نان سیر مصرف نان سیر طبخ نان سیر تهیه نان سیر آماده کردن نان سیر

نان سیر غالبا برای کسانی که در رژیم غذایی به سر میبرند پیشنهاد می شود این نان سالم را می توانید به راحتی در منزل تهیه کنید وجود سبزی های سالم و معطر در این نان ،آن را از دیگر نان ها متمایز کرده است به  ریحان ،جعفری ،سیر ،کره ،روغن زیتون و شکر برای تهیه این نان نیاز دارید پیشنهاد می کنیم آن را در منزل تهیه کنید و در کنار غذاهایتان میل کنید .
 نان سیر، بر خلاف اسمش، خیلی هم بو و طعم سیر نمی دهد، مقدار آن به قدری است که تنها حسش کنید و احساس خوبی به شما دست دهد. در این مطلب طرز تهیه نان سیر با سبزی و پنیر را به شما آموزش داده ایم.

مواد لازم:

  • ریحان (خرد کرده) یک سوم پیمانه
  • جعفری (خرد کرده) یک سوم پیمانه
  • سیر (له کرده) سیر 1 حبه
  • کره 1 قاشق سوپخوری
  • روغن (زیتون) یک دوم قاشق سوپخوری
  • آب (ولرم) 325 میلی لیتر (حدود یک و یک سوم پیمانه)
  • بهبود دهنده یک دوم قاشق چایخوری
  • شکر یک دوم قاشق سوپخوری
  • نمک یک دوم قاشق سوپخوری
  • آرد 500 گرم
  • مایه خمیر (پودر) یک دوم قاشق سوپخوری
  • پنیر (گودای رنده کرده) 200 گرم
طرز تهیه:
1. آرد، مایه‌خمیر، نمک، شکر و بهبود دهنده را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید.
2. آن‌گاه نیمی از آب را به این مواد بیفزائید و مخلوط نمائید.سپس باقیمانده آب را کم‌کم افزوده و هم بزنید
3. تا خمیر مناسبی حاصل شود.حالا خمیر را به شکل توپ درآورید و روی سطح آرد پاشیده قرار دهید.
4. اکنون روغن زیتون را به خمیر بیفزائید و خمیر را ورز دهید تا نرم و یکدست شود.
5. پس از آن، خمیر را در کاسه مناسبی بگذارید،رویش را بپوشانید و به مدت تقریبی یک تا یک و نیم ساعت
6. در جای گرم نگه دارید تا حجمش دو برابر شود.حالا خمیر را دو قسمت کنید هر قسمت را به اندازه 25-50 سانتیمتر باز کنید.
7. آن‌گاه روی خمیر کره بمالید و مخلوط سیر، سبزی معطر و پنیر بپاشید.سپس خمیر را از درازا به شکل نوار و به اندازه ارتفاع قالب ببرید و آن‌ها را روی یکدیگر قرار دهید.سپس آن را از پهنا به شکل مربع برش دهید و کنار هم در قالب لوف چربکرده،بچینید.
8. اکنون روی قالب را بپوشانید و 30 دقیقه،کنار بگذارید.آن‌گاه نان را به مدت تقریبی 55 دقیقه یا تا زمانیکه طلائی رنگ شود،
9. در فر گرم کرده با دمای 190 درجه سانتیگراد بپزید. اینک نان را از فر درآورید و پس از 10 دقیقه، از قالب جدا کنید.
ماهنامه آشپزباشی

5 1000
ارسال شده در 21 آبان 1395 توسط با موضوع آشپزی رژیمی و سالم | 122 بازدید

پیشنهاد سردبیر

  • علت زود سفید شدن موهایمان چیست؟
  • چگونه روغن کرچک برای پوست و مو مفید است؟
  • از کجا بدانیم که دچار بیماری پریکاردیت شده ایم
  • زنی با چهره ای مملو از تومورهای ریز
  • اطلاعات ورزشی برای خانم های بیش از 50 سال
  • درباره بلوغ زودرس بیشتر بدانید
  • درباره بیماری سندرم مرد سنگی چه می دانید؟
  • ملزومات عاشقی
  • محبوبترین ها

  • توصیه های جالب برای کنترل و درمان اضطراب
  • رفع استرس با شیرینی جات
  • انتخاب مناسب ترین روش برای برقراری ارتباط با فرزند
  • چه کسانی اقدام به خودکشی می کنند
  • اسراردشمن شدن با خود
  • پیشنهادات روانشناسی برای خیانت زوجین
  • عشق و وفا و صمیمیت در خانواده
  • بیماران افسرده و مقاومت دارویی در آن ها
  • رپورتاژ

  • اصلاح طرح لبخند و دندانپزشکی زیبایی
  • دندان تاجی از زیبایی
  • دندانپزشکی زیبایی و ایمپلنت
  • همه چیز درباره کم‌خونی
  • مرکز دندانپزشکی لوتوس
  • الو دکتر

    تلگرام دکتر سلام
    دکتر هومن عشقی
    نخ دندان ارکید

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما