراد مختلف
  • بهبود عملکرد ذهن با روش های ساده
  • چگونه انگیزه برای لاغری به دست آوریم
  • عادات نادرست درمانی در منزل
  • کدام دودها برای بدن خوبند؟
  • عارضه های مختلف با تلفن همراه
  • کشف نمونه سرطانی، متعلق به 1.7 میلیون سال پیش
  • اتفاقات مهم در بدن در زمان خواب
  • افزایش سرانه امید به زندگی در بین مردم ایران
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است