کلینیک دیبا
دندانپزشکی دیبا
کلینیک تخصصی
دکتر شاهین بهجو
دکتر شاهین بهجو
پیکر تراشی مدرن با روش لیپوماتیک ، بورد تخصصی پلاستیک
آزمایشگاه نیلو
آزمایشگاه نیلو
اختلالات اسيد امينه
دکتر عامری
دکتر محمدحسن عامری
متخصص گوش،حلق بینی و جراحی سر و گردن
دکتر وحید عارفی
دکتر وحید عارفی
متخصص لمینیت و زیبایی
دکتر محمدرضا کاظمی
دکتر محمدرضا کاظمی
فوق‌تخصص درد
دکتر گوگانی
دکتر صابر سید گوگانی
دندانپزشکی عمومی
دکتر خیرخواه
دکتر خیرخواه
جراح و متخصص پوست و مو پلاسماجت
نیلوفر داوودپور
دکتر نیلوفر داودپور
ارائه خدمات ترمیمی-زیبایی
دکتر رضا شعبان‌پور
دکتر رضا شعبان‌پور
طراحی لبخند با لومینییرز سرامیکی بدون کوچک‌ترین تراش
دکتر نداف کرمانی
دکتر مجید نداف کرمانی
فوق‌تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی
کلینیک ساج
پلی‌کلینیک شبانه‌روزی ساج
هر آنچه شما می‌خواهید
دکتر افشین قرایی
افشین قرایی
کارشناس شنوایی سنجی
دکتر نوروزعلی
دکتر علیرضا نوروزعلی
جراح - دندانپزشک

img11552940

 

از خواص و املاح معدنی ذرت چه میزان اطلاع دارید این روزهای سرد سال ذرت بوداده یا بلال طرفداران زیادی پیدا میکند و ذرت شیرین بسیار خوشمزه و دلچسب است می توانید آن را در انواع غذاها و دسرهایتان استفاده کنید می خواهیم در این مطلب به بررسی املاح و موادمعدنی  و فایده های تغذیه ای ذرت بپردازیم این سبزی پرخاصیت را از یاد نبرید و در وعده های روزانه و برنامه غذایی تان بگنجانید.

ذرت شیرین، یکی از سبزی‌هایی است که چندین نوع از مواد مغذی مثل کربوهیدرات‌ها، فیبر، ویتامین‌ها و املاح را برای بدن فراهم می‌کند. با این‌حال، ذرت شیرین فاقد بسیاری از مواد مغذی ضروری است. بنابراین، ذرت شیرین باید در حد اعتدال خورده شود و بخشی از یک رژیم غذایی متعادل باشد.
یکی از مزیت‌های ذرت شیرین این است که کالری کمی دارد. بنابراین، استفاده از آن می‌تواند احساس سیری مطلوبی به شما بدهد، بدون این‌که کالری اضافی داشته باشد.
  • یک فنجان از ذرت شیرین پخته‌شده حاوی ۱۴۳ کالری است.
  • میزان کربوهیدرات‌ها در هر فنجان از ذرت شیرین پخته‌شده به حدود ۳۱.۳ گرم می‌رسد.
  • ۳.۶ گرم از این مقدار را فیبرهای غذایی تشکیل می‌دهند.
  • براساس دستورالعمل‌های بسیاری از سازمان‌های معتبر، بزرگ‌سالان باید حداقل ۱۳۰ گرم کربوهیدرات در طول روز دریافت کنند. علاوه بر این، میزان فیبر دریافتی برای مردان باید روزانه ۳۸ گرم و برای زنان نیز روزانه ۲۵ گرم باشد. اگرچه ذرت شیرین در گروه سبزی‌های غنی از پروتئین قرار نمی‌گیرد،
  • هر فنجان از ذرت شیرین پخته‌شده حدودا ۵ گرم پروتئین و ۲ گرم چربی برای بدن فراهم می‌سازد.
  • ذرت شیرین علاوه بر کربوهیدرات‌ها و فیبر، منبع فوق‌العاده‌ای از پتاسیم، ویتامین A، فسفر و نیاسین محسوب می‌شود.
  • هر فنجان از ذرت شیرین حاوی ۲.۵ میلی‌گرم نیاسین، ۱۱۵ میلی‌گرم فسفر، ۳۹۲ واحد بین‌المللی ویتامین A و ۳۲۵ میلی‌گرم پتاسیم است.

1432570187445757

5 1000
ارسال شده در 22 آبان 1395 توسط با موضوع تغذیه

پیشنهاد سردبیر

  • راهنمای استفاده از مرطوب کننده پوست
  • شناسایی مشکلات روابط جنسی
  • بوی بد دهان و خونریزی لثه
  • 8 علامت استرس که نباید نادیده بگیرید
  • آیا بوسیدن با دهان باز میتواند باعث انتقال ایدز شود؟
  • طبیعی ترین و ساده ترین روشهای کاهش فشار خون بالا
  • دانشمندان اروپايي از باکتري «سالمونلا» نخستين واکسن ضد سرطان پوست را توليد كردند
  • نگران کم خونی و فقر آهنتان نباشید
  • محبوبترین ها

  • ابتلا به امراض قلبی با بیماری های کلیوی
  • نقش تغذیه در بیماری اوتیسم
  • خطرات عفونت ریه برای سلامتی
  • روش های جدید برای تشخیص سرطان پوست
  • سرطان پروستات چه رابطه ای با سن دارد؟
  • بیماری فیبرومیالژیا چه نوع بیماری است؟
  • سرکوب آپنه تنفسی
  • 10 راه حل طلایی برای کنترل میگرن
  • رپورتاژ

  • ارائه خدمات درمانی در پلی کلینیک شبانه روزی ساج
  • ایمپلنت؛ تنها جایگزین دندان از دست رفته
  • کلینیک فوق تخصصی مو و زیبایی چهره نو
  • خدمات جراحی لیزر و عروق دکتر محمدی توفیق
  • چرا محصولات ارگانیک استفاده کنیم؟
  • ارکید
    تلگرام دکتر سلام
    دندانپزشکی دکترسلام

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید
    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است همکاری با ما
    x