fruitt پیشگیری از بیماری کبد چرب با میوه های لذیذ پاییزی

فصل رویایی پاییز همراه با خش خش برگ های زرد و میوه های لذیذ پاییزی هم آغاز شده است.استفاده از میوه های این فصل که یکی از هدیه های خداوند است می تواند به افراد در پیشگیری از بیماری کبد چرب که این روزها به دلیل استفاده از مواد غذایی ناسالم شایع هم شده است کمک زیادی کند.بیماری کبد چرب جزء بیماری هایی است که می تواند هیچ علائمی نداشته باشد و به یکباره شما را درگیر کند.


شایع‌ترین علل کبد چرب در ایران: چاقی، دیابت، سوءتغذیه، کاهش وزن ناگهانی، اختلالات مادرزادی، سوء جذب چربی، تغذیه ناصحیح و مصرف بیش از حد چربی و کربوهیدرات، گرسنگی طولانی مدت و بالا بودن چربی خون است. افزایش مصرف غذاهای چرب و آماده، و عدم فعالیت مناسب یا گسترش زندگی ماشینی، بیماری‌های مختلفی به همراه آورده است. مشکلات کبدی امروزه از جمله مضرات مصرف مواد غذایی نامناسب می‌باشد. امروزه متاسفانه بیماری کبدچرب که نسبتاً شایع شده است، با وزن بیمار ارتباطی مستقیم دارد و با توجه به افزایش چاقی در جوامع مختلف (از جمله ایران) نیز رو به افزایش است. با توجه به افزایش چاقی در جوامع مختلف از جمله ایران، شیوع این عارضه نیز رو به افزایش است. افراد چاق، افراد مبتلا به دیابت و چربی خون بالا و بی‌تحرک، مصرف بعضی داروها نیز می‌تواند باعث رسوب چربی در کبد شود، همچنین کاهش سریع وزن در کسانی که قبلاً به چاقی مبتلا بوده‌اند، می‌تواند این عارضه را در پی داشته باشد.
با شروع فصل پاییز و آمدن میوهای این فصل می‌توان با گنجاندن این میوه‌ها به سبد و رژیم غذایی علاوه بر بهره بردن از ارزش تغذیه‌ای آنها، از بیماری کبد چرب که شایع این روزها شده است هم پیشگیری و یا حتی درمان نمود.
زرشک: برگ، پوست و ریشه زرشک حاوی آلکالوئید و میوه زرشک حاوی ویتامین C، قند، پکتین و موسیلاژ می‌باشد. زرشک و آب زرشک سبب تصفیه خون، درمان سنگ کیسه صفرا، درمان و پیشگیری از بیماری‌های کبدی و مقوی کبد می‌باشد. همچنین پوست و ریشه زرشک سبب درمان یرقان و زردی می‌شود.
انار: میوه انار حاوی انرژی، کربوهیدرات، قند، پروتئین، فیبر، چربی، پتاسیم، فسفر، کلسیم، منیزیم، روی، آهن و ویتامین‌های: B۱، B۲، B۳، B۵، B۶، B۹، C می‌باشد. آب انار دارای قند، تانن و ماده مفید دیگری به نام مانتین است که برای کبد مفید می‌باشد و موجب تصفیه کبد می‌گردد.
گریپ فروت: میوه گریپ ‌فروت حاوی قند، چربی، کاروتنوئید، فلاونوئید، املاح معدنی از جمله پتاسیم و ویتامین C می‌باشد. خوردن این میوه در صبح ناشتا ادرار را زیاد و سموم را از بدن خارج می‌کند، در نتیجه سبب تصفیه خون و کلیه و کبد را پاک می‌نماید.
به: حاوی قند، مواد نشاسته‌ای، املاح معدنی مانند: کلسیم، فسفر، آهن، پتاسیم، سدیم، ویتامین‌هایی مانند: B۱، B۲، B۳، A، C، همچنین ترکیباتی چون: تانن، فلاونوئیدها، پکتین، اسیدهای گیاهی و مواد معطر می‌باشد. میوه به مقوی و محافظ کبد است.
کدوتنبل: میوه کدوتنبل حاوی روغن، پکتین، پروتئین، املاح معدنی مانند: منگنز، روی، مس و سلنیوم، کاروتنوئید، کاروتن و بتاکاروتن می‌باشد. کدوتنبل یرقان (زردی) را از بین برده و مقوی کبد می‌باشد.

منبع:عصرایران

 

ارسال شده در 22 آبان 1395 توسط دکتر سلام با موضوع خواص میوه و سبزیجات

پیشنهاد سردبیر

  • آزمایش دی دایمر چگونه آزمایشی است؟
  • وظایف آسپرین در بدن انسان
  • داروی متفورمین بیماری سل را هم درمان میکند
  • داروهای خانگی برای فیبرومیالژیا
  • روش هایی برای سرگرم کردن بچه ها در مسافرت های طولانی با قطار
  • کوفته به شکل هلال ماه
  • دانسته های جامع در ارتباط ویتامین D (کلسیفرول)
  • همه چیز درباره اختلال استرس پس از سانحه
  • تک فرزند ها خالی از احساسند!
  • آیا درباره رنگ پوست خود آشنایی دارید؟
  • خطرات مصرف تنقلات رنگی برای کودکان
  • ریمل برای چشم چه زیانهایی میتواند داشته باشد
  • املاح و مواد معدنی موجود در شیرهای پاستوریزه
  • تربچه برای قسمتهای مختلف بدن چه فایده هایی دارد؟
  • مواد مغذی موجود در برگ نعناع
  • محبوبترین ها

  • 6 دلیل که آووکادوها عالی هستند
  • آشنایی با ترشي و ترشي‌خوری (1)
  • آیا می دانید کیوی از سرماخوردگی پیشگیری می کند؟
  • اضافه کردن به طول عمر با کاهش وزن
  • 6 دلیل برای مصرف مرکبات تازه
  • مقابله با عوارض مسمومیت غذایی
  • از عوارض خطرناک مصرف نمک های تصفیه نشده چه می دانید؟
  • فریب شنیده‌ها را نخورید! ۵ تله‌ بزرگ چاقی در زندگی
  • آرد چیست؟ دانستنی هایی درمورد آرد
  • تخمه خوراکی مفید برای سلامتی
  • فاکتور های یک آب خوب و بهداشتی
  • 5 دلیل برای خوردن جوانه های بیشتر
  • خوردنی های سمی و خطرناک
  • مصرف تخم مرغ و این همه فایده
  • قبل از خواب این موارد را فراموش نکنید
  • درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است