fc-start-g

اگر هوس خوردن مرغ کنتاکی کرده اید و وقت کافی برای تهیه آن را ندارید پیشنهاد می کنیم با روشی سریع و آسان آن را در کمترین زمان تهیه کنید روشی که در ادامه مطلب توضیح خواهیم داد برای افراد شاغل و کسانی که وقت کافی برای تهیه غذا ندارند پیشنهاد می شود علاقه مندان به مرغ کنتاکی کم نیستند شما نیز با این غذای خوشمزه می توانید اعضای خانواده را غافلگیر کنید .

 اگر به دنبال روشی سریع ولی خوشمزه برای تهیه مرغ کنتاکی هستید، این دستور گزینه ی مناسبی است.
مواد لازم:
  • روغن  به میزان لازم
  • مرغ ۱ عدد بزرگ
  • آرد به میزان لازم
  • نمک به میزان لازم
  • فلفل قرمز به میزان لازم
  • فلفل سیاه  به میزان لازم
طرز تهیه:
1. قابلمه سایز متوسطی را تا یک سوم از روغن پر کنید. آن را روی حرارت گذاشته و گرم کنید.
2. در یک پاکت کاغذی کمی آرد بریزید، به آن نمک و فلفل قرمز و فلفل سیاه فراوان اضافه کنید. استفاده از کیسه پلاستیکی آرد را چسبناک می کند.
3. تکه های مرغ را در آن انداخته و تکان دهید تا کاملا به آرد آغشته شوند.
4. آرد اضافی آن ها را بگیرید و در چند نوبت تا از همه طرف طلایی رنگ و مغز پخت شوند، در روغن داغ سرخ کنید.
5. تکه های مرغ کنتاکی را از روغن خارج کنید و روی حوله کاغذی بگذارید تا روغن اضافی آن گرفته شود. می توانید آن ها را گرم و یا به دمای محیط میل کنید.
وب‌سایت آشپزباشی

ارسال شده در 21 آبان 1395 توسط خانم فردوس فرد با موضوع آشپزی رژیمی و سالم

پیشنهاد سردبیر

  • مراقبت های غذایی به خاطر کبد
  • توت فرنگی می تواند در بدن شما معجزه کند
  • نوشیدنی های شیرین به پیری نزدیک تان می کنند
  • معنا و مفهوم کاتا
  • حقایقی در ارتباط با غبغب و درمان با طب سنتی
  • دندان درد در سنین زیر یک سال
  • نکاتی در ارتباط با آب سالم
  • نظافت قبل از مدرسه رفتن
  • اکسیر ترک سیگار
  • مفنامیک اسید، مؤثر در درمان آلزایمر
  • علل ابتلا به آرتروز پسوریاسیسی و عوامل محرک آن
  • با روش های تغذیه ای صورتتان را برجسته کنید
  • محو کردن جای خالکوبی با این روش
  • تصاویری از جوراب ضد ترومبوز
  • کتلتی مغذی برای اطفال
  • محبوبترین ها

  • کیک بدون روغن در قابلمه
  • آب میوه شیرین مختص روزهای گرم تابستان
  • رسپی ماکارونی ریحان و ذرت
  • شیرینی مخصوص دورهمی های ایام عید
  • هرگز از این مواد در پخت سوپ استفاده نکنید
  • خوراک سیب زمینی تخم مرغی
  • سالاد کلم قمری و مرغ
  • کیک ماگمای آلبالو
  • سس بادمجان برای زمستان
  • کیک با طعم شکلات
  • آموزش تصویری کازان دیبی دسر معروف ترکیه
  • ماهی قزل آلا را چگونه تمیز کنیم ( آموزش گام به گام)
  • شیرینی های سیاه دانه ای
  • خوراک بلغور و اسفناج
  • پیتزای بازاری
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است