فواید مصرف ذرت ذرت خواص ذرت ارزش تغذیه ای ذرت

 

از خواص و املاح معدنی ذرت چه میزان اطلاع دارید این روزهای سرد سال ذرت بوداده یا بلال طرفداران زیادی پیدا میکند و ذرت شیرین بسیار خوشمزه و دلچسب است می توانید آن را در انواع غذاها و دسرهایتان استفاده کنید می خواهیم در این مطلب به بررسی املاح و موادمعدنی  و فایده های تغذیه ای ذرت بپردازیم این سبزی پرخاصیت را از یاد نبرید و در وعده های روزانه و برنامه غذایی تان بگنجانید.

ذرت شیرین، یکی از سبزی‌هایی است که چندین نوع از مواد مغذی مثل کربوهیدرات‌ها، فیبر، ویتامین‌ها و املاح را برای بدن فراهم می‌کند. با این‌حال، ذرت شیرین فاقد بسیاری از مواد مغذی ضروری است. بنابراین، ذرت شیرین باید در حد اعتدال خورده شود و بخشی از یک رژیم غذایی متعادل باشد.
یکی از مزیت‌های ذرت شیرین این است که کالری کمی دارد. بنابراین، استفاده از آن می‌تواند احساس سیری مطلوبی به شما بدهد، بدون این‌که کالری اضافی داشته باشد.
  • یک فنجان از ذرت شیرین پخته‌شده حاوی ۱۴۳ کالری است.
  • میزان کربوهیدرات‌ها در هر فنجان از ذرت شیرین پخته‌شده به حدود ۳۱.۳ گرم می‌رسد.
  • ۳.۶ گرم از این مقدار را فیبرهای غذایی تشکیل می‌دهند.
  • براساس دستورالعمل‌های بسیاری از سازمان‌های معتبر، بزرگ‌سالان باید حداقل ۱۳۰ گرم کربوهیدرات در طول روز دریافت کنند. علاوه بر این، میزان فیبر دریافتی برای مردان باید روزانه ۳۸ گرم و برای زنان نیز روزانه ۲۵ گرم باشد. اگرچه ذرت شیرین در گروه سبزی‌های غنی از پروتئین قرار نمی‌گیرد،
  • هر فنجان از ذرت شیرین پخته‌شده حدودا ۵ گرم پروتئین و ۲ گرم چربی برای بدن فراهم می‌سازد.
  • ذرت شیرین علاوه بر کربوهیدرات‌ها و فیبر، منبع فوق‌العاده‌ای از پتاسیم، ویتامین A، فسفر و نیاسین محسوب می‌شود.
  • هر فنجان از ذرت شیرین حاوی ۲.۵ میلی‌گرم نیاسین، ۱۱۵ میلی‌گرم فسفر، ۳۹۲ واحد بین‌المللی ویتامین A و ۳۲۵ میلی‌گرم پتاسیم است.

فواید مصرف ذرت ذرت خواص ذرت ارزش تغذیه ای ذرت   فواید مصرف ذرت ذرت خواص ذرت ارزش تغذیه ای ذرت

ارسال شده در 22 آبان 1395 توسط دکتر سلام با موضوع تغذیه

پیشنهاد سردبیر

  • باکتریهای مغناطیسی ناقلان جدید دارو به سلولهای بدن انسان
  • اصطلاح سنگینی گوش با این عوامل
  • علائم قبل از عادت ماهیانه
  • توصیه های تغذیه برای مبتلایان به پارکینسون
  • لوبیا سفید را در سبد غذایی خود قرار دهید
  • محلبی پرتقالی
  • چگونه از سرکه سیب برای از بین بردن زگیل استفاده کنیم؟
  • با این سالاد الویه مخصوص، دلبری کنید!
  • محبوبترین ها

  • سوپ زمستانی برای رفع سرماخوردگی
  • تهیه این نان خوشمزه در منزل
  • رسپی سالم: کلم بروکلی و قارچ سرخ شده
  • سوپ برنج و سیب زمینی
  • با انبه ترشی فوری درست کنید
  • چگونه از کدو سبز چیپس درست کنیم؟
  • با کرفس پیش غذا درست کنید
  • سفره شب یلدا با دسرهای سرخ رنگ
  • رپورتاژ

  • فیزیوتراپی- راه حلی برای بهبود حرکت
  • اصلاح طرح لبخند و دندانپزشکی زیبایی
  • لیزر بهترین روش در مشکلات دندان های مصنوعی و خانم‌های باردار
  • سالن زیبایی و عروس مریم رئوف
  • اکو قلب جنین چیست ؟
  • الو دکتر

    مزایای استفاده از هل
    تلگرام دکتر سلام
    نخ دندان ارکید
    لاغر شو

    درباره ی دکتر سلام

    مجله پزشکی دکتر سلام (hiDoctor.ir) در تاریخ دوم اسفند ماه سال ۱۳۹۰ آغاز به کار کرد. در حال حاضر سایت دکتر سلام با بیش از ۱۰۰ پزشک و متخصص، مترجم، کارمند و کسانی که در رشته های مرتبط هستند در حال همکاری است.

    خبرنامه

    با عضویت در خبرنامه ی دکتر سلام از آخرین مطالب و مقالات پزشکی و سلامتی با خبر شوید

    کلیه حقوق محفوظ و متعلق به مجله پزشکی دکتر سلام است بازنشر مطالب فقط با ذکر لینک مستقیم مجاز است