دکتر افشین قرایی
افشین قرایی
کارشناس شنوایی سنجی
دکتر محمدرضا کاظمی
دکتر محمدرضا کاظمی
فوق‌تخصص درد
کلینیک دیبا
دندانپزشکی دیبا
کلینیک تخصصی
آزمایشگاه نیلو
آزمایشگاه نیلو
اختلالات اسيد امينه
دکتر نداف کرمانی
دکتر مجید نداف کرمانی
فوق‌تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی
دکتر عامری
دکتر محمدحسن عامری
متخصص گوش،حلق بینی و جراحی سر و گردن
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو پلاسماجت
دکتر وحید عارفی
دکتر وحید عارفی
متخصص لمینیت و زیبایی
کلینیک ساج
پلی‌کلینیک شبانه‌روزی ساج
هر آنچه شما می‌خواهید
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
دندانپزشکی عمومی
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک
دکتر رضا شعبان‌پور
دکتر رضا شعبان‌پور
طراحی لبخند با لومینییرز سرامیکی بدون کوچک‌ترین تراش
نیلوفر داوودپور
دکتر نیلوفر داودپور
ارائه خدمات ترمیمی-زیبایی
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک

fc-start-g

اگر هوس خوردن مرغ کنتاکی کرده اید و وقت کافی برای تهیه آن را ندارید پیشنهاد می کنیم با روشی سریع و آسان آن را در کمترین زمان تهیه کنید روشی که در ادامه مطلب توضیح خواهیم داد برای افراد شاغل و کسانی که وقت کافی برای تهیه غذا ندارند پیشنهاد می شود علاقه مندان به مرغ کنتاکی کم نیستند شما نیز با این غذای خوشمزه می توانید اعضای خانواده را غافلگیر کنید .

 اگر به دنبال روشی سریع ولی خوشمزه برای تهیه مرغ کنتاکی هستید، این دستور گزینه ی مناسبی است.
مواد لازم:
  • روغن  به میزان لازم
  • مرغ ۱ عدد بزرگ
  • آرد به میزان لازم
  • نمک به میزان لازم
  • فلفل قرمز به میزان لازم
  • فلفل سیاه  به میزان لازم
طرز تهیه:
1. قابلمه سایز متوسطی را تا یک سوم از روغن پر کنید. آن را روی حرارت گذاشته و گرم کنید.
2. در یک پاکت کاغذی کمی آرد بریزید، به آن نمک و فلفل قرمز و فلفل سیاه فراوان اضافه کنید. استفاده از کیسه پلاستیکی آرد را چسبناک می کند.
3. تکه های مرغ را در آن انداخته و تکان دهید تا کاملا به آرد آغشته شوند.
4. آرد اضافی آن ها را بگیرید و در چند نوبت تا از همه طرف طلایی رنگ و مغز پخت شوند، در روغن داغ سرخ کنید.
5. تکه های مرغ کنتاکی را از روغن خارج کنید و روی حوله کاغذی بگذارید تا روغن اضافی آن گرفته شود. می توانید آن ها را گرم و یا به دمای محیط میل کنید.
وب‌سایت آشپزباشی

5 1000
ارسال شده در 21 آبان 1395 توسط با موضوع آشپزی رژیمی و سالم

پیشنهاد سردبیر

  • این 13 دلیل سفر را با استرس و بیماری مواجه میکند
  • زنان و استفاده از کراتین
  • پی بردن به روحیات افراد با دوش گرفتن آنان
  • چطوری محکمترین و سالمترین دندانهارا داشته باشیم
  • مضرات استفاده از لباس تاناکورا
  • نشانه های نرمی غضروف
  • عوارض مرگبار دارو خوردن
  • پیشگیری از سرطان کبد با مصرف قهوه
  • محبوبترین ها

  • میزان آلودگی هوای خانه های ایرانی ۳ برابر فضای بیرون
  • برای بهتر دیدن درون روده کوچک یک کپسول جدید ابداع شد
  • ارتباط سیروز کبدی با مشکلات طحال
  • غذاهای مناسب برای سه تا چهار ساعت قبل از تمرین
  • ارتباط سبک زندگی و خطر سرطان
  • شیرینی کشمشی بدون آرد و روغن
  • خطاهای باورنکردنی جراحان انگلیسی
  • شیوه نو در معالجه شکستگی مهره
  • رپورتاژ

  • متد جدید ترمیم مو فقط در یک جلسه
  • آشنایی با جدیدترین رکورددار رژیم دکتر کرمانی
  • جوان سازی و لیفت صورت بدون جراحی
  • بیماری های پستان (اعمال جراحی-کنترل و بررسی توده ها و سرطان پستان)
  • ارائه بهترین خدمات دندانپزشکی در کلینیک رویال
  • ارکید
    تلگرام دکتر سلام
    دندانپزشکی دکترسلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما
    x